Dus jij wil geld verdienen met enquêtes? Misschien wel bij Panel4You? Lees dan eerst deze review!

Hierin vind je namelijk een beoordeling van alle belangrijke kenmerken van dit onderzoekspanel en beantwoorden we de vraag of deze enquêtesite betrouwbaar en veilig is om aan mee te doen.

Deze website richt zich namelijk op alle geldzaken, waaronder online geld verdienen op internet. We hebben dan ook een Top 10 beste enquête sites opgesteld.

Daar staat Panel4You.com niet in… daaruit blijkt wel wat je verder in dit artikel gaat lezen.

Op basis van onze eigen test-ervaringen en die van onze oplettende bezoekers.Plus- en minpunten Panel4You

 Je krijgt totaal geen financiële beloning voor het meedoen aan een survey;

  Je krijgt wel punten (fritzies) waarmee je kan meedoen aan een loterij voor geldprijzen;

  De kans dat je uberhaupt ooit iets verdient is dus klein;

  Ze zijn sinds kort gaan samenwerken met Upinion, dus misschien dat er met deze app ook meer verandering komt wat betreft de beloning… we wachten in spanning af!

Over Panel4You

Panel4You.com is een website die panel of community van leden dat onderdeel is van Insight for Marketing and Communication BV, een internationaal onderzoeks- en consultancybureau.

Het hoofdkantoor staat in Nederland, Amsterdam wel te verstaan. Maar dit is dan ook het enige wat we er over kunnen terugvinden, want de website heeft alleen een homepage en contactpagina. Er is wel een FAQ maar die kan je alleen via Google vinden en geeft weinig informatie.

Alle andere pagina’s zijn verwijderd, wellicht een teken dat ze dingen gaan veranderen? Wij hopen het want dat wordt deze review misschien positiever. Voor nu baseren we ons nog op onze eigen ervaring

Hoe werkt Panel4You?

Zoals met alle marktonderzoeksbureaus verdien je geld met het beantwoorden van vragenlijsten. Het is natuurlijk enquêtes invullen voor geld. Hierin deel jij je mening over uiteenlopende onderwerpen. Hiervoor krijgt Panel4You betaald door haar opdrachtgevers.

Dit zijn bedrijven, organisaties of overheden die met dit onderzoek diensten of producten kunnen verbeteren, of hun marketing en reclames of klantenservice. Logisch dus dat ze daarvoor willen betalen. Panel4You beloond jou weer omdat ze willen dat je vaak meedoet, eerlijke antwoorden geeft en ook lid blijft. Dat is namelijk voor hun nodig om hun werk te kunnen doen.

Zodra je bent ingeschreven raden we je aan om alle vragen en profielkenmerken in te vullen. Daarmee zorg je er namelijk voor dat je alleen onderzoeken gaat krijgen die ook echt voor jou bedoeld zijn.

Als dit niet goed gaat krijg je namelijk wel een uitnodiging maar blijkt halverwege de vragenlijst dat jij niet in de doelgroep valt. Heb je er wel tijd aan besteed maar krijg je geen beloning.

Over die uitnodiging gesproken, die krijg je per mail (of tegenwoordig de app van Upinion). Vooraf staat erbij hoelang het onderzoek duurt en wat de beloning is. Mag je nog steeds elke keer zelf weten of je wel of niet meedoet, maar niet meedoen betekent ook geen verdienste natuurlijk.

Hoeveel kun je verdienen met Panel4You?

Tja als je heel veel geluk hebt bij de loterij verdien je iets, maar in feite is er geen garantie dat je überhaupt inkomsten eruit haalt. De verdiensten zijn dus waarschijnlijk nul, oftewel € 0,- per maand.

Panel4You uitbetaling

Na de enquête krijg je gelijk je punten en die kan je dus inwisselen voor loten aan een loterij: Elke maand wordt er één keer € 100,- weggegeven en vijf keer € 25,- … dat is niet echt de moeite vinden wij. Er wordt ook gesproken over de hoofdprijs van € 10.000,- maar nergens hoe vaak die verloot wordt.

Andere mogelijkheden zijn er niet. Je kan dus niet de enquêtes invullen voor cadeaubonnen en ook niet ervoor kiezen om PayPal tegoed te verdienen. Jammer en eigenlijk heel gek, want zo heb je helemaal geen garantie op überhaupt enige verdienste.

Is Panel4You betrouwbaar?

We kunnen natuurlijk geen compleet oordeel geven omdat er maar heel weinig informatie is, ook op de site zelf. Maar dat geeft of wel een heel slecht voorgevoel! Het lijkt niet zo te vertrouwen…

Conclusie Panel4You review

Je kan beter meedoen met een van de 10 beste enquêtepanels van Nederland. Daar heb je een gegarandeerde verdienste per invuld onderzoek. Met die tien tesamen kan je in een goede maand, als je veel tijd hebt en dus steeds ingaat op de uitnodigingen, toch wel € 300,- tot € 500,- verdienen, lekker extraatje toch? Meer dan een zakcentje 🙂