vloerisolatie

Als je dit formulier invult ontvang je offertes voor vloerisolatie, waarbij de onderzijde van je vloer via de kruipruimte wordt geïsoleerd. Onze partner Solvari verzorgt dit voor ons. Ze schrijven maximaal 6 lokale leveranciers aan bij jouw in de regio van wie je uiteindelijk een offerte krijgt.

Deze offerte-tool is helemaal gratis en dus ook volledig vrijblijvend. Het kost je niks om een aanvraag te doen en je bent niet verplicht om op één de uitgegeven offertes in te gaan. Wil je die dus links laten liggen, dan is dat aan jou.

We willen het met dit formulier voor jou zo makkelijk mogelijk maken om offertes te krijgen en vergelijken, zodat je meer inzicht krijgt in de procedure, aanbreng, kosten en de te behalen bezuiniging.

Let op! Om passende aanbiedingen te krijgen is het verstandig het formulier zo goed mogelijk in te vullen. Goed om te weten is dat dit formulier enkel bedoeld is voor vloerisolatie, kijk via onderstaande links voor het aanvragen van offertes voor dakisolatiezonnepanelen of spouwmuurisolatie.

Veelgestelde vragen over deze vloerisolatie offerte tool

Wat gebeurt er nadat ik het formulier heb ingevuld?

Na het versturen van dit formulier wordt er allereerst bekeken of er voldoende informatie is om installateurs in te schakelen. Mogelijk wordt er contact met je opgenomen om zaken te verduidelijken. Als het helder is dan zullen lokale leveranciers ingeschakeld worden en die geven een eerste prijsindicatie af voor vloerisolatie in jouw huis. Er worden max. 6 partijen ingeschakeld zodat je offertes kan vergelijken, maar ook weer niet teveel keuzes hebt waardoor het een onmogelijk opgave wordt alles uit te pluizen.

Zijn er kosten verbonden aan deze tool?

Nee, dit formulier is helemaal gratis. En er worden ook geen aanvullende kosten berekend in de offertes of eindfacturen van de installateur, en ook niet apart door onze partner Solvari.

Zijn er verplichtingen verbonden aan deze tool?

Nee, elke vloerisolatie offerte is volledig vrijblijvend en je bent niet verplicht er met een akkoord te gaan. Kan je namelijk ergens anders een nog beter aanbod krijgen dan raden we je zeker aan daarvoor te kiezen.