zonnepanelen installatie

Met dit handige formulier vraag je snel offertes aan voor het leggen van zonnepanelen op jouw dak. Via onze partner Solvari ontvang je maximaal 6 offertes van installateurs bij jou in de buurt.

Dit formulier is gratis en vrijblijvend, waarmee we bedoelen dat het je niks kost om de aanvraag te doen en je ook niet bent verplicht om in te gaan op de offertes die je ontvangt. Doe je er dus niks mee dan is dat geen probleem.

Wij willen het voor jou op deze manier alleen maar zo eenvoudig mogelijk maken om de aanbiedingen van gecertificeerde installateurs te ontvangen en vergelijken. Zo weet je meteen meer over hoe snel ze op je dak kunnen liggen, hoe het allemaal precies in zijn werkt gaat, wat de kosten zijn en hoeveel stroom je ermee gaat opwekken / besparen.

Let wel op! Vul het formulier zo volledig mogelijk in om betrouwbare aanbiedingen te krijgen. Daarnaast is dit formulier echt enkel voor zonnepanelen offertes bedoelt. Ben je (ook) op zoek naar andere energiebesparende aanpassingen aan je huis dan kun je daarvoor aparte offerte aanvragen versturen via onderstaande links: voor vloerisolatiedakisolatie, of spouwmuurisolatie.