jiggy review ervaringen
Door | 05 sep. 2023

LET OP!

Jiggy is per 08/11/2019 gestopt met bestaan. In plaats daarvan kan je jezelf aanmelden bij 247discount. Alle bestaande leden van Jiggy gaan ook over naar deze nieuwe site.

De onderstaande review is dus niet meer van toepassing.

—————

Wel of niet aanmelden?

Dat is de kwestie waar je waarschijnlijk mee zit.

Dan moet je zeker even deze beoordeling lezen.

Jiggy.nl is wat ons beftreft een van de beste online spaarprogramma’s om geld te verdienen van Nederland en België. In ieder geval de leukste 

Aanmelden raden wij dus zeker aan. Lees hieronder de volledige recensie waarom we dat vinden.


Plus- en minpunten Jiggy

 Veel manieren om geld te verdienen

 Verdien door vrienden aan te brengen 20% van wat zij verdienen met mails klikken

 Moderne prettige website

 Veel cashback mogelijkheden (gratis geld terug bij 1700 webwinkels!)

Hoe werkt Jiggy?

Bij online spaarprogramma’s kan je geld verdienen met veel verschillende en doorgaans eenvoudige taken. Hieronder zie je in de tabel alle manieren die je bij Jiggy kan toepassen inclusief beloning.

Denk niet dat je met dit soort sites snel rijk kan worden, maar doordat deze simpele taakjes je weinig tijd kosten en je ze tevens snel achter elkaar kan uitvoeren, komt de totale verdienste nog beste goed uit. Ook omdat je dit met veel spaarprogramma’s naast elkaar kan doen.

Verdien met …Vergoeding
Aanmeldbonus€ 1,- direct na inschrijven
E-mail lezen5-15 Jiggies per gelezen mail (1 cent)
Klikken op bannersnvt
Likes op social medianvt
Spelletjes spelenVeel keuze! o.a. bingo, tetris, verschillen zoeken en patience
Cashback (korting) bij webwinkelsCashback bij 1700 webwinkels
Enquêtes invullenJe kan meedoet met het Jiggy Panel
Leden aanbrengenKrijg 20% over de verdiensten uit klikmails van je aangebrachte vrienden
Meedoen aan actiesBeloning voor acties + aanbiedingen uit de reclamemails
AanbiedingenExclusieve aanbiedingen en kortingscodes voor leden
BesparenVergelijk o.a. energie, sim only of tv-internet-bellen. Je krijgt daarbij ook nog eens cashback voor het overstappen!
Jackpotnvt
Gokkennvt
Klik en win actiesnvt

Hoeveel kan je verdienen met Jiggy?

Het is lastig om deze vraag te beantwoorden met een concreet getal, want het ligt er eigenlijk maar net aan hoeveel tijd en energie je erin stopt. Doe je namelijk vaker mee met het Jiggy Online Panel (enquêtes invullen) dan zal je uiteraard meer verdienen.

Dat geld vooral ook voor cashback winkelen. Doe je namelijk veel aankopen via internet dan kan je bij de meeste webwinkels Jiggies verdienen. Ook al op de dingen die je nu toch al koopt. Bovenop de aanbiedingen en lopende acties. Gratis geld dus eigenlijk. En omdat je alles wel via internet kan kopen inmiddels kan dit flink veel opleveren.

Ook interessant is het dat je verdient met vrienden aanbrengen. Sterker nog: je krijgt dan twintig procent over alles wat zij verdienen met mailtjes klikken, voor altijd. Heb je dus veel vrienden en familie, of gebruik je jouw website, blog of social media om veel leden te werven dan kan je daar dik mee scoren.

Maak je maximaal gebruik van al deze mogelijkheden dan durven wij wel te beweren dat je met deze site alleen al zomaar € 50,- in een maand kan pakken.

Is Jiggy Betrouwbaar?

Wij zijn zelf al jaren lid van Jiggy.nl en we kunnen je zodoende garanderen dat deze site absoluut te vertrouwen is. Sinds jaar en dag gaat eigenlijk alles 100% goed. Het saldo klopt altijd, vergoedingen worden direct bijgeschreven, evenals cashback. Het panel waar je enquêtes kan maken bevalt prima en het uitbetalen van je saldo naar een bankrekening is ook altijd snel en zonder problemen verlopen. Maximale score dus ook betrouwbaarheid!

Over Jiggy

Het programma Jiggy is onderdeel van OneDream B.V. en bestaat sinds 2004. Pas in 2008 begon het echt hard te groeien en kreeg het er veel leden bij. Dit bedrijf werd door een aantal verschillende ondernemers opgericht om gezamenlijk te kunnen starten met een online spaarprogramma.

De naam Jiggy komt van het nummer van Will Smith “Getting Jiggy with it” dat opstond op de radio na een brainstorm sessie hoe ze de website wilden gaan noemen. De rest is geschiedenis.

Conclusie Jiggy review

Niet voor niets staat Jiggy trots op een 2e plek in onze Top 10 beste internet-spaarprogramma’s. Het is simpelweg een zeer goede site en panel waar je prima kan bijverdienen en besparen. Ze zijn modern en scoren hoog op betrouwbaarheid, wat wil je nog meer?