prime opinion review
Door | 24 aug. 2023

Prime Opinion review: is deze survey site betrouwbaar en moet je er lid willen worden?

primeopinion.com is WEL DEGELIJK een site die we beschouwen als een van de beste enquête sites, al staan ze ook weer niet helemaal bovenaan in onze lijst.

Maar dat is niet erg, want het is juist een goed idee om je bij meerdere panels in te schrijven want dan zal je meer geld verdienen met enquêtes.

Dus wordt vooral lid als je dat overweegt, maar doe dit in combinatie met enkele andere partijen die nog iets beter scoren momenteel.

Wil je meer weten waarom we positief zijn over Prime Opinion en wat onze ervaringen zijn uit onze test van dit panel, dan kan je onze hele recensie doornemen.


Plus- en minpunten Prime Opinion review

+ Direct na inschrijven ontvang je een welkomstbonus van in ieder geval 100 punten, dan zie je zeker niet bij alle panels;

+ Er zijn altijd genoeg nieuwe surveys te doen, wat belangrijk is voor hoeveel je er kan verdienen;

+ De beloning die je krijg per gemaakte enquête is meer dan prima;

Er zijn veel verschillende opties om je verdiende saldo uit te laten keren. Zo kan je kiezen voor PayPal maar ook meerdere soorten bonnen en vouchers.

  Het is niet helemaal duidelijk of je nu ook geld kan laten overboeken naar je bankrekening, ze noemen het namelijk wel op de website maar dit is nergens te vinden.

Over Prime Opinion

De website primeopinion.com en het panel dat je daarop vindt is in eigendom van marktonderzoeker Prime Insights. Dit Amerikaanse bedrijf heeft panels in 40+ landen met in totaal 2 miljoen leden, dat is best indrukwekkend te noemen.

prime insights logo
Prime Insights logo

Hoe werkt Prime Opinion?

Bij deze site wordt je lid als je wil meedoen met enquêtes invullen voor geld. Het is immers een panel waar je middels surveys aan onderzoeken kan meedoen en in ruil daarvoor krijg je een beloning. Die vragenlijsten maak je online over uiteenlopende onderwerpen. Dit zijn dan weer onderzoeken die Prime Insights uitvoert voor allerlei bedrijven, merken en overheden.

Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Je hoeft dus niet te betalen voor je lidmaatschap en je krijgt zelfs al een eerste bonus om je alleen maar aan te melden. Er is daarbij ook nooit een verplichting om mee te doen, je bepaalt helemaal zelf of je een enquête interessant vindt en wanneer je er tijd voor wil vrijmaken.

Elk onderzoek dat openstaat meldt op voorhand hoe lang het invullen duurt en wat de beloning is. Zo kan je dus die keuze ook goed maken. Maar je snap natuurlijk wel dat je alleen verdient als je wel meedoet, want anders gebeurt er immers niks.

Je spaart je saldo op in je account en als je wil kan je dit laten uitkeren in verschillende soorten beloningen. Die leggen we je hieronder uit.

Prime Opinion Uitbetaling

Een van de voordelen van Prime Opinion is dat er vele mogelijkheden zijn om je verdiende saldo uit te laten betalen. Zo is er de mogelijkheid om het geld naar je bank te laten overboeken, naar je PayPal account of je kan kiezen voor een van de vele bonnen, zoals Amazon, MediaMarkt, Ticketmaster, Decathlon, Adidas, Nike en MANGO. Je kan bij dit panels dus Paypal geld verdienen en ook enquêtes invullen voor cadeaubonnen.

hoe werkt prime opinion

Prime Opinion App

Prime Opinion heeft een prettige eigen app waar je ook in kan meedoen aan de onderzoeken. Extra makkelijk via je telefoon of tablet. Zo kan je ook nieuwe uitnodigingen voor surveys via een pushmelding krijgen en hoef je niet je email te checken.

prime opinion app

Hoeveel verdien je met Prime Opinion?

Met Prime Opinion kan je tot wel 5 euro per enquête verdienen, maar vergis je niet dat dergelijke hoge beloningen niet heel vaak voorkomen. Eerder zie je surveys voor 50 cent of 1 euro. Maargoed die beloning per gemaakte enquête is wel ruim te noemen.

Daarbij heeft Prime Opinion ook nog eens veel onderzoeken beschikbaar om aan mee te doen. En dat maakt dat je ook een goede verdienste eruit kan halen elke week / maand. En dat is waar het om gaat. Natuurlijk varieert het aanbod wel en moet je niet denken dat je alleen bij dit panel elke maand honderden euro’s zal scoren. Maar als je ook nog eens bij de rest van de 10 best betaalde enquête sites lid wordt, dan is dat opeens heel realistisch!

Is Prime Opinion betrouwbaar?

Ja Prime Opinion is zeker betrouwbaar. Ze zijn een grote internationale en eerlijke partij die goede reviews kan overleggen van tevreden leden. Dat komt vooral omdat ze netjes alle beloningen bijhouden en uitbetalingen nauwkeurig en snel worden verwerkt. Daarbij gaan ze goed om met met je gegevens en voldoen ze aan alle regelgevingen rondom AVG / GDPR.

Prime Opinion Trustpilot

Dit alles is ook terug te zien op de ervaringen die je leest op Trustpilot, een van de belangrijkste review sites. Hier scoren ze een ruime 4 uit 5 sterren en dat is voor een enquête panel echt heel hoog. De reviews zelf zijn ook positief en lovend.

Prime Opinion review Conclusie

Je moet zeker lid willen worden bij Prime Opinion, dus scoor je aanmeldbonus vandaag nog. Ze zijn betrouwbaar en zeker de moeite waard als je kijkt hoeveel verdiensten je eruit haalt voor de moeite die je erin steekt.

Meer panel reviews: