Je hebt vandaag de dag de keuze uit een ZZP verzekering in verschillende soorten uitvoeringen. Meer dan logisch, als het aan ons ligt. Iedere onderneming is immers weer anders, waardoor iedere ondernemer ook weer een ander soort wensen en eisen heeft. Kom je graag wat meer te weten over de belangrijke ZZP verzekeringen van dit moment? Lees verder in dit blog en doe de nodige informatie op voor je eigen bedrijf.

Kies voor een ZZP verzekering die helemaal bij jouw branche past 

Het belangrijkste van alles, is dat je op zoek gaat naar een ZZP verzekering die haarfijn aansluit op je bedrijf. Je hebt namelijk verschillende opties om uit te kiezen. Een aantal bekend voorbeelden hiervan zijn:

  • Constructie voor bouwwerken
  • Inventaris 
  • Bedrijfsauto
  • Aansprakelijkheid

Je ziet het dus goed. Voor ieder type onderneming is er altijd een passend aanbod aan verzekeringen te vinden. En dat zorgt direct voor een vertrouwd en gerust gevoel.

Je kunt eenvoudig en snel een pakket samenstellen met meerdere verzekeringen

Daarnaast bestaan er ook complete pakketten met verzekeringen die perfect op een branche af zijn gestemd. Denk daarbij aan de bouw of de horeca. Hierdoor weet je zeker dat je in één keer de juiste keuze maakt en dat je dus geen dingen over het hoofd gaat zien tijdens het afsluiten van de verzekering. Maar naast deze twee populaire branches, kun je ook denken aan complete pakketten voor branches zoals:

  • Transport
  • Zorg
  • Handel
  • Dienstverlening

Verdiep je dus altijd goed een keer in het aanbod verzekeringen waar je zoal uit kunt kiezen. Zo weet je altijd zeker dat je enkel voor het beste van het beste gaat voor je eigen bedrijf. En dat is uiteraard het belangrijkste van alles. Door jezelf in te dekken tegen de grootste risico’s, kom je in loop van de tijd nooit voor gekke financiële verrassingen te staan.

Heb je al eens een keer iets gehoord van een Zekerheidspakket?

Dat meer en meer ZZP’ers ervoor kiezen om een Zekerheidspakket af te sluiten, is helemaal niet zo gek. Dit brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee. De verzekering is op elk moment aan te passen, uit te breiden of te beëindigen. Je weet daarnaast zeker dat je nooit dubbel verzekerd bent en je geniet ook nog eens van een aantrekkelijke korting. Redenen genoeg dus om hier wat meer over te weten te komen en de voordelen voor je eigen bedrijf te ontdekken.

Sluit een belangrijk verzekering voor jou als ZZP’er in een paar stappen online af

Weet je eenmaal wat voor verzekeringen een echte must zijn om te hebben voor jou als ZZP’er? Het afsluiten van een of meerdere verzekeringen doe je erg makkelijk in een paar stappen online. Zo weet je zeker dat alles goed is geregeld en dat je met een fijn gevoel blijft ondernemen. En door dit via een betrouwbare verzekeraar te doen, weet je zeker dat je zeven dagen per week contact op kunt nemen in geval van schade of een noodsituatie. Wel zo prettig om te weten, toch?

Maak gebruik van de diensten en de service van aan adviseur

Je sluit natuurlijk het liefste een verzekering af die helemaal past bij jou als ZZP’er. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om hier de kennis en de hulp van een specialist voor in te schakelen. Een adviseur weet als geen ander wat voor soort verzekering het beste aansluit op je eigen situatie als ZZP’er en gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing. En dat maakt het afsluiten van de juiste soort verzekering (of meerdere verzekeringen) direct weer wat eenvoudiger.