10 x Snel en Makkelijk Geld Verdienen

Auteur: |
snel en makkelijk geld verdienen

Was er maar een manier hé...

Een geheime weg naar rijkdom.

Een methode om rap en gemakkelijk aan geld te komen.

In deze blog lopen we door tien goede en betrouwbare opties heen verdeeld over 4 categorieën.

In dit artikel:

Makkelijk geld verdienen

Laten we beginnen met de meest toegankelijke manieren om online geld te verdienen. Deze categorie kenmerkt zich door de volledige afwezigheid van enig risico. Dat betekent dus dat je alleen maar kan winnen, en nooit zou kunnen verliezen.

Je hoeft dus niet eerst iets te betalen of in te leggen. Gratis meedoen dus. En uiteraard hoeft je er ook amper bij na te denken, want het is allemaal simpel en eenvoudig. En toch pak je er zomaar enkele honderden euro’s per maand mee.

1. Betaald enquêtes invullen

Onze favoriete manier van bijverdienen via internet is betaalde enquêtes invullen. Er zijn namelijk genoeg betrouwbare websites waar je mee kan doen aan onderzoeken tegen een prima beloning. Wij hebben een Top 10 best betaalde enquête sites voor je opgesteld (voor zowel Nederland als België). Dit kan je zomaar €300,- per maand opleveren.

2. Cashback verdienen

Over gratis geld gesproken, deze tips ga je niet meer vergeten! Jij kan altijd geld terug krijgen op al je aankopen bij meer dan 2000 bekende webshops (zoals ook Bol.com, Wehkamp, Coolblue etc.). En dat loopt op tot 15% bovenop de lopende acties en aanbiedingen. De beste cashbacksite om dit te doen is Euroclix. Hoe het precies werkt lees je op onze pagina geld verdienen aan cashback.

3. Internet spaar programma’s

Deze soort websites zijn misschien wel de koning van het simpel binnenhalen van geld. Hier krijg je namelijk al een vergoeding voor het lezen van e-mails, klikken op banners en geven van likes op social media als Facebook, Twitter en Instagram.

De vergoeding en misschien maar enkele centen, maar omdat er zoveel van dit soort “taakjes” zijn die je elke dag kan uitvoeren en er bovendien meerdere van dit soort sites bestaan kan je er alsnog flink mee sparen. Kijk in de Top 10 beste betrouwbare online spaarprogramma’s om geld mee te verdienen.

Snel geld verdienen

Ok nu komen de gouden tips waarmee je op korte termijn rijk gaat worden… toch? Nee… Maar er zijn zoveel websites die dat beloven, dat moet toch vast wel mogelijk zijn? NEE!

Als daar een formule voor was geweest dan waren we allemaal allang miljonair geweest denk je niet? Geld heeft niet voor niets een waarde, het is namelijk heel moeilijk om het te krijgen. En als er dan al iemand is die het wel is gelukt gaat hij dat echt niet aan een ander vertellen.

Nee de enige manier om snel een fortuin te vergaren is door de beleggen. Of dit nu is in Cryptocurrency of in CFD Trading, je zal risico moeten nemen om in weinig tijd aan veel geld te komen. Dat kan je daarom ook niet meer een manier van verdienen noemen, maar gewoon beleggen. Hierin zijn de opties:

4. CFD Handel

5. Crypto munten

6. Traditioneel beleggen (in aandelen of opties)

Als je niet bereid bent om risico te nemen, en dus om wellicht grote bedragen geld te verliezen, kan je je beter focussen om de categorie hierboven waarbij je op een simpele manier aan geld komt. Heb je echter meer ambitie dan de paar honderd euro per maand die je daarmee kan scoren, dan hebben we nog een optie voor je…

Veel geld verdienen

Want natuurlijk is het wel mogelijk om veel geld te verdienen, maar je moet gewoon niet te snel willen! Slow and easy does it. Als je echt zelf een inkomen wilt genereren / eigen baas wilt kunnen worden dan biedt ook het internet je alle mogelijkheden. Met maar een minimale investering kan jij al beginnen met je online imperium. Dit zijn drie goede tactieken:

7. Affiliate Marketing

Als je deze term voor het eerst hoort dan denk je vast: “dit is allemaal veel te moeilijk”. Maar dat is zeker niet het geval! Verdienen met "Affiliate Marketing" is een Engelse term die eigenlijk niets meer betekent dan dat je online reclame maakt voor producten van andere bedrijven. En zodra je via jouw reclame iets verkoopt dan krijg je daarvoor betaald.

Soms zelfs al eerder dan een verkoop, maar al voor elke lead of zelfs elke klik op jouw advertentie! En het mooie is dat je zelf geen product hoeft te verzinnen of produceren want dat doen anderen voor je. En ook het bezorgen, afrekenen en de service eromheen.

Maar hoe kom je aan bedrijven die met jou samen willen werken? Heel eenvoudig! Daisycon in een speciaal netwerk dat jou met bedrijven in contact brengt. Sterker nog: je aanmelden is gratis en vrijblijvend, je kan direct voor ruim 1600 bedrijven / campagnes aan de slag (waaronder ook grote bedrijven als KPN, Heineken en noem maar op) en ze helpen je ook nog met gratis reclame materiaal zoals banners en links.

8. Social media

Een van de kanalen waarmee je affiliate marketing kan toepassen is via social media. Deze netwerken zijn zelfs helemaal gratis om lid van te worden maar bieden je wel de toegang om miljarden mensen over de hele wereld te bereiken! Dat moet toch geld mee te maken zijn?

En dan zijn er nog meer opties dan affiliate marketing alleen. We zetten ze allemaal op een rijtje voor je in ons artikel over geld verdienen met social media. Onderaan dat artikel kan je ook weer doorklikken naar uitleg voor alle specifieke sociale media, zoals geld verdienen met Youtube of geld verdienen met Facebook.

9. Eigen website

Dit blijft tot wel het ultieme om te bereiken toch als internet ondernemer, je eigen site? Of het nu een blog is of een webwinkel, het is helemaal jouw eigen omgeving! En het leuke is tegenwoordig dat je zonder enige kennis al heel rap een mooie website kan maken, en dat voor maar een paar euro!

Ook hier zijn weer meerdere opties mogelijk om knaken mee te verdienen. Deze kan je rustig nalezen in ons artikel over geld verdienen met een website. Wist je bijvoorbeeld dat je in 30 minuten een webshop kan inrichten en zelfs in 5 minuten je eigen vergelijkingswebsite kan starten? Komt allemaal voorbij.

Snel EN Makkelijk geld verdienen

Sorry maar dit bestaat dus niet! Niet zo hebberig doen hoor :-) De manieren die we je hierboven hebben gegeven bieden je genoeg aanknopingspunten om flink wat te gaan bijverdienen, of om te gaan proberen om je eigen internetbedrijf te starten!

10. ???

Dus waar is optie 10? Die is er niet! Vertrouw de websites die deze manier wel zeggen te hebben nooit en koop dan nog liever een staatslot.