extraeuro review ervaringen
Door | 05 sep. 2023

Review over ExtraEuro: wel een goede naam toch voor een website waar je een euro extra kan bijverdienen?

Maar maken ze dat ook waar?

Nou, helaas niet

Ze horen dan ook absoluut niet bij de 10 beste spaarprogramma’s van Nederland.

En eigenlijk raden we je gewoonweg af om je er aan te melden.

Je snapt wel waar als je onderstaande recensie leest met een beoordeling van de belangrijkste kenmerken.

Op basis van onze eigen ervaringen en die van onze bezoekers uiteraard.


Plus- en minpunten ExtraEuro

– Meedoen aan dit programma zal je niet zoveel opleveren;

– Ze werken namelijk met de gevreesde accountscore;

– Waardoor je niet vrijblijvend lid kan worden, maar echt mee moet doen aan acties, ook aan betaalde acties;

– Want anders kan je gewoon je verdiensten niet laten uitbetalen.

Hoe werkt ExtraEuro?

Geld verdienen met spaarprogramma’s houdt in dat je lid wordt van een site waar je betaald krijgt voor allerlei hele kleine taken. Die opdrachtjes leveren je steeds maar enkele centjes op misschien, maar ze kosten je ook maar één seconde. En omdat je zoveel verschillende dingen kan doen en het ook loont om bij veel spaarprogramma’s tegelijkertijd lid te zijn, kan je alsnog per saldo best prima verdienen.

Onder voorbehoud dat je accountscore voldoende is, maar daarover lees je later meer, kan je jouw verdiende geld vanaf een saldo van 10 euro laten overboeken naar je bankrekening. Hieronder lees je op welke manieren je dit bij elkaar kan sprokkelen.

TaakBeloning
Startbonus€1,- direct bij je aanmelding
E-mails lezenEen halve eurocent per gelezen email
Klikken op bannersNaast de “klik & win” banners, waarmee je 10 cent kan winnen, zijn er ook genoeg banners die je een halve cent per klik opleveren.
Social media likesAls je likes geeft op Facebook krijg je daar één cent voor.
Spelletjes spelenEr zijn spellen maar die vereisen allemaal een inzet / inleg. Gokspelen eigenlijk dus en geen vaardigheid spelletjes.
Cashback (korting)Enkele mogelijkheden tot cashbackkorting, die ook bijdragen aan je accountsaldo, maar weinig interessants. Niet vergelijkbaar met de duizenden opties bij de beste cashback sites.
Enquêtes invullenHoewel ze menen dit te bieden, blijkt daar weinig van terecht te komen. Nog nooit een uitnodiging gehad.
Vrienden aanbrengenAls je vrienden aanbrengt, desnoods onbekenden via je website of social media, dan verdien je daar elke keer 1 euro mee.
Meedoen aan actiesEnkele cashbacks dus, maar weinig gratis acties
Aanbiedingensoms exclusieve kortingen, heel soms
Besparen
Jackpot
GokkenGokspelletjes dus, maar niet echt inzetten op voetbal of Formule 1
Extra

Hoeveel verdien je met Extraeuro?

Met goede spaarprogramma’s verdien je zoals gezegd best prima. Doe mee met alle tien uit onze eerder genoemde top 10 en je pakt zomaar 200 euro per maand, easy. Maar bij ExtraEuro is dat stukken minder tot nihil. Misschien één uitbetaling per jaar maar dat is het wel.

Bar weinig dus in vergelijking. Hoe komt dat? Bij dit soort sites, wat ze in Amerika get-paid-to sites noemen trouwens, verdien je het snelst met enquêtes invullen voor geld en goede cashback mogelijkheden (wat is cashback?) bij interessante webshops. Dat zet namelijk wat zoden aan de dijk. Maar de eerste optie biedt Extraeuro.nl niet (kijk hiervoor bij de beste enquête sites), en in de tweede zijn ze gewoonweg heel magertjes.

En dan is het ergste nog die accountscore. Om die op peil te houden ben je op een gegeven moment wel gedwongen om mee te doen met acties die je ook geld kosten. En dat is dus eigenlijk zonde van je saldo. Je moet dus geld uitgeven om je verdiende geld ooit uit te kunnen laten betalen. Bizar.

Is Extraeuro.nl betrouwbaar?

Er zijn niet voor niets heel veel slechte reviews te vinden over deze site. Snappen we, want veel daarvan gaan over de accountscore. Hoewel je dit natuurlijk ook van tevoren had kunnen lezen he, want ze vermelden het wel gewoon.

Maar daar blijft het niet bij. Ook blijkt dat veel cashback acties verkeerd gaan waardoor je die accountscore überhaupt niet kan halen. Ja dat is niet netjes. Daardoor doen veel mensen heel lang mee, maar uiteindelijk blijkt dan al dat werk voor niks. Dus de betrouwbaarheid, nee die geven we geen voldoende.

Over ExtraEuro B.V.

Ja dat is dus de naam van het bedrijf achter deze site. We een BV nog dus, geen vaag of onbekend persoon. Ze hebben meer sites die er exact hetzelfde uitzien, zoals Cashhier en DutchEuro. Die verschillen maar een klein beetje, op de beloningen en minimale saldo om uit te kunnen laten betalen.

Conclusie Extraeuro review

Brand hier je handen maar niet aan hoor. Niet betrouwbaar, slechte tot geen verdiensten, alleen maar heel erg zonde van jouw waardevolle tijd! Eigenlijk hebben we vooral het gevoel, en velen met ons, dat ze alleen maar geld willen verdienen AAN hun leden, en niet VOOR hun leden.

Doe gewoon lekker mee met de 10 beste spaarprogramma’s, zonder accountscore, die zijn wel betrouwbaar en je verdient er goed. Maar bekijk ook andere manieren om geld te verdienen met internet. Combineren is heel goed mogelijk, en dan pak je niet 200 maar 500 euro per maand.