In deze review over JijBentBelangrijk lees je of deze site betrouwbaar is en of het panel ook interessant is om lid van te worden. En daarbij doelen we dan met name of de verdiensten er goed genoeg zijn in vergelijking tot andere online panels.

Kortom: kan je via jijbentbelangrijk.nl genoeg geld verdienen met enquêtes en is de betrouwbaarheid dan ook aanwezig dat je die beloning uiteindelijk netjes wordt uitbetaald?

Waarschijnlijk weet je al genoeg wanneer we je vertellen dat ze niet terug te vinden zijn bij de 10 best betaalde enquête sites.

Mocht je voor het eerst aan de slag gaan met enquêtes invullen voor geld, dan is dit niet de website die je als eerste moet kiezen. Probeer eerst die andere 10 eens uit. Daar zal je een hogere beloning krijgen en heb je meer surveys om aan deel te nemen. Maar heb je die al allemaal geprobeerd of wil je gewoon aan nog meer onderzoeken kunnen meedoen, dan zullen we je Jijbentbelangrijk zeker niet afraden.

In de recensie hieronder zie je hoe we dit panel hebben getest en hoe de uitkomsten zich verhouden ten opzichte van de concurrentie.


Plus- en minpunten JijBentBelangrijk review

+ De beloningen zijn gemiddeld en dus wel eerlijk;

+ Als je langer doorspaart voordat je laat uitbetalen dan krijg je een bonus over je saldo;

 Je kunt je verdiensten alleen laten uitbetalen in cadeaubonnen, dus helaas niet in geld of PayPal tegoed;

 De website is verouderd. Zo staat de copyright nog op 2023 en de privacyverklaring nog op 2018… vaak is dat geen goed teken.

 Het aantal vragenlijsten waaraan je kan meedoen valt wat tegen en daardoor ook de mogelijke verdiensten.

Wat is JijBentBelangrijk.nl

De website jijbentbelangrijk.nl en het gelijknamige online panel zijn in eigendom van Jijbentbelangrijk BV. Dit is een Nederlands bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Al sinds 2007 zijn ze actief in deze hoedanigheid. Ze doen onderzoek middels vragenlijsten naar uiteenlopende onderwerpen.

jijbentbelangrijk.nl
jijbentbelangrijk.nl website

Hoe werkt JijBentBelangrijk?

Aanmelden kan via de website jijbenbelangrijk.nl waar je wordt doorverwezen naar collecthor.nl een website waar je accounts worden aangemaakt voor het panel. Alleen met je e-mail en naam ben je al ingeschreven. Dit kost je dus maar een paar minuten.

Daarna ontvang je een mail met je inlognaam en je wachtwoord. Die kan je dus niet zelf aanmaken, maar later wel wijzigen. Je kan dan meteen beginnen met verdienen, waaronder door je profielkenmerken in te vullen. Het is belangrijk om dit als eerste te doen, je krijg er zelfs een beloning voor dus dat is niet bij veel panels het geval.

Jijbentbelangrijk wil graag zoveel mogelijk over jouw weten zodat ze je voor de juiste onderzoeken kunnen uitnodigen. Die zoeken namelijk vaak naar een specifieke doelgroep. Hoe beter kan worden bepaald of je aan onderzoeken kan deelnemen, des te meer enquêtes je kunt maken. Erger nog: als je deze informatie niet invult zal het zomaar kunnen gebeuren dat je verkeerde onderzoeken krijgt toegestuurd, waar je wel tijd aan besteed maar uiteindelijk niks mee verdient. Zonde!

Bij dit panel zijn de onderzoeken hoofdzakelijk in de vorm van vragenlijst. Online surveys dus, je kan niet vaak producten testen of reclames beoordelen zoals bij andere panels het geval is.

JijBentBelangrijk uitbetalen

Bij deze site verdien je met het deelnemen aan onderzoeken meters. Alsof je aan het hardlopen bent zeg maar, of de vierdaagse loopt. 1 kilometer staat uiteindelijk gelijk aan 1 euro. Vanaf 10 kilometer kan je jouw verdiensten laten uitbetalen via het platform Yesty.

Dit externe beloningsplatform biedt een groot scala aan bonnen aan zoals Bol.com, Bijenkorf, Zalando en Wehkamp. Je kan dus geen PayPal tegoed verdienen zoals bij veel andere panels het geval is, ook niet kiezen voor geld naar je bankrekening, maar enkel de enquêtes invullen voor cadeaubonnen. Eerst wat uitbetalen naar je bank wel beschikbaar, maar helaas is die optie vervallen.

Je kan overigens langer doorsparen dan 10 euro, daarmee wordt het saldo meer waard en krijg je een bonus tot wel 22 euro zoals je hieronder kunt lezen. Naast Panelclix zijn ze het enige panel die deze feature hebben.

jijbentbelangrijk uitbetalen

Hoeveel verdien je bij JijBentBelangrijk?

Zoals bij elk panel hangen de potentiële verdiensten vooral af van twee factoren: 1) de hoogte van de beloning die je ontvangt per gemaakte enquête, en 2) de hoeveelheid onderzoeken waaraan je kunt deelnemen elke week of maand. De eerste is natuurlijk wel het belangrijkste omdat dit je een eerlijke vergoeding geeft voor de tijd die je erin stopt.

Bij Jijbentbelangrijk is de vergoeding gemiddeld te noemen in vergelijking met andere panels, dus voor zover prima. Alleen het aantal surveys valt wel tegen en daarmee onder aan de streep ook de verdiensten. Nu is dit wel eenvoudig op te lossen door van meerdere panels lid te worden, de belangrijkste tip die we ook altijd geven bij deze manier van online geld verdienen.

Maar dan is het we slim om dus te beginnen bij de betere sites die ook een hogere beloning geven. Kijk daarvoor in onze top 10 best betaalde enquête sites. Met deze partijen tezamen zal je makkelijk een paar honderd euro kunnen bijverdienen.

Is JijBentBelangrijk betrouwbaar?

Jijbentbelangrijk lijkt in principe wel betrouwbaar als Nederlands bedrijf met een degelijke inschrijving bij de KvK. Alleen baart het ons wel zorgen dat de site en privacy verklaring wat verouderd zijn. Anderzijds is onze eigen ervaring dat verdienen en uitbetalen zonder problemen gaat. En laat dat nu net de belangrijkste zaken zijn waarop we letten in het bepalen van de betrouwbaarheid.

JijBentBelangrijk Trustpilot

Op Trustpilot krijgt jijbentbelangrijk op het eerste oog niet eens een heel slecht cijfer, namelijk een 3,2. Alleen als je verder kijkt is er eigenlijk maar één review geschreven en die geeft 1 ster. Dit is natuurlijk weinig om een conclusie aan te verbinden en zegt ons dus ook niet zo heel veel, zeker niet omdat er altijd meer negatieve reviews te vinden zijn bij enquête panels dan positieve ervaringen.

jijbentbelangrijk betrouwbaar trustpilot

Conclusie JijBentBelangrijk review

Dat dit panel niet hoort bij de 10 best betaalde enquête sites betekent nog niet dat je jezelf er niet moet aanmelden. Natuurlijk raden wij je aan om eerst die andere uit te proberen, maar Jijbentbelangrijk is wel degelijk betrouwbaar en je zal er dus ook gewoon verdienen. Maar wel iets minder dan bij hun concurrenten en alleen in bonnen. Onze ervaringen zijn niet slecht en online zijn er verder weinig reviews over Jijbentbelangrijk.nl te vinden.

Andere panel reviews: