Review: is Qlics betrouwbaar en is het wijs om jezelf er aan te melden?

Nee, dat is het zeker niet.

Het is eigenlijk zonde van je tijd…

Ze staan niet voor niets buiten de top 10 beste spaarprogramma’s in Nederland.

Waarom dat zo is lees je in een uitgebreide beoordeling / recensie hieronder.

We nemen hierin onze eigen ervaringen mee en natuurlijk de feedback van onze bezoekers.


Plus- en minpunten Qlics

– Ze maken gebruik van een Accountscore;

– Daardoor is meedoen niet vrijblijvend, maar ben je verplicht om aankopen te doen;

– Er zijn veel klachten over misgelopen cashbacks, hebben wij zelf ook negatieve ervaringen mee;

– Klantenservice is niet bepaald behulpzaam of vriendelijk;

– Naast de weinige cashbackmogelijkheden hebben ze nog eens geen betaalde enquêtes waardoor de verdiensten tegenvallen.

Hoe werkt qlics.nl?

Van origine is het een spaarprogramma (get-paid-to-site) maar tegenwoordig stellen ze zichzelf vooral voor als cashback site. Hoe dan ook de werking is hetzelfde gebleven. Er zijn een heel aantal simpele manieren waar je geld mee kan verdienen. Steeds kleine verdiensten die toch lekker optellen, dat is echt makkelijk online geld verdienen.

Zodra je in totaal 10 euro hebt opgespaard kan je dit laten uitbetalen, mits je aan een aantal voorwaarden voldoen… daarover later meer, hier eerst een opsomming van de taken waarvoor je beloont wordt:

Verdien met:Beloning
Inschrijfbonus€1,- zodra je registratie compleet is
E-mails lezen0,8 cent per gelezen mail
Banners klikkenWeinig klikbanners beschikbaar, maar in theorie doen ze dit dus wel
Social media likesJa, alleen op Facebook
Spelletjes spelenJa, dat kan
Cashback (korting)Ze bieden cashback bij webwinkels, maar niet bij zoveel (rond de 500) en bovendien gaat het alsnog vaak mis…
Enquêtes invullen voor geldDit bieden ze niet aan, terwijl je hier juist snel mee kan sparen is dat jammer
Vrienden aanbrengenKrijg €1,- als referral bonus
Meedoen aan actiesJa, inclusief wat gratis acties maar dat zijn er niet veel
AanbiedingenZe cummuniceren kortingscodes en aanbiedingen
BesparenZe hebben een heel aantal vergelijker voor o.a. energie, mobiele telefonie of internet, tv & bellen en reisverzekeringen.
Jackpotja die hebben ze
Gokkennvt
Extranvt

Hoeveel verdien je met Qlics?

Spaarprogramma’s zijn leuk om aan mee te doen omdat ze zo’s grote variatie aan opdrachten bieden waarvoor je betaald krijgt. En dat zijn altijd simpele taken. Je hebt hierboven de opsomming gezien. De ene verdient echter net even wat meer en sneller dan de ander. Die bepalen dus ook voor het grootste gedeelte hoeveel je ermee kan verdienen per maand:

Geld verdienen met enquêtes is eigenlijk de snelste manier van verdienen bij de beste spaarprogramma’s. Helaas biedt Qlics deze niet aan.

Daarnaast is cashback verdienen een goede bron van inkomsten. Daar heeft Qlics wel partner webshops waar je korting krijgt, maar dit gaat dan helaas weer vaak verkeerd. Ze staan daarom ook niet in de lijst met beste cashback sites van NL.

Als laatste is vrienden aanbrengen altijd interessant bij dit soort programma’s. Bij qlics is de beloning echter relatief laag, en krijg je in tegenstelling tot bij de concurrentie geen percentage over de verdiensten van je aangebrachte leden.

Bij qlics zal je dus niet veel verdienen, maar als je meedoet met de beste spaarprogramma’s, en bij voorkeur alle 10, dan pak je zomaar een paar honderd euro per maand.

Is Qlics betrouwbaar?

Helaas is hier veel bewijs dat het tegendeel onderschrijft. Ze gaan de acties en cashbacks waaraan je meedoet vaak verkeerd. Ook hebben we dit uit eerste hand ervaren. De reactie daarna van de klantenservice is totaal niet vriendelijk en ze willen ook niet helpen.

Alleen al het gebruik van een accountscore is voor ons al tekend, wat betekent dat je alleen je verdiensten kan laten uitkeren als je ook geld uitgeeft via Qlics. dat geeft ons het gevoel dat ze vooral geld willen verdienen aan hun leden en niet dat hun leden er zelf een voordeel bij hebben. Best zonde, want ze hebben echt wel meer potentie dan dit.

Over Qlics.nl

Deze website is in eigendom en beheer van Zaludo BV. Het is van origine een spaarprogramma, maar ze proberen zichzelf nu meer te verkopen als cashbackprogramma. Verder is er echter niets veranderd aan de manieren waarop je “qlics” spaart.

Conclusie Qlics review

Hoe treurig we het ook vinden om een negatieve review te schrijven, bij deze website moet je jezelf echt niet willen aanmelden! Zonde van alle tijd die je er instopt. De kan is namelijk heel groot dat je er niks aan over gaat houden.

Schrijf je liever in bij de goede spaarprogramma’s zonder accountscore, daar verdien je meer en krijg je het tenminste ook netjes uitbetaald. Er zijn er genoeg die de moeite waard zijn, en met de top 10 die we hebben samengesteld kan je al genoeg tijd bezig zijn en lekker bijverdienen.