connectnederland review
Door | 22 juni 2023

In deze ConnectNederland review beantwoorden we in feite één belangrijke vraag: Is het slim om je in te schrijven bij ConnectNederland.nl?

NEE.

Is dit panel zo slecht dan? Nee hoor, ze zijn vast wel betrouwbaar.

Maar er zijn gewoon veel betere panels.

Je kan veel beter aan de slag met de 10 best betaalde enquête sites, daar verdien je meer geld.

Waarom deze site niet door ons wordt aanbevolen vind je terug in de recensie hieronder met een beoordeling van alle belangrijke punten.


Plus- en minpunten ConnectNederland review

 – Er is nogal weinig informatie beschikbaar op de site, niks over mogelijke vergoedingen per survey

 – Je zou prijzen moeten kunnen winnen maar nergens is vermeld welke

 – Er is nergens verder melding op internet van dit panel te vinden, vreemd!

Over ConnectNederland

Dit panel is een samenwerking. De belangrijkste partij erachter is Panel Inzicht, een groot onderzoeksbureau. Andere parners zijn Qassa, de cashbacksite, en CINT, die de techniek aanlevert om de onderzoeken uit te kunnen zetten. Zij leveren dit puur als software via welke je enquêtes kan distribuëren onder een groep panelleden. Qassa heeft natuulijk een grote groep leden, aan wie zij dit kanaal weer aanbieden als een extra manier van geld verdienen.

Maar meer weten we op dit moment nog niet. Dat komter nog heel weinig informatie te vinden is over dit panel. Het idee is echter dat je er lid wordt voor geld verdienen met enquêtes.

Hoe werkt dit panel?

Belangrijk om eerst te vermelden is dat we dit niet zelf hebben getest maar dat we deze informatie hebben verzameld via de bestaande website.

Het proces is identiek aan dat van eigenlijk bijna alle andere panels waar je kan meedoen aan enquêtes invullen voor geld. Je moet je eerst inschrijven, uiteraard gratis en zonder enige verplichting. Daarna krijg je vanzelf uitnodigingen voor onderzoeken in je e-mail. Daar staat dan bij hoe lang het onderzoek ongeveer zal duren en wat de vergoeding ervoor is. Je mag dan dus nog steeds zelf bedenken of je ingaat op de uitnodiging of liever niet.

Uitbetaling

Wanneer je een totaalsaldo hebt verdient van € 12,50 (dus van alle verdiensten aan ingevulde onderzoeken bij elkaar opgeteld) dan kan je dit bedrag laten uitbetalen naar je bankrekening. PayPal tegoed verdienen of de enquêtes invullen voor waardebonnen is geen optie.

Hoeveel verdien je er?

Kunnen we je niet vertellen. Maar aangezien dit panel nergens wordt aanbevolen zal dat allicht niet bijzonder veel zijn! Verdere kenmerken komen overigens sterk overeen met de gebruikelijke enquêtenpanels, dus de verdiensten zullen ook zeker niet zo slecht zijn verwachten we. Maar niet zoveel als bij de 10 best betaalde enquête sites!

Is ConnectNederland betrouwbaar?

Ja, daar durven we onze hand wel voor in het vuur te steken. Panel Inzicht en QASSA die achter deze site zitten zijn in onze ervaring erg betrouwbare partijen! Zij voldoen aan de belangrijkste keurmerken en branche vereisten.

Daarnaast is op de site van dit panel een uitvoerige privacy statement te vinden die er professioneel uitziet. Dus met jouw persoonlijke gegevens zit het wel goed.

Datzelfde verwachten wij met het uitbetalen van je verdiende geld, dat ga je absoluut krijgen. Dit panel is wellicht nergens aanbevolen op internet, maar er zijn ook nergens negatieve reviews te vinden dat zegt ook heel veel!

Conclusie ConnectNederland review

Je kan beter even kijken in de Top 10 best betaalde enquête sites. Met meerdere van deze panels of gewoon alle 10 tesamen verdien jij zomaar enkele honderden euro’s per maand extra op een makkelijke en simpele manier.

En echt waar, als je naast die 10 nog tijd te besteden hebt (maar dat geloven we eigenlijk niet), of je wil nog meer geld bijverdienen (dit begrijpen wij dan weer wel), is het slimmer om naast het invullen van online onderzoeken nog wat andere manieren te vinden om geld op internet te verdienen die je gewoon op deze website kan vinden. Heb je wat meer afwisseling, dat helpt om het vol te houden en wordt het niet zo saai!

Andere panel reviews: