Hoe werkt TV-Internet-Bellen Vergelijken

Dit is een gratis tool waarmee je prijzen van internet, TV en bellen kan vergelijken, ook wel bekend als Alles-in-één telecom pakketten. Daarmee kan je zoeken naar de beste deal (prijs) voor het pakket dat jij nodig hebt. De aanbieders wiens pakketten meedoen aan de vergelijking worden getoond.

Om te beginnen is het slim om eerst de postcode check te doen door je adres in te vullen. Zo weet je zeker dat je enkel de aanbieders meenemen die ook echt op jouw adres hun diensten mogen / kunnen leveren. Je kunt daarna de vergelijker op een aantal punten opgeven waar jouw voorkeuren liggen.

Voor internet kun je denken aan de gewenste verbinding (glasvezel of kabel/dsl) en de gewenste snelheid (50, 100 of 200 mbit). Bellen, vaste telefonie dus, is tegenwoordig eigenlijk altijd onbeperkt. TV daarentegen heeft een stuk meer zaken waar je nog op kunt filteren zoals minimaal de reguliere zenders (standaard aangevinkt), mogelijkheid tot programma’s opnemen, uitzending gemist (programma’s terugkijken) en of je meerdere TV’s kan aansluiten. Die informatie wordt tevens getoond bij de pakketten in de vergelijking.

Standaard wordt de ranking bepaald op basis van de actieprijzen omdat die het laagst zijn. Je kan dit ook rechtsbovenin aanpassen naar reguliere prijzen zodat je op basis hiervan vergelijkt. Wij zouden echter niet weten waarom je dit zou doen want de korting zijn best flink en zijn altijd 3 of 6 maanden op een abonnement waarvan je na een jaar alweer kan overstappen naar een andere aanbieders die dan een lagere (actie)prijs biedt.

Je kunt het complete pakket met specificaties bekijken en ook direct afsluiten bij de aanbieder via de button “Bekijken “

tv internet bellen vergelijken

Waarom televisie, internet & bellen vergelijken

Aanbieders van telecom diensten concurreren stevig met elkaar. Doen doen ze op prijs en aanbod. Dat maakt dat er vaak andere partijen zijn die jou graag als klant willen hebben en daarvoor bereid zijn je een betere deal te geven dan je huidige provider. Dit kan zijn een lagere prijs, maar ook meer diensten voor hetzelfde geld zoals beter internet en meer zenders op je tv. En vergeet niet dat je bij een overstap vaak een paar maanden korting krijgt, cadeaus en cashback.

Ook het updaten van je apparatuur, wat een nieuwe aanbieder altijd zal doen, is prettig want die is vaak beter dan degene die je al een paar jaar hebt staan. Niet alleen zijn ze sneller maar vaak ook krachtiger en gebruiken minder stroom.

Veel reden dus om tv internet en bellen te vergelijken en over te stappen naar een betere deal. Probeer dit in ieder geval één keer per jaar te vergelijken zodat je altijd bij de beste partij zit. Lees meer over besparen op abonnementen.