ipay review ervaringen
Door | 05 sep. 2023

In deze iPay review kan je terugvinden of jezelf inschrijven bij iPay.nl verstandig is.

Wij vinden overigens van wel.

Logisch, aangezien deze site behoort tot onze Top 10 beste spaarprogramma’s

en zelfs de op één na beste casbacksite van Nederland is.

Waarom ze al die eer toekomt wordt je vanzelf duidelijk in onderstaande beoordeling van alle belangrijke aspecten.

Op basis van onze eigen ervaringen en die van onze bezoekers.


Plus- en minpunten iPay

+ Bijna teveel manieren om cash te verdienen (zie onderstaande tabel)

+ Je verdient extra snel met meedoen aan betaalde enquêtes

+ Cashback kan je zelfs nog meer opleveren: altijd gratis extra korting bij ruim 3700 webwinkels bovenop acties en aanbiedingen.

+ En als je vrienden aanbrengt dan krijg je ook nog eens 10% over de cashback die zij verdienen! Voor altijd. Plus een startbonus van €2,- per vriend.

Hoe werkt iPay?

Spaarprogramma’s zijn bij uitstek een van de meest makkelijke methodes van online geld verdienen. Je spaart bij dit soort sites op allerlei manieren, vaak met hele simpele dingen zoals klikken op banners of lezen van mailtjes, maar er zijn meer methodes die ook wat sneller gaan.

Je vindt ze allemaal terug in een handig overzicht hieronder. Zodra je een totaalsaldo hebt van €12,50 kan je dit laten uitkeren. Uitbetaling kan naar je bankrekening, maar ook is het mogelijk om cadeaukaarten te ontvangen.

Vergoeding
Aanmeldbonus1 euro
E-mails lezen0,5 – 1 eurocent voor elke mail (90+ mails per maand)
Klikken van banners0,5 – 1 eurocent per banner, meerdere per dag
Likes geven1 cent per like / share op Facebook of Twitter. Verdienen kan je ook via Whatsapp
Spelletjesgenoeg verschillende opties zoals Bingo
Cashback-kortingZoals hierboven vermeldt krijg je korting bij ruim 3700 webshops, bovenop aanbiedingen, oplopend tot liefst 10% of een vast bedrag van tientallen euro’s
Meedoen aan onderzoekBetaalde enquêtes via het eigen Online Panel, wel even nog aanzetten na aanmelden! vaak 50 cent tot enkele euro’s per ingevulde vragenlijst.
Vrienden aanbrengen€2,- per aangebrachte vriend om mee te starten, en daarna voor altijd 10% over de cashback-verdienste van deze vrienden
Meedoen aan actiesVergoeding voor alle acties uit de klik-mails & klik-banners
Exclusieve aanbiedingenKorting codes & acties alleen voor leden
BespaarVergelijk energieprijzen en abonnementen voor mobiel bellen, internet, tv & vaste telefonie. Eveneens cashback voor de overstap
JackpotGratis meedoen en elke dag wint iemand tot 50 euro
GokkenKan soms, niet altijd

Hoeveel verdien je met iPay?

Je moet gewoon slim gebruik maken van de verschillende verdienmogelijkheden om er zoveel als mogelijk uit te halen. Dat je wel die verschillende manieren hebt is juist het pluspunt van verdienen met dit soort spaarsites. Je verdient het beste met de enquêtes invullen voor geld, cashback shoppen en leden aanbrengen.

In dit laatste geval hoeven het niet per se vrienden of familie te zijn, maar je mag ook volstrekt onbekenden aanbrengen door bijvoorbeeld een post te plaatsen op je sociale media. Weest creatief, want die 10% over hun shop verdiensten lopen erg snel op tot een mooi bedrag.

Daarom durven wij dan ook wel te beweren dat je met een beest moeite en geluk je zomaar 100 euro per maand kan verdienen, maar mogelijk nog veel meer. En al heb je niet veel aangebrachte vrienden, als jij 2-10% terugkrijgt op al jouw online aankopen dan is dat vaak al een flinke vergoeding..

Is iPay betrouwbaar?

Ja iPay is zeker betrouwbaar. Om deze vraag goed te beantwoorden zijn er in feite 2 zaken die we onder de loep nemen:

  1. Goed toekennen van beloningen, zoals cashbacks bij webshops
  2. Correct uitbetalen van saldi naar bankrekening of in bonnen

En hierbij gaat het niet enkel om accuratesse, maar ook om snelheid. Leuk als je geld aankomt, maar het moet ook geen maanden duren. En je wilt evenmin zo lang moeten wachten voordat je cashbackkorting wordt goedgekeurd.

Gelukkig gaat beide meer dan prima bij iPay. Dat kunnen we zeggen omdat we zelf al een aantal jaar als normaal lid stiekem meedoen en onze ervaringen zijn gewoon harstikke goed. Dus ja, de betrouwbaarheid van deze site zit wel goed.

Wat is iPay.nl

Deze site heeft het allemaal: je kan er bij ongelooflijk veel webwinkels shoppen met cashback korting, maar ook geld verdienen met enquêtes en allerlei simpele taakjes uitvoeren tegen beloningen zoals je dat ziet bij online spaarprogramma’s.

Orangebuddies is de oprichter en eigenaar van deze website. Zij zijn specialist in dit domein en hebben nog veel meer van dit soort sites in Nederland, maar ook in andere landen waaronder Spanje, Duitsland, Engeland, Canada, Australië en de Verenigde Staten. Een aantal die we zo even kunnen opnoemen in NL daarvan zijn: enqueteclub.nlgekkengoud.nlcashbackkorting.nl, & nucash.nl

Tip: lees ook de reviews die we hebben geschreven over enqueteclub, gekkengoud, cashbackkorting & nucash.

Conclusie iPay review

Respect dat je zover op deze pagina bent gekomen met lezen. Maar waarom eigenlijk? Het is nu toch wel duidelijk dat je jezelf gewoon moet aanmelden bij iPay.nl? Een goede en betrouwbare website om geld te verdienen en korting te krijgen bij een heleboel webshops. We hebben zelfs geen echte minpunten kunnen vinden.