centmail review
Door | 04 sep. 2023

Review over CentMail, een toepasselijke naam voor een website waar je onder andere geld kan verdienen met mails lezen.

Maar is dit programma ook de moeite waard en betrouwbaar?

Helaas niet.

Ze zijn veel minder goed dan de 10 Beste Spaarprogramma’s van Nederland.

We leggen het je uit met een volledig recensie en beoordeling van alle belangrijke aspecten.

Op basis van eigen ervaringen en die van onze bezoekers.


Plus- en minpunten Centmail

 Ze passen accountscore toe…

 Dit verplicht je om mee te doen aan (betaalde) acties, waardoor meedoen dus niet helemaal vrijblijvend is;

 Want anders kan je jouw verdiensten niet laten uitbetalen.

 De verdiensten vallen mede hierdoor nogal tegen.

Hoe werkt Centmail?

Geld verdienen met spaarprogramma’s is een fenomeen wat in Amerika is ontstaan. Hier heten het get-paid-to websites, omdat je betaald krijgt voor het uitvoeren van allerlei simpele en kleine taken. Denk aan mails lezen, banners klikken enzovoort.

Omdat dit allemaal hele kleine opdrachtjes zijn is de beloning ook laag. Maar dat geeft niet, je kan er ook heel veel van doen achter elkaar, zeker als je jezelf bij meerdere spaarprogramma’s aanmeldt en alle verschillende verdienmanieren goed gebruikt. Daardoor verdient het alsnog prima.

Als je eenmaal 12,50 euro bij elkaar hebt geklikt, dan kan je dit laten overboeken naar je bankrekening. Mits je dus voldoet aan de accountscore, daarover verderop meer. Nu eerst een opsomming waarvoor je allemaal geld krijgt:

TaakBeloning
Aanmeldbonus1,25 euro direct bij de inschrijving
E-mails lezen0,5 eurocent per mail
BannerkliksDagelijks banners die ook 0,5 cent waard zijn + klik & win banners, waarbij elke 1000e klikker 10 eurocent wint.
Social media likesGeef likes op Facebook en krijg daarvoor 1 cent per keer
Geld verdienen met spelletjesAllemaal gokspelletjes waar je saldo moet inzetten, geen gratis spelen
Cashback (korting)Er zijn een aantal cashback mogelijkheden. Maar dit valt in het niet als je het vergelijkt met de beste cashback sites.
Betaalde enquêtesZe zeggen dat ze dit doen, maar het is nog nooit gebeurd… dat betekent wel dat de verdienpotentie een stuk lager is dan bij andere spaarprogramma’s
Leden aanbrengenVerdien €1,- als bonus per aangebracht lid. Deze wordt toegekend zodra je vriend €2,50 heeft gespaard.
Meedoen aan actiesDie zijn er genoeg. Helaas weinig gratis acties.
AanbiedingenZe hebben kortingscodes en “exclusieve” ledenaanbiedingen
Besparennvt
Jackpotnvt
Gokkennvt
Extranvt

Hoeveel verdien je met Centmail?

Hier zit met name het probleem. Ze hebben weinig mogelijkheid om cashback te verdienen, en helemaal geen betaalde onderzoeken, terwijl juist enquêtes invullen voor geld de beste manier zou moeten zijn om sneller te sparen / verdienen!

Dit gecombineerd met die irritante accountscore die minstens 5,5 moet zijn om je verdiende saldo uit te kunnen laten betalen zorgt er voor dat je onder aan de streep weinig verdient. Om je accountscore zo hoog te houden moet je namelijk wel aan acties meedoen en er zijn weinig gratis acties dus moet je daar ook weer geld aan uitgeven wat ten koste gaat van je verdiensten. Jammer.

Dit is daardoor nooit meer dan een paar euro per maand, max. Ter vergelijk: als jij je aanmeld bij de 10 beste spaarprogramma’s van Nederland, die hebben allen juist geen accountscore, dan verdien je eenvoudig 200 euro per maand.

Is Centmail betrouwbaar?

Ja Centmail is betrouwbaar. Onder aan de streep kunnen we hier eigenlijk geen negatieve dingen over melden. Simpelweg omdat er bijna geen slechte ervaringen te vinden zijn. Ja we hebben zelf meegemaakt dat cashbacks misgingen, maar goed dat kan bij de beste cashback sites nog wel eens voorkomen tegenwoordig. En we hebben in goede orde uitbetalingen mogen ontvangen.

Wat ons blijft tegenvallen is dat dergelijke sites maar gebruik blijven maken van de accountscores. Waarom? Dit is alleen maar een nadeel voor de leden en doet ons vermoeden dat ze alleen maar geld willen verdienen aan hun leden, in plaats van ze iets waardevols aanbieden. Het is geen doelstelling om een win-win situatie te creëren, terwijl je dat toch juist zou moeten willen?

Over CentMail.nl

De website centmail.nl is eigendom van emailmarketinggroep B.V. Zij hebben inderdaad meerdere van dit soort vergelijkbare websites opgetuigd, die er exact hetzelfde uitzien en enkel op enkele details verschillen zoals de hoogte van bepaalde beloningen. Denk aan cashhier en extraeuro bijvoorbeeld.

Conslusie Centmail review

Gewoon niet aanmelden. Je verdient er te weinig, is gewoonweg zonde van je tijd en moeite. Er zijn veel betere spaarprogramma’s en andere manieren om online geld te verdienen op internet.

Beter meld jij je alleen aan voor de beste spaarprogramma’s, zonder een vervelende accountscore, je verdient daar beter en sneller. schrijf je vooral bij alle 10 in, dan gaat het sparen sneller en kan de maandelijkse bijverdienste zelfs oplopen tot 200 euro en meer.