zonnepanelen installatie

Met dit handige formulier vraag je snel zonnepanelen offerte aan voor het leggen van panelen op jouw dak. Via onze partner Solvari ontvang je maximaal 6 offertes van installateurs bij jou in de buurt.

Dit formulier is gratis en vrijblijvend, waarmee we bedoelen dat het je niks kost om de aanvraag te doen en je ook niet bent verplicht om in te gaan op de offertes die je ontvangt. Doe je er dus niks mee dan is dat geen probleem.

Wij willen het voor jou op deze manier alleen maar zo eenvoudig mogelijk maken om de aanbiedingen van gecertificeerde betrouwbare installateurs te ontvangen en vergelijken. Zo weet je meteen meer over hoe snel ze op je dak kunnen liggen, hoe het allemaal precies in zijn werkt gaat, wat de kosten zijn en hoeveel stroom je ermee gaat opwekken / besparen.

Let wel op! Vul het formulier zo volledig mogelijk in om betrouwbare aanbiedingen te krijgen. Daarnaast is dit formulier echt enkel voor zonnepanelen offertes bedoelt. Ben je (ook) op zoek naar andere energiebesparende aanpassingen aan je huis dan kun je daarvoor aparte offerte aanvragen versturen via onderstaande links: voor vloerisolatiedakisolatie, of spouwmuurisolatie.

Veelgestelde vragen over deze zonnepanelen offerte tool

Wat gebeurt er nadat ik het formulier heb ingevuld?

Na versturen van je aanvraag wordt er eerst bepaald of er goede informatie is om installateurs aan te kunnen haken. Zo niet, dan krijg je mogelijk eerst nog enkele aanvullende vragen. Wanneer alles duidelijk is worden lokale leveranciers aangeschreven en die geven een eerste prijsindicatie af voor jouw dak. Er worden maximaal zes leveranciers hiervoor gevraagd zodat je de offertes goed kan vergelijken, maar ook weer niet teveel keuze hebt.

Zijn er kosten verbonden aan deze tool?

Nee, dit is natuurlijk gratis. Er worden ook geen aanvullende extra kosten doorgerekend in de factuur van de installateurs, noch door onze partner Solvari.

Zijn er verplichtingen verbonden aan deze tool?

Nee, een zonnepanelen offerte is altijd vrijblijvend en je bent nooit verplicht er op een daarvan in te gaan. Mocht je dus ergens anders een nog betere deal krijgen dan kan je daar gewoon nog voor gaan.