Hoe werkt Internet en TV Vergelijken

Dit is een gratis tool waarmee je prijzen vergelijkt van internet, TV en bellen, ook wel bekend als Alles-in-één telecom pakketten. Daarmee kan je zoeken naar de beste deal (prijs) voor het pakket dat jij nodig hebt. De aanbieders wiens pakketten meedoen aan de vergelijking worden getoond.

Om te beginnen is het slim om eerst de postcode check te doen door je adres in te vullen. Zo weet je zeker dat je enkel de aanbieders meenemen die ook echt op jouw adres hun diensten mogen / kunnen leveren. Je kunt daarna de vergelijker op een aantal punten opgeven waar jouw voorkeuren liggen.

Voor internet kun je denken aan de gewenste verbinding (glasvezel of kabel/dsl) en de gewenste snelheid (50, 100 of 200 mbit). Bellen, vaste telefonie dus, is tegenwoordig eigenlijk altijd onbeperkt. TV daarentegen heeft een stuk meer zaken waar je nog op kunt filteren zoals minimaal de reguliere zenders (standaard aangevinkt), mogelijkheid tot programma’s opnemen, uitzending gemist (programma’s terugkijken) en of je meerdere TV’s kan aansluiten. Die informatie wordt tevens getoond bij de pakketten in de vergelijking.

Standaard wordt de ranking bepaald op basis van de actieprijzen omdat die het laagst zijn. Je kan dit ook rechtsbovenin aanpassen naar reguliere prijzen zodat je op basis hiervan vergelijkt. Wij zouden echter niet weten waarom je dit zou doen want de korting zijn best flink en zijn altijd 3 of 6 maanden op een abonnement waarvan je na een jaar alweer kan overstappen naar een andere aanbieders die dan een lagere (actie)prijs biedt.

Je kunt het complete pakket met specificaties bekijken en ook direct afsluiten bij de aanbieder via de button “Bekijken “