€ 1.150,- Geld Verdienen door te Besparen

Auteur: |
geld verdienen door te besparen

Er zijn talloze manieren om geld te besparen, maar de leukste daarvan is misschien wel door het te verdienen!

Waar we het over hebben? Besparen met cashback verdienen.

Wat dat is? Altijd gratis geld terug op bijna alles wat je koopt?

Kan dat? Ja dat gaan we je in dit artikel leren.

In dit artikel:

Altijd korting bij 2400 webshops, tot wel 15% bovenop aanbiedingen.

De titel zegt eigenlijk alles al, maar we leggen graag uit hoe dit werkt. Er zijn websites waar jij je gratis kan aanmelden om vervolgens altijd korting te krijgen bij alle webwinkels waarmee ze samenwerken. We noemen dit ook wel cashbacksites.

Het heet cashback verdienen omdat je niet direct korting krijgt over je bestelling bij het afrekenen, maar via de cashbacksite krijg je een deel van je orderbedrag terug. Dit is altijd een percentage van het bedrag dat je hebt afgerekend.

Het mooie ervan is dat het wordt berekend over je complete order. Dus ook al zitten daarin al aanbiedingen en lopende acties dat maakt niet uit, je krijgt overal nog extra korting op met deze truc.

De cashback kan oplopen tot 15% of meer, dat ligt aan de afspraken met de webshop. Het kan ook zijn dat je een vast bedrag terugkrijgt, bijvoorbeeld bij de aankoop van een abonnement. De beste en hoogste cashback krijg je bij de beste cashbacksite in Nederland: Euroclix.

Niet voor niets is dit de beste site van zijn soort, ze werken namelijk met meer dan 2400 webwinkels samen waaronder alle grote namen zoals Bol.com, Zalando, Coolblue, Wehkamp enzovoort. Eigenlijk alle winkels waar jij nu toch al bestelt en dus gratis geld laat liggen als je geen lid wordt!

Met gemak is dat € 1000,- per jaar of meer, want je kan online en zeker bij deze grote webwinkels eigenlijk alles wel kopen tegenwoordig.

Altijd goedkoop tanken, 6 cent per liter geld terug aan de pomp.

Maar je kan natuurlijk niet echt alles online kopen. Een van de voorbeelden daarvan is brandstof voor je auto. Dit koop je altijd aan de pomp. Maar de olie- en gasprijzen stijgen alleen maar weer de laatste tijd dus ook die van jouw tankstation.

En dat maakt het steeds duurder om een auto te rijden. Elke kilometer die je rijdt kost toch weer benzine, diesel of LPG. Het zou toch mooi zijn als je daar ook cashback op kan krijgen?

Nou we hebben goed nieuws voor je, dat kan! UnitedConsumers heeft namelijk een gratis tankpas voor je waarmee je altijd korting krijgt op jouw tankbeurt. 6 cent per liter!

Het mooie is dat je deze tankpas kan gebruiken bij ruim 600 tankstations in Nederland, dus er zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt waar je voordelig je tank kan vullen.

Let wel op dat het hier ook echt weer gaat om cashback, dus geld dat je niet bij het afrekenen krijgt maar via UnitedConsumers. Dit komt gewoon weer op je bankrekening dus dat maakt verder ook niet uit. Het loopt eenvoudig op tot € 150,- per jaar.

Gratis inkomsten met toeslagen voor huur en zorg.

Een alternatieve manier van cashback krijgen zijn toeslagen. Je krijgt dan namelijk geld terug van de overheid voor bepaalde kosten die je maakt. Met name die voor huur en de zorgverzekering kunnen veel mensen krijgen.

Of je recht hebt op zorgtoeslag kan je gratis laten uitzoeken via zorgtoeslag.nl. Iedereen moet in Nederland verplicht een zorgverzekering afsluiten, maar dat is best een dure grap. Daarom komt de overheid mensen met een laag inkomen tegemoet.

Toch zonde als je dit gratis geld misloopt dus check vooral even of je dit kan krijgen. Kan zelfs nog met terugwerkende kracht voor vorig jaar, heb je misschien opeens een paar duizend euro op je rekening!

Huurtoeslag kan zelfs oplopen tot ruim € 4000,- per jaar en ook voor voorgaande jaren kan je dit nog opvragen. Of je er recht op hebt kan je gratis laten uitzoeken via huurtoeslag.nl.

Ook als je bijvoorbeeld student bent op kamers, of al met pensioen bent en AOW ontvangt, zou je hier recht op kunnen hebben. Omdat er best veel regels zijn is het slim op dit even professioneel voor je te laten regelen.

Geld besparen test met ruim € 10.000,- aan tips.

De drie tips die we je hierboven geven vinden we zelf al fantastisch, maar we hebben er nog veel meer voor je! Ook daarmee kan je nog een heleboel geld overhouden. We hebben ze allemaal voor je verzameld in een handige geld besparen test.

Hierin hoef je slechts 15 korte ja / nee vragen te beantwoorden om te testen of je nog geld kan besparen. Bezuinigen hoeft zo niet moeilijk te zijn, maar is makkelijk en zelfs leuk!

In de test komen alle kostenposten terug van een normaal Nederlands huishouden. Dus naast de lossen uitgaven (daaronder kun je webshops en tanken scharen) ook alle vaste lasten waarop je wellicht nog wil bezuinigen.