Hoe werkt Internet en TV Vergelijken

Deze vergelijkingstool kun je zonder kosten inzetten om de beste deal te vinden voor het internet+TV abonnement waar jij naar op zoek bent. Je vergelijkt de beschikbare pakketten van de getoonde aanbieders. Waar je dat wilt kun je de gemaakte vergelijking zoveel mogelijk persoonlijk maken en aanpassen naar jouw wensen.

Daarbij raden we je aan om te beginnen met de postcode check. Niet alle aanbieders kunnen of mogelijk overal hun diensten leveren, dus zo weet je zeker dat je enkel pakketten bekijkt die ook echt mogelijk zijn. Verder kun je waar van toepassing een voorkeur aangeven voor het soort verbinding, glasvezel of kabel, en welke internetsnelheid je graag wil hebben.

Voor televisie kun je aangeven wat je belangrijk vindt: de regulieren zenders (standaard aangevinkt), de mogelijkheid om op te nemen, uitzending gemist (terugkijken) en meerdere TV’s aansluiten. Die informatie zie je ook bij de pakketten staan in de vergelijking.

De vergelijker toont altijd in het begin de actieprijzen omdat die het goedkoopst zijn. Maar als je liever alleen naar de reguliere maandprijzen kijkt is dat ook mogelijk door dit helemaal rechtsbovendin aan te vinken. Wij zeggen echter altijd dat je beter naar de acties kunt kijken, want die geven je flinke kortingen tot wel 6 maanden. En aangezien je in principe na een jaar alweer kunt overstappen naar een nieuwe goedkoper pakket, telt die korting best hard mee.

Je kunt het hele pakket met alle specificaties bekijken en ook voor het afsluiten direct doorgaan naar de aanbieder via de button “Bekijken “