globaltestmarket review
Door | 09 aug. 2023

Let op! GlobalTestMarket heeft een nieuwe naam: LifePoints NL / LifePoints BE.

Ga naar de Lifepoints review voor meer informatie.

Spoiler alert: het panel is alleen maar beter geworden!

Onderstaande informatie is dus niet meer van toepassing…

Want de site en panel Globaltestmarket bestaan niet meer.

——————

Is het verstandig om lid te worden van GlobalTestMarket NL / GlobalTestMarket BE?

Het antwoord op die vraag gaan we je in dit artikel geven door je een volledige recensie te geven!

GeldGenius.nl gaat namelijk specifiek over goede methoden om online geld te verdienen, zoals bijvoorbeeld een complete pagina over enquêtes invullen voor geld.

Je zal zien in op die pagina dat GlobalTestMarket wat ons betreft een van de beste onderzoekspanels zowel Nederland als België is. Ze staan daarom ook in beide Top 10 best betaalde enquête sites.

Verderop kan je lezen hoe we tot deze conclusie zijn gekomen, waaronder een beoordeling van alle belangrijke kenmerken en een stuk over de betrouwbaarheid.

Wij vinden in ieder geval dat je jezelf direct moet aanmelden, want deze review is overwegend positief.


Plus- en minpunten Globaltestmarket review

 Veel onderzoeken beschikbaar om in te vullen elke dag, en dus kan je veel verdienen;

 Goede beloning per ingevuld onderzoek;

 Vergoedingen worden na een enquête direct bijgeschreven op je account;

 Uitbetalen kan via PayPal naar je bankrekening en al vanaf €5,- (andere sites vaak €10,-);

 De site is aan een update toe want lijkt erg oubollig. Werkt overigens verder prima maar toch.

Over Globaltestmarket

GlobalTestMarket.com is een website die eigendom is van een marktonderzoekbureau. Dit bureau heet Lightspeed en heeft deze site al sinds 1999. Ze werken voor meer dan 1400 klanten in meer dan 60 verschillende landen.

Het voordeel van deze site is juist dat ze eigendom zijn van een marktonderzoekbureau. Bij veel andere sites is dit niet zo en dan zijn de vergoedingen vaak lager omdat er meer mensen aan moeten verdienen. Bij GlobalTestMarket zijn de vergoedingen dus gelukkig hoger.

Hoe werkt Globaltestmarket?

Zoals met alle betaalde enquêtes kan je geld verdienen met enquêtes invullen. Dit zijn normaliter online vragenlijsten en die kan je invullen op een laptop, tablet of een smartphone.

Daarmee geef je meestal je mening over uiteenlopende dingen zoals reclames, ideeën voor nieuwe producten, de politiek etcetera. Soms mag je ook producten thuis testen, of kan je meedoen aan andere soorten onderzoeken zoals praatgroepen of telefonische enquêtes.

De informatie uit de onderzoeken wordt gebruikt door bedrijven om hun producten en diensten te verbeteren, soms ook hun reclames en advertentie. Daar halen ze winst uit en dus vinden ze het geen probleem om jou te betalen voor je mening. Beide partijen winnen er dus bij.

Inschrijven bij GlobalTestMarket is zonder verplichtingen en kost ook niks. Na je aanmelding is het slim om eerst de profielkenmerken in te vullen. Met deze basisinfomatie kan men er namelijk voor zorgen dat je de goede onderzoeken toegestuurd krijgt waarbij je ook daadwerkelijk in de doelgroep valt.

Vul je deze niet in dan is de kans veel groter dat je een uitnodiging krijg voor vragenlijsten die niet voor jou bedoeld zijn. Je zal zien dat je dan na enkele vragen al moeten stoppen met het invullen en je ook geen beloning krijgt. Zonde van je tijd, en kan je dus simpel voorkomen.

Eenmaal helemaal ingeschreven ga je elke dag in je mail uitnodigingen vinden om aan onderzoeken mee te doen. Nogmaals er zijn geen verplichtingen, dus als je even geen zin hebt of geen tijd dan hoef je ook niet mee te doen.

Maar dan verdien je ook niks. Doe je wel mee dan zie je vooraf wat de verdiensten zijn, en hoe lang het onderzoek ongeveert zal duren. Na afloop wordt de beloning gelijk in je account bijgeschreven.

Bij Global Test Market spaar je overigens punten die je kan inwisselen voor waardebonnen, cadeau’s of geld. Dat laatste kan via PayPal dus deze site is en goede manier van PayPal tegoed verdienen. Hoeveel de punten waard zijn kan je op de site terugvinden: 125 punten staat gelijk aan 1 euro. Heb je 600 punten kan je al uitbetalen in geld, namelijk €5,- Uiteraard kan je ook wat langer doorsparen en grotere bedragen laten overmaken.

Hoeveel kun je verdienen?

Een normaal onderzoek is vaak 50 of 70 punten, en duurt 8-15 minuten. Soms zijn onderzoeken ook meer waard zoals 150 of 200 punten maar dan duren ze ook langer.

Elke dag krijg je wel uitnodigingen voor nieuwe onderzoeken en dit betekent dat je kan blijven verdienen. Zomaar oplopend tot €30,-per maand of meer! Zeker als je het combineert met andere websites uit onze Top 10 beste enquête sites in Nederland kan je een mooi bedrag per maand bijschrijven.

GlobalTestMarket betrouwbaar?

Betrouwbaarheid moet blijken uit een aantal verschillende zaken. Zo kijken wij naar de uitbetalingen van je verdiende geld, of je verdiensten goed en accuraat worden bijgehouden en of de site en onderzoeken technisch gezien goed werken.

Op alle punten die we net noemen scoort GlobalTestMarket een dikke voldoende. Vergelijken met andere sites maken we nagenoeg nooit mee dat de vergoeding niet correct wordt bijgeschreven.

Dit kunnen we mooi controleren omdat de beloningen altijd direct worden toegekend. Uitbetalen, overigens via PayPal, gaat altijd vlekkeloos en is nog geen enkele keer mis gegaan.

Dus ja, we kunnen met zekerheid stellen dat deze site betrouwbaar en veilig is. Geen enkele reden om je niet in te schrijven.

Conclusie Globaltestmarket review

GlobalTestMarket is een van de betere enquête sites van Nederland. Ze zijn betrouwbaar en stellen je in staan om mooi wat geld te kunnen bijverdienen. Geen enkele reden dus om geen lid te worden.

Zeker doen omdat het juist heel intelligent is om je aan te melden bij meerdere enquête sites, want dan krijg je meer onderzoeken en kan je meer verdienen. Meld je dan wel aan bij de beste enquête sites.

Meer panel reviews: