Dit is een geldmetenquetes.nl review waarin we de vraag gaan proberen te beantwoorden of deze website betrouwbaar en de moeite waard is.

Daarbij kijken we naar onder andere hoe het werkt, wat je er kan verdienen en of het betrouwbaar en veilig is.

Het jammere is wel dat het eigenlijk helemaal niet nodig is om je in te schrijven bij deze partij.

Ze zijn namelijk zelf geen panel, maar maken alleen maar reclame.

Voor enquêtepanels inderdaad, maar ze krijgen met jouw inschrijving ook de ruimte om je meer commerciële spam te sturen want daar geef je ongevraagd toestemming voor.

En dat is helemaal niet nodig, je kunt hier de best betaalde enquête sites vinden en je gewoon zelf inschrijven.

Hoeven wij je gegevens niet voor te hebben.

Lees hieronder meer over deze specifieke site, hoe we deze hebben getest en wat de resultaten zijn op basis van onze eigen ervaringen, maar ook die van anderen leden om een complete beoordeling van alle belangrijke punten.


Plus- en minpunten geldmetenquetes.nl

 Ze zijn zelf geen panel en gaan jou dus nooit zelf betalen voor enquêtes invullen.

 Ze willen alleen maar je persoonlijke gegevens om daarna reclame te mailen of je gegevens te verkopen.

 Zeggen dat je € 150 euro per maand kan verdienen, maar dat is niet voor iedereen realistisch. Zeker omdat ze niet samenwerken met panels die de hoogste beloningen geven.

Over geldmetenquetes.nl

Eigenlijk is deze website niet meer dan een slimme tussenpartij. Ze kopen advertenties op Google en Facebook om zoveel mogelijk mensen naar hun pagina te krijgen, die ze vervolgens eigenlijk alleen maar zo snel mogelijk hun gegevens afhandig willen maken om die door te kunnen verkopen aan hun partners.

Dit is wel allemaal op het randje van legaal hoor want je geeft er toestemming voor, maar de belangen zijn wel lastig. Zij willen je vooral aanmelden bij de panels waar je het meeste aan verdienen, niet bij degene waar jij het meest zult verdienen. En dat zie je terug, de echte beste panels staan er niet tussen waardoor jij geld misloopt.

Hoe werkt geldmetenquetes.nl?

Je kan er gratis aanmelden in 4 stappen. De eerst twee zijn het invullen van je gegeven, zoals geboortedatum, naam en postcode. Daarna geef je akkoord op de voorwaarden / privacy statement en vervolgens geef je aan bij welke panels je jezelf wil inschrijven.

Je moet dus zelf opeens bepalen van welke panels je het interessant vindt om informatie over te ontvangen, maar je hebt nog amper informatie gekregen. Dus hoe moet je dit dat bepalen? Wat ook gevaarlijk is, is dat in de Privacy Statement staat dat ze je ook “overige commerciële communicatie” mogen sturen, dat kan alles zijn en dus ook spam.

Dit voelt niet goed aan. Maar natuurlijk kan jij jezelf ook meteen aanmelden bij de betere enquête sites, zonder tussenkomst van een partij als deze. Kijk eens in de top 10 best betaalde enquête sites (Nederland & België).

geldmetenquetes.nl website
geldmetenquetes.nl website

Hoeveel verdien je via geldmetenquetes.nl?

Ze zeggen dat je €150,- per maand kan verdienen via de panels die zij aanbevelen. Dit is niet heel overdreven, maar wel ambitieus. Ze promoten een paar goede panels, maar missen daarin ook zeker een aantal die juist het beste betalen en de meeste onderzoeken aanbieden.

Geldmetenquetes.nl Uitbetaling

Maar veel belangrijker, ze gaan je zelf sowieso niet betalen. En daar wringt vooral de schoen: z zijn zelf geen panel. Ze verkopen je gegevens wel aan echte panels, maar die kan je ook zelf vinden. En ze werven alleen voor de panels waarmee ze zelf kunnen verdienen, en laat dat nu net niet degene zijn waarmee juist ook het meest kan verdienen. Zonde.

Wel is het een pluspunt dat ze met meerdere sites samenwerken want dat zal ook altijd onze belangrijkste tip blijven: schrijf je in bij meerdere panels dan kan je met meer onderzoeken meedoen en meer geld verdienen met enquêtes. Je bent nooit verplicht om mee te doen dus als je even geen zin hebt is dat prima. Maar dan helpt het wel als je de panels kiest die de hoogste vergoeding geven.

Doe je mee aan de 10 best betaalde enquête sites dan zal je zomaar 300 euro per maand verdienen. Allerlei leuke soorten onderzoek komt langs naast enkel de saaie lange vragenlijsten zoals onder andere producten testenwebsites testen en reclames beoordelen.

Uitbetalen verschilt per site. Vooral kan je kiezen voor enquêtes invullen voor geld naar bankrekening of PayPal tegoed. Daarnaast zijn er ook site waar je enquêtes kan invullen voor cadeaubonnen, allerlei verschillende soorten.

Is geldmetenquetes.nl betrouwbaar / veilig?

Het is een geregistreerd bedrijf (BV) in Nederland en dat moet simpelweg te voldoen aan de Europese privacy wetgeving omtrent bescherming van gegevens. De AVG / GDPR dus. Dat zal dus ongetwijfeld goed zitten en anders ben je hiervoor vanuit de wet beschermd.

Alleen vinden we dus in hun privacy statement het niet goed omschreven waarmee ze je nu daadwerkelijk gaan benaderen. In ieder geval zit hier veel ruimte in voor misbruikt. Ze mogen je namelijk nieuwsbrieven sturen en andere commerciële doeleinden. Dit kan feitelijk alles zijn.

Veel meer dan alleen onderzoek panels dus, ook rommel die je niet wilt. En dat zou jammer zijn, ook al weten we niet of ze dit daadwerkelijk zullen doen.

Geldmetenquêtes.nl review conclusie

Je moet je niet willen inschrijven bij deze partij. Jij hebt er namelijk niks aan, zij verdienen er enkel geld aan terwijl jij je weg zelf ook kan vinden naar goede panels waar je kan meedoen aan surveys. Wij vertellen je graag welke dat zijn.

Dit zijn om te beginnen de 10 best betaalde enquête sites (Top 10 voor België & Nederland apart). Je kan zelf bepalen bij welke je het liefst meedoet, maakt ons niet uit. Bijvoorbeeld omdat je bepaalde soorten onderzoeken leuker vind of een voorkeur hebt voor een manier van uitbetalen. We geven je ook nog enkele extra opties mocht je echt veel willen verdienen.

Waarom deze geldmetenquetes.nl review?

Er is online zoveel informatie te vinden over geldzaken en dan wordt er ook nog eens ongelooflijk veel reclame gemaakt voor allerlei partijen en programma’s. Welke informatie klopt nu wel en niet? Vaak ondervind je dit pas achteraf en dan is het leed al geschiedt.

Daarom schrijven wij hier zelf niet alleen over, maar reviewen we ook websites en adverterende partijen die zich in deze markt begeven. Er zitten namelijk misschien wel meer slechte en frauderende zaken tussen dan goede, helaas…

Zo zijn er in de categorie enquêtepanels bedrijven die je regelrecht oplichten of gewoonweg de waarheid niet (helemaal) vertellen. Of in hun voorwaarden / privacy regels net wat teveel ruimte laten waardoor jij als particulier niet bent beschermd.

Een goed deel van de websites waar je al snel terecht komt doet zich zelfs voor als panel maar is dat helemaal niet. Ze willen alleen verdienen aan jouw persoonsgegevens, heel jammer. En vaak niet de beste keuze voor jou bovendien. Net als deze partij maar bijvoorbeeld ook Enquêtevergelijk, SurveySpotter en Surveyworld vallen onder deze noemer.

Daarom testen wij dit soort sites persoonlijk door ons als lid in te schrijven, zodat we jou de resultaten kunnen presenteren en waar nodig kunnen behouden voor een foute beslissing. Ook pluizen we de voorwaarden en privacy statements helemaal uit.

Natuurlijk nemen we ook feedback mee die we ontvangen van onze bezoekers en informatie die te vinden is op andere review sites. Alles als doel om jou goede informatie te geven zodat je de sites kan vergelijken en zo een goede keuze maakt voor panels die eerlijk zijn met je gegevens en je eerlijk belonen. Daarom dus deze geldmetenquetes.nl review.

Geldmetenquetes.nl account verwijderen

Er zijn twee opties om je account te verwijderen mocht je jezelf onverhoopt toch al aangemeld hebben: ten eerste via de afmeldlink in de advertentiemails die je ontvangt, ten tweede via een emailadres. Alleen horen we vaak dat op die laatste optie eigenlijk nooit respons komt.

Geldmetenquetes.nl op TrustPilot

Er is momenteel een profiel van deze website aangemaakt op Trustpilot, en daarin staat momenteel één enkele review. Dat is nog niet heel veel om op af te gaan natuurlijk, maar het geschetste beeld komt wel volledig overeen met wat wij zelf hebben ervaren. We quoten: “waardeloze club”. Er zullen gezien de zeer negatieve reactie binnenkort nog wel meer ervaringen worden gedeeld vermoeden we. We houden je op de hoogte in deze geldmetenquêtes.nl review als dat zo is.

Andere panel reviews: