Let op! Deze site lijkt niet meer actief op dit moment raden we je dan ook af om je hier aan te melden.

Kijk voor alternatieven in de lijst met beste cashback sites.

Onderstaande review is daarmee niet meer relevant.

———————

Review: Is DirectKorting aan te raden?

Het korte antwoord op die vraag is helaas NEE.

Ze horen helaas niet thuis in de Top 10 met beste cashback sites.

Ze komen zelfs bij lange na niet in de buurt van de allerbeste.

Waarom dat het geval is en waarom je jezelf er dus beter niet kan aanmelden leggen we je hieronder uit, aan de hand van een beoordeling van alle belangrijke punten voor cashbacksites.

Daarin nemen we online recensies mee en onze eigen ervaringen.


Plus- en minpunten DirectKorting

 De korting die je krijgt is minder hoog dan bij andere, concurrerende sites.

 Je krijgt die cashbackkorting ook bij realtief weinig webshops, namelijk maar bij ongeveer 1200 terwijl dat bij concurrenten vaak meer dan 2500 is, het dubbele!

 Je kunt sneller geld verdienen door iemand als lid aan te brengen. Maar bij goede sites krijg je ook nog eens 10% over de verdiensten van jouw aangebrachte leden, maar bij DirectKorting niet…

 Een vrij toonaangevende webwinkel waar ze helaas niet de korting kunnen aanbieden is Bol.com en dat is een groot gemis.

Over DirectKorting.com

De website is een cashbacksite als alle anderen. Ze werken dus ook op dezelfde wijze, maar daarover later meer. Over de algemene werkwijze van cashback kan je verder lezen in ons artikel verdienen met cashback korting. Het houdt kortweg in dat je geld terug krijgt op de aankopen bij de webshops waar DirectKorting mee een samenwerking heeft.

De site is in eigendom van Inpresif Internet Media. Dit bedrijf is “sinds 1996 gespecialiseerd in internet affiliate marketing, winkelsystemen en webmarketing”. Meer is er overigens ook niet te vinden over deze firma en dat is eigenlijk miscchien wel een aparte gewaarwording en dat geeft eerlijkgezegd niet direct een goed gevoel.

Hoe werkt DirectKorting?

De werkwijze van iedere cashback website is in essentie hetzelfde: je koopt iets bij een partner van de site waar je lid van bent, en je krijgt geld terug op je aankoop. Dit moet je dan wel via een speciale link naar de betreffende webshop surfen, want dan wordt het goed geregistreerd. Dus eerst even inloggen bij DirectKorting. Daarna kan je winkelen zoals je altijd doet en is er niks meer anders. Kleine moeite toch?

Door op die identieke link te klikken zien ze dat je iets koopt en dat je recht hetb op korting. Je moet dus niet tussendoor nog even naar een andere website gaan want dan loopt het in de soep. Overigens is ook het afrekenen zoals je gewend bent, want daar krijgt je niet direct de korting… Je krijgt achteraf en percentage of vast bedrag terug op je order.

Dat houdt dus in dat het even duurt voordat je dit geld echt hebt, want het moet eerst even worden gecontroleerd en je moet het dan nog overboeken naar je bankrekening. Dit is wellicht een nadeel, maar bijkomend voordeel is wel dat je op deze manier een korting krijg over je hele orderbedrag. Dus ook over de artikelen waarop al een reclame of actie zit, daar krijg je gewoon extra korting op! Gratis geld dus.

Een goede cashback website zoals Euroclix heeft bovendien nog een gratis extensie / toolbar die je kan installeren, waarmee je automatisch een signaal ziet als je cashbackkorting kan krijgen bij een shop. Hoef je dus niet eerst in te loggen. Pluspunt hiervan is dat je dit dus ook niet meer kan vergeten. Maar ook hoef je ook niet langer te proberen om alle duizenden webwinkels te onthouden waar je recht hebt op cashback… Jammer genoeg beschikt DirectKorting hier niet over.

Hoeveel kan je met DirectKorting besparen?

Nou bij Directkorting.com niet zoveel. Momenteel kan je jezelf overigens niet eens aanmelden want ze accepteren geen nieuwe leden. Maar zoals je uit het verhaal hierboven vast hebt kunnen opmaken is het concept van cashback shoppen wel heel erg lucratief!

Een normaal gezin in Nederland geeft al zoveel uit via online winkelen dat je met een gemiddelde cashback korting hierover zomaar € 1.000,- gratis geld kan pakken! En kun je nagaan als je echt probeert om zoveel mogelijk van je aankopen via internet te doen. Is niet eens moeilijk want je kan online alle kopen. Zelfs over je zomervakantie kan je casback terug krijgen bij de grote reisbureaus! Dat tikt lekker aan.

Maar doet dat dan liever via Euroclix, dat is gewoonweg de beste cashbackpartij in Nederland. Die geven hogere korting, je krijgt een bonus tot 70% over je verdiensten als je jouw verdiende saldo hoger opspaart en je hebt bovendien beschikking over meer manieren om geld te verdienen zoals betaalde surveys.

Is DirectKorting betrouwbaar?

Eerlijk is eerlijk, de site bestaat echt al een tijdje en er zijn geen klachten over te vinden. De reviews geven niet bijster hoge cijfers en dat is gezien bovenstaande punten ook niet gek, maar we vinden geen verhalen over oplichting en geld dat niet wordt uitgekeerd.

En aangezien dat nu juist de bepalende factoren zijn voor betrouwbaarheid, kunnen we hier geen slecht woord over zeggen. Wel valt ons op dat de website niet goed onderhouden wordt zoals missende afbeeldingen en verouderde teksten.

Conclusie DirectKorting review

We vallen in herhaling natuurlijk, maar wellicht ben je direct doorgescrollt naar de conclusie. Dus komt de rode draad nog een keer terug: niet inschrijven bij DirectKorting, maar in plaats daarvan bij Euroclix! Die site is veel beter, zelfs de allerbeste, en dat betekent dat jij er meer geld gaat verdienen danwel besparen op je online shoppen. Zo kun je daar ook enquêtes invullen voor geld en geld verdienen met spelletjes.