Hoe werkt Sim Only vergelijken

De vergelijker hierboven is bedoeld om abonnementen te vergelijken voor Sim Only. Hierbij kun je zelf voorkeuren ingeven voor de internetbundel (MB’s), belminuten of aantal SMS-jes. Ook kun je dit doen voor de duur van het abonnement. Daarnaast kan je nog aangeven of je een nieuw abonnement wil of een bestaand abonnement wil verlengen. Voor verlengingen gelden vaak extra acties dus kijk hier zeker even naar.

Standaard worden de resultaten gesorteerd op prijs, maar rechtsbovenaan de vergelijker kan je dit ook aanpassen naar o.a. minuten of internet. Daarbij is het dan wel handig om eerst de maximal abonnementsprijs in te stellen.

Ook kan je desgewenst een voorkeur aangeven op welk netwerk je aangesloten wil zijn: KPN, Vodafone of T-Mobile. Dan nemen we alleen de providers mee die van dat netwerk gebruik maken.

Mocht je zelfs al specifiek weten welke provider je wil dan kan je ook dit aangeven en nemen we alleen van hen de abonnementen mee in de vergelijking.

Via de button “bekijken” kan je meer informatie over het pakket zien en direct bij de aanbieder afsluiten. Dat is overigens niet altijd direct bij de provider zelf maar soms ook via een tussenpartij of vergelijkingswebsite waar je dan op dit moment een beter aanbod krijgt door bijvoorbeeld een actie of aanbieding.

sim only vergelijken

Waarom sim only vergelijken

Sim only is op zichzelf al een hele goede manier om te besparen op abonnementen. Want zonder een nieuwe telefoon te nemen kost het je elke maand al stukken minder. Maar dan nog blijft het heel slim om aanbieders met elkaar te vergelijken, omdat providers vooral met elkaar de concurrentie aangaan op prijs.

Zo is het dus goed mogelijk dat je een beter aanbod kan vinden tegen een lagere prijs, of voor dezelfde prijs meer internetbundel / MB’s kan krijgen, meer SMS en meer belminuten. Daarmee is sim only vergelijken een kleine moeite die je eigenlijk jaarlijks zou moeten nemen, waarbij je elke keer overstapt naar een betere deal als die er is.