dakisolatie

Via onderstaand formulier kun je offertes aanvragen voor het aanbrengen van dakisolatie in je woning. Onze partner Solvari verzorgt verdere afhandeling van je aanvraag. Ze schakelen met maximaal 6 leveranciers in jouw buurt waarvan je een vrijblijvende offerte ontvangt.

Dit formulier invullen is niet alleen gratis, maar ook volledig vrijblijvend. Er zijn dus geen kosten aan verbonden en je bent nergens toe verplicht. Wil je dus niks doen met de offertes, dan is dat ook prima.

Wij bieden deze dienst enkel aan zodat je meer informatie kan krijgen van betrouwbare installateurs wat mogelijke kosten zijn, te behalen besparingen en hoe het proces in zijn werk gaat.

Vul het formulier alsjeblieft zo volledig mogelijk in. Daarnaast is dit formulier alleen bedoeld voor dakisolatie, kijk op andere pagina’s voor het aanvragen van offertes voor zonnepanelen, vloerisolatie of spouwmuurisolatie.

Veelgestelde vragen over deze dakisolatie offerte tool

Wat gebeurt er nadat ik het formulier heb ingevuld?

Eerst wordt bepaald of er genoeg informatie is om installateurs in te schakelen. Mocht jouw klus nog niet helemaal duidelijk zijn ontvang je eerst mogelijk nog aanvullende vragen om alles helder te krijgen. Zodra dat het geval is worden de lokale leveranciers gevraagd om jou een een eerste offerte met prijsindicatie te sturen. We kiezen er maximaal 6 zodat je genoeg keuze hebt om te vergelijken. Maar ook weer niet zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Zijn er kosten verbonden aan de tool?

Nee, deze is helemaal gratis. Er worden ook geen bijkomende of aparte kosten berekend in de offertes of facturen van de installateurs, noch door onze partner Solvari.

Zitten er verplichtingen aan deze tool?

Zeker niet, elke dakisolatie offerte vrijblijvend en je bent nooit verplicht er op eentje in te gaan, op welke manier dan ook. Mocht je dus elders een nog betere partij of prijs kunnen vinden dan ben je vrij om die in te huren.