Let op! Onze eigen vergelijker voor autoverzekeringen is niet langer online. Je kan het beste autoverzekeringen vergelijken via United Consumers. Zij vergelijken de verzekeringen van de beste verzekeraars zoals Allianz, ASR en Nationale Nederlanden en bieden bovenop die goedkoopste prijs nog eens minimaal 5% extra korting en krijg je vanuit het gratis UC Pluspakket ook nog eens aanvullende verzekeringen. Je bespaart al met al minimaal €175,- en daarna krijg je een jaarlijkse premie check om te zien of je nog eens kan besparen. Je hebt al een WA verzekering vanaf €12,- per maand, WA beperkt casco vanaf €14,- en All Risk vanaf €16,-

Hoe werkt Autoverzekering vergelijken?

De vergelijker hierboven is bedoeld voor onze bezoekers om zelf autoverzekeringen te kunnen vergelijken en daarmee een passend product te vinden voor hun wensen. Wij geven hier geen inhoudelijke adviezen over en beantwoorden derhalve ook geen vragen die ons hierover worden gesteld.

Vul de gegevens zo volledig mogelijk en naar beste kennis in voor een accurate vergelijking. Dit kan allemaal van invloed zijn op de uiteindelijk prijs van de verzekering. Het invullen van je kenteken maakt het aanbod op maat, terwijl persoonlijke gegevens als leeftijd en schadevrije jaren de uiteindelijke prijs bepalen. Dat moet je ook bij de verzekeraar doorgeven.