Hoe werkt Internet Vergelijken

Deze vergelijker is een gratis te gebruiken tool waarmee je de prijzen van verschillende internet pakketten bij getoonde aanbieders kunt vergelijken. Hiermee kun je voor jouw gewenste internetverbinding de leverancier en/of het contract vinden voor jouw beste deal. Je kunt de vergelijking op een flink aantal punten naar wens specificeren.

Allereerst is het slim om de postcodecheck te doen zodat je alleen nog maar aanbiedingen ziet die je ook daadwerkelijk in jouw woonplaats kunt krijgen. Daarbij kun je voorkeur aangeven voor het soort kavelverbinding, glasvezel of koper kabel/dsl en bovendien de gewenste snelheid.

Let op dat standaard de actieprijzen worden getoond. Vergelijk je liever de reguliere prijs omdat je niet binnenkort weer wil overstappen naar een nog lagere prijs dan kan je dat helemaal rechts bovenaan ingeven. Echter loont het om geregeld te vergelijken en bij een betere (actie)prijs over te stappen dus raden we je dat niet per se aan. Overstappen kun je namelijk elk jaar doen terwijl je geregeld de eerste 6 maanden zomaar 30% korting krijgt!

Je kunt voor meer informatie en afsluiten direct door surfen naar de aanbieder via de button “Bekijken “

internet vergelijken

Waarom internet vergelijken

Je internet abonnement is niet meer weg te denken, maar kost tegelijkertijd elke maand wel flink wat geld. Bovendien is het vaak mogelijk dat er andere aanbieders zijn die een beter aanbod hebben. Ofwel een lagere prijs, ofwel voor dezelfde prijs een beter product. Bijvoorbeeld meer snelheid of betere betrouwbaarheid van je verbinding. Ook kunnen aanbiedingen aantrekkelijk zijn met kortingen, cashback, welkomstcadeau’s etc. Ook kan het goed zijn om geregeld je apparatuur te vervangen (router e.d.) en dat zal een nieuwe aanbieders altijd verzorgen.

Genoeg redenen dus om periodiek te vergelijken en over te stappen bij een beter aanbod, doe dit in ieder geval één maal per jaar zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Van dat geld kun je namelijk ook andere dingen doen.