quickthoughts review
Door | 28 juni 2023

Review: Is het verstandig om jezelf aan te melden voor de QuickThoughts App, waarmee je kan geld verdienen met enquêtes?

Het is in ieder geval niet onverstandig.

Dit handige panel staat namelijk niet zomaar vermeld bij de best betaalde enquête sites (ook al staan zie niet in de top 10)

Hieronder kun je lezen waarom we dat vinden in een complete recensie en kritische beoordeling aan de hand van onze eigen ervaring en die van onze bezoekers.


Plus- en minpunten QuickThoughts review

+ Mooie app, alles gaat heel fijn via je mobiel (maar je kan ook via de site op je computer meedoen hoor!)

+ Goede beloning per survey van 50 cent tot 2 euro

+ Genoeg enquêtes, zeker 1 – 2 per dag, waardoor snel kan verdienen

 Beloningen alleen in Bol.com cadeaubonnen (Android) of iTunes vouchers (iOS / Apple gebruikers). Dus geen cash geld of PayPal tegoed.

Over QuickThoughts

Even kort over het bedrijf achter de app: Dynata. Voorheen ook wel bekend als Survey Sampling International of afgekort SSI. Dit Amerikaanse marktonderzoek bureau bestaat sinds 2009 en heeft inmiddels ruim 3000 medewerkers in 18 landen.

Ze zijn naast QuickThoughts ook bekend van onder andere Opnieland (NL), OpinionWorld (BE), Choozz, MyOpinion en nog veel meer enquêtepanels wereldwijd. Ze zijn dus met recht een expert op dit gebied.

Hoe werkt de QuickThoughts app?

Het grote verschil met de andere enquête sites is dat dat QuickThoughts een mobiele applicatie is en dus geen website. Dat houdt in dat het heel fijn werkt op je mobiele telefoon op tablet. Maar niet op je laptop. Wij vinden dat best prettig, maar dat moet je dus wel willen.

Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Je hoeft dus geen inschrijfgeld te betalen ofzo en je bent ook nooit verplicht om aan (een minimaal aantal) onderzoeken mee te doen. Allereerst moet je de app downloaden:

Na het downloaden kan je jouw account aanmaken. Kan overigens ook wel via de site. Daarna ga je uitnodigingen ontvangen voor de onderzoeken, die vind je in de app. Die zijn verschillend qua lengte en beloning. Dat krijg je op voorhand te zien, zodat je zelf kan bepalen aan welke je mee wilt doen.

Misschien heb je maar 5 minuten terwijl je op de trein zit te wachten, of heb je langer en wil je liever even een grotere beloning binnenhalen. Mag je allemaal zelf weten, je mag surveys ook overslaan als je geen tijd of zin hebt.

Uitbetaling QuickThoughts

Na het invullen van de enquête krijg je je verdienste bijgeschreven in je account. Zodra dit 10 euro of meer is kan je dit laten uitkeren in een beloning. Dit kan in Bol.com cadeaubonnen op de Android app, en in iTunes vouchers in de iOS omgeving.

Deze app is dus geschikt voor enquêtes invullen voor cadeaubonnen, maar helaas nog niet voor het uitkeren van je beloningen in geld (enquêtes invullen voor geld) naar je bank of voor PayPal tegoed verdienen.

quickthoughts app

Hoeveel kan je verdienen met QuickThoughts app?

Een onderzoek levert je vaak 50 cent op, soms meer tot 2 euro per keer. Dat schiet op zich best goed op als je het vergelijkt met andere panels. Vooral omdat er ook geregeld nieuwe onderzoeken beschikbaar zijn. Daardoor kan je dus ook vaak genoeg meedoen om er een leuke bijverdienste uit te halen.

En bedrag van 20 tot 30 euro per maand is niet heel gek. Vooral ook interessant natuurlijk als je het combineert met de andere 10 best betaalde enquête sites, dan heb je nog meer onderzoeken om te maken en dan verdien je zomaar 200 – 400 euro per maand!

Let wel op dat het aantal onderzoeken afhangt van de doelgroep waar je in valt. Vul altijd je profielkenmerken goed in en houd deze up-to-date zodat je alleen onderzoeken krijgt waar je aan mee mag doen. Drink je bijvoorbeeld geen bier om maar een voorbeeld te noemen, dan zal je niet mee kunnen doen aan een onderzoek over bier / van Heineken, Grolsch, Hertog Jan of andere biermerken.

Is QuickThoughts betrouwbaar?

Uit onze ervaringen blijkt dit zeker het geval. Wij hebben onszelf ingeschreven als normaal panellid om het met eigen ogen te zien en te kunnen uitproberen en kijken daarbij altijd naar twee vaste zaken:

  1. Goed bijhouden van het saldo, dus correct en snel je verdiensten bijschrijven in je account;
  2. Zonder gedoe of fouten je verdiensten kunnen uitkeren en de belonining goed en een beetje vlug onvangen.

Op allebei de punten halen ze een goed cijfer, want wij hebben eigenlijk nog geen problemen gehad. En ook zijn er verder geen klachten te vinden van andere gebruikers. De betrouwbaarheid zit wel snor.

Conclusie QuickThoughts app review

Als je nog steeds aan het lezen bent dan is het geen verassing meer dat we je zeker aanraden om mee te doen met dit panel. Je verdient er goed en het is een betrouwbare partij en applicatie. Leuk om deze erbij te hebben naast de andere panels waar je aan meedoet.

Overige panel reviews: