betaalde online enquêtes review
Door | 22 juni 2023

Goed dat je zoekt naar een betaaldeonlineenquetes.nl review om te kijken of deze site wel betrouwbaar en veilig is. De informatie op deze site is namelijk niet heel duidelijk, maar je moet wel allemaal persoonlijke gegevens invullen.

Maar wist je dat bij deze website inschrijven eigenlijk onnodig is? Zelf is dit bedrijf namelijk helemaal geen marktonderzoekbureau of enquête site.

Ze willen alleen maar dat jij je inschrijft bij de enquête sites waarmee ze samenwerken, omdat ze daaraan verdienen. Daarom willen ze jouw gegevens, zodat ze je daarna reclame kunnen sturen voor die partners, maar ook voor andere zaken blijkt.

Maar waarom zou jij jezelf niet gewoon direct aanmelden bij de best betaalde enquête sites? Dan mag je helemaal zelf bepalen bij welke je wilt meedoen.


Plus- en minpunten betaaldeonlineenquetes.nl review

 Zijn zelf geen onderzoeksbureau, en gaan jou dus niet zelf belonen voor enquêtes / surveys invullen zoals betrouwbare enquête sites wel doen.

 Willen alleen maar je gegevens om daarna reclame te mailen voor eigen partners. Om zo te verdienen.

 Zeggen dat je € 14,- per uur zal verdienen / maken, maar dat is absoluut niet realistisch. Want de meeste vragenlijsten hebben een vergoeding van enkele euro’s, en vaak zelfs nog minder dan 1 euro!

En er zijn ook niet genoeg onderzoeken dat je onbeperkt aan mee kan doen. Natuurlijk is enquêtes invullen voor geld een heel goede methode om (bij) te verdienen, maar we willen de verwachtingen wel eerlijk houden.

Over Betaaldeonlineenquêtes.nl

Eigenlijk moet je dit bedrijf of website classificeren als een intermediair. Ze kopen advertenties in bij Google om veel mensen op hun site te krijgen, die ze daarna eigenlijk alleen maar doorverwijzen naar de partners door wie ze worden gefinancierd.

Op zich geen probleem als ze goede panels zouden aanbevelen, maar tegelijkertijd hebben ze er dus ook belang bij om alleen de (minder goede) enquête sites te noemen waarmee ze samenwerken. Krijg jij dan wel de beste en kloppende informatie? Er is voor hen een (onbewust) vooroordeel.

Bovendien is het geen Nederlands / Belgisch maar een Engels bedrijf. Hoe goed kennen ze de markt hier dan? Niet heel goed lijkt ons zo. Niet gek ook dat grammaticaal de site vaak niet klopt dus.

Hoe werkt Betaalde Online Enquêtes?

Gratis inschrijven, check. Vrijblijvend… wordt eigenlijk nergens genoemd? Het kost je dus niets, maar wat krijg je ervoor terug. Afijn, laten we stellen dat je het tot hier inderdaad vertrouwt en besluit om je persoonlijke gegevens af te staan (geslacht, volledig naam, e-mailadres en geboortedatum).

Vervolgens mag je aangeven welke van de partners je interessant vindt om informatie over te ontvangen, maar eigenlijk weet je hier nog niks! Dus hoe kan je dit dan bepalen? Wat ook vreemd is dat in de Privacy Statement staat dat betaaldeonlineenquêtes.nl je ook berichten mag sturen over “andere relevantie manieren om geld te verdienen”. Dat is best breed en kan dus ook alle vormen van ongewenste spam zijn.

Terug naar de kern: waarom zeggen ze niet meteen op hun site wie hun partners zijn en wie ze aanbevelen? Dat voelt niet goed. Maar gelukkig kan jij jezelf ook direct zelf inschrijven bij alle goede enquête sites. Kijk hiervoor in de top 10 best betaalde enquête sites (voor zowel Nederland als België).

betaaldeonlineenquetes.nl website
betaaldeonlineenquetes.nl website

Wat verdien je bij betaaldeonlinenquetes.nl?

Ze beweren € 14,- per uur. Dit is gewoon onzin als het gaat om geld verdienen met enquêtes. Kan heel soms gebeuren, maar vaker niet dan wel. Wij denken dat je sterk afhankelijk bent van hoeveel enquêtes er beschikbaar zijn om te maken. Dit ligt bovendien ook weer aan jouw demografische gegevens, omdat marktonderzoeksbureaus vaak een bepaalde doelgroep nodig hebben.  

Betaaldeonlineenquêtes.nl Uitbetaling

We herhalen het nogmaals, deze site gaat je niet zelf betalen omdat ze geen panel zijn. Ze verwijzen je enkel door naar de echte panels. Maar die kun je ook zelf vinden.

Daarom werkt het het beste om je bij meerdere sites aan te melden. Ook moet je natuurlijk wel de tijd hebben, maar omdat je de surveys gewoon online en dus ook onderweg kan maken moet dat geen probleem zijn lijkt ons?

Doe je mee met de eerder genoemde top 10 beste enquête sites dan kan je zomaar 300 euro per maand verdienen. Allerlei leuke soorten onderzoeken komen dan voorbij naast de standaard vragenlijsten zoals producten testen voor geldwebsites testen voor geld en reclames beoordelen.

Uitbetalen kan op verschillende manieren. De meest gebruikte zijn geld naar je bankrekening of PayPal tegoed verdienen. Daarnaast zijn er ook panels waar je enquêtes kan invullen voor cadeaubonnen.

Is Betaalde Online Enquêtes betrouwbaar / veilig?

Het is een geregistreerd bedrijf dat dient te voldoen aan de Europese wetgeving omtrent bescherming van gegevens. Dat zal dus ongetwijfeld goed zitten. Alleen vinden we dus hun privacy beleid wat vaag met die opmerking over andere manieren van online verdienen. Dan kunnen ze je alsnog allerlei spam sturen over vage beleggingssites bijvoorbeeld.

Betaaldeonlineenquêtes.nl review conclusie

Meedoen heeft weinig toegevoegde waarde. Beter schrijf je jezelf meteen in bij de echte enquête sites. Om je op weg te helpen:

Dit zijn de 10 best betaalde enquête sites (Top 10 België & Nederland). Bij welke je wilt meedoen en bij welke je jezelf liever niet wil inschrijven mag je helemaal zelf weten. Ligt aan jouw persoonlijke voorkeuren en doelstellingen.

Waarom deze betaaldeonlineenquêtes.nl review?

Wij schrijven over geldzaken, en daarvan is online geld verdienen degene waar de meeste mensen meer informatie over willen. Niet alleen hoe ze dit kunnen doen, maar vooral ook een helpende hand in een jungle van allerlei aanbieders die ze proberen over te halen bij hen lid te worden met de meest mooie beloftes.

Te mooi om waar te zijn vaak helaas. Er zijn genoeg websites die alleen maar geld aan je willen verdienen, en niet dat jij er zelf iets aan overhoudt. Zo geldt dit ook voor enquête sites helaas, er zijn er genoeg die niet goed zijn.

Sommige betalen niet of slecht, maar er zijn er zelfs die zomaar leden hun account afpakken zonder goede redenen of weigeren eerlijke verdiensten uit te betalen. Dan is al je werk voor niks. En er gaan dus zelfs partijen zo ver dat ze alleen maar een slimme tussenportal zijn zoals in dit geval, marr bijvoorbeeld ook enquêtevergelijk en surveyworld.

Ook dat zijn helemaal zelf geen panels, en zullen nooit een onderzoek versturen of beloningen uitkeren. Daarom testen wij dit soort sites dus uit als mystery shopper zeg maar, zodat we jou de resultaten kunnen geven en waar nodig kunnen waarschuwen.

Zo kun je mooi alle aanbieders vergelijken en zelf kiezen waar je lid wordt, ons maakt niet uit welke en we hoeven ook niet eerst je persoonlijke gegevens te hebben. Daarom dus deze betaaldeonlineenquetes.nl review.

Betaaldeonlineenquetes.nl account verwijderen

Het is mogelijk om je account te verwijderen mocht je jezelf onverhoopt toch ingeschreven hebben. Dat kan via de link onderaan de mails die je krijgt. Voor zover we weten werkt dit naar behoren en wordt je daarna niet meer lastig gevallen.

Betaaldeonlineenquetes.nl TrustPilot

Er is momenteel geen profiel van deze website aangemaakt op Trustpilot, dus daarop staat nog geen enkele review. Daar komt wellicht binnenkort verandering in dus houdt deze review in de gaten, want momenteel kun je daar dus nog geen ervaringen teruglezen. Maar vermoedelijk gaan die wel snel volgen gezien de hoeveelheid promotie die ze voor zichzelf maken. We houden je op de hoogte in deze betaalde online enquêtes review over betaaldeonlineenquetes.nl

Andere panel reviews: