Hoe werkt Internet Vergelijken

Deze vergelijker is een gratis te gebruiken tool waarmee je de prijzen van verschillende internetpaketten bij getoonde aanbieders kunt vergelijken. Hiermee kun je voor jouw gewenste internetverbinding de leverancier en/of het contract vinden voor jouw beste deal. Je kunt de vergelijking op een flink aantal punten naar wens specificeren.

Allereerst is het slim om de postcodecheck te doen zodat je alleen nog maar aanbiedingen ziet die je ook daadwerkelijk in jouw woonplaats kunt krijgen. Daarbij kun je voorkeur aangeven voor het soort kavelverbinding, glasvezel of koper kabel/dsl en bovendien de gewenste snelheid.

Let op dat standaard de actieprijzen worden getoond. Vergelijk je liever de reguliere prijs omdat je niet binnenkort weer wil overstappen naar een nog lagere prijs dan kan je dat helemaal rechtsbovenaan ingeven. Echter loont het om geregeld te vergelijken en bij een betere (actie)prijs over te stappen dus raden we je dat niet per se aan. Overstappen kun je namelijk elk jaar doen terwijl je geregeld de eerste 6 maanden zomaar 30% korting krijgt!

Je kunt voor meer informatie en afsluiten direct door surfen naar de aanbieder via de button “Bekijken “