cashbackkorting.nl review ervaringen
Door | 05 sep. 2023

Review: Moet ik me aanmelden bij CashbackKorting.nl?

Als dat jouw vraag is, dan ga je hier het antwoord vinden.

Want niet voor niets staat deze site in onze top 10 beste cashback sites en ook nog eens in de top 10 beste spaarprogramma’s.

Waarom dit zo is kan je in onze beoordeling / recensie hieronder terugvinden,

maar wij kunnen je wel vast verklappen dat inschrijven best een goed idee is.

Door onze eigen ervaringen, maar ook die van onze bezoekers.


Plus- en minpunten Cashbackkorting.nl

+ Je kan op heleboel manieren geld verdienen (zie tabel hieronder)

+ Je kan extra snel sparen door cashback te verdienen: korting bij ruim 3700 webwinkels!

+ Ook met enquêtes invullen verdien je lekker veel in korte tijd

+ Al je vrienden aanbrengt krijg je gelijk 5 euro & daarna voor altijd 10% van wat die vrienden weer verdienen met cashback shoppen. Dat kan dus hard oplopen!

Hoe werkt CasbackKorting?

Sites zoals cashbackkorting.nl lijken veel op elkaar. Ze bieden een breed assortiment aan mogelijkheden om geld te verdienen via internet. In de basis zijn dit vooral makkelijke taken die zonder veel denkwerk, tijd of moeite uit te voeren zijn. Welke het bij deze website allemaal zijn hebben we voor je in een overzichtelijke tabel gezet.

Wanneer je bij elkaar een bedrag van €25,- hebt gespaard kan je dit laten uitkeren naar je bankrekening of in de vorm van cadeaubonnen laten uitbetalen.

Verdien met:Verdienste
Startbonus€ 7,50
Mails lezen0,5 – 1 cent per gelezen e-mail
Banners klikkenEnkele banners per dag voor 0,5 – 1 cent
Social media likes gevenActies delen voor 1 cent per like. Je kunt ook via Whatsapp verdienen
Spelletjes spelenEen aantal leuke spellen zoals prijzenrad en bingo
CashbackKorting bij de meeste webshops van alle cashbacksites, ruim 3700
Enquêtes invullenEeen eigen online panel met prima onderzoeken en beloningen
Vrienden aanbrengenSowieso €5,- per aangebracht lid en daar bovenop 10% over de shop-verdiensten van diezelfde vrienden
Meedoen aan actiesCashback / bonus voor alle acties uit de klikmails en klikbanners
AanbiedingenExclusieve kortingscodes & aanbiedingen voor leden
BesparenVergelijkers om te besapren op energie, mobiel bellen of internet, tv & bellen. Ook cashback & overstapservice.
JackpotGratis meedoen en elke dag wint iemand een prijs oplopend tot 50 euro
GokkenIs maar zelden beschikbaar

Hoeveel kun je verdienen met Cashbackkorting.nl?

Dat ligt er eigenlijk maar net aan hoe slim je ermee omgaat. En uiteraard ook hoeveel tijd je erin stopt. Tip: je verdient het meeste met 1) betaalde enquêtes, 2) cashback shoppen, en 3) vrienden aanbrengen.

Niet dat je de andere manieren niet moet gebruiken hoor dat zeker wel. Alles bij elkaar kan je daarmee zomaar €100,- per maand verdienen, met name als je enkele vrienden weet aan te brengen want die sparen dan voor jou.

Is Cashbackkorting.nl betrouwbaar?

Ja Cashbackkorting.nl is wel zeker betrouwbaar. Wij testen dat namelijk altijd zelf uit door als “mystery guest” onszelf in te schrijven als gewoon lid. En dan letten we eigenlijk vooral op een tweetal zaken:

Ten eerste hoe accuraat en snel komen de beloningen aan op je account (hoe lang duurt het bijvoorbeeld tot een cashback bedrag wordt goedgekeurd), en ten tweede hoe rap het geld wordt uitbetaald, of dit nu is naar je bankrekening of in de vorm van een bon. En op beide punten scoort deze site in feite perfect.

Over Cashbackkorting.nl

Deze website heeft het eigenlijk allemaal op één plek: simpel verdienen zoals bij een spaarprogramma, wat sneller verdienen met betaalde onderzoeken zoals een online enquête panel en korting bij een heleboel webshops zoals een echte cashback site.

Zelf vinden ze zichzelf vooral een cashbacksite trouwens, maar wij vinden het juist ook een spaarprogramma. Want alleen bij die soort websites kan je eenvoudig verdienen met bijvoorbeeld reclame mails lezen, klikken op banners, spelletjes spelen enzovoort.

De site is van het bedrijf OrangeBuddies, dat meerdere van dit soort websites heeft in veel landen waaronder dus Nederland, maar bijvoorbeeld ook in Spanje, Duitsland, UK, Canada, Australië en USA. Een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld: nucash.nlenqueteclub.nlipay.nlgekkengoud.nl & tot voorkort ook myflavours.nl

Conclusie Cashbackkorting.nl review

Eigenlijk alles aan deze site / review is positief dus wacht niet langer, je moet je gewoon aanmelden! Er zijn veel methodes waarmee je geld kan verdienen, die allemaal makkelijk zijn en weinig moeite kosten. Eigenlijk laat je gewoon gratis geld liggen als je besluit om geen lid te worden.