Ervaringen / Review: is World of Tomorrow betrouwbaar?

Auteur: |
world of tomorrow logo

Let op! World of Tomorrow bestaat niet meer!

Kijk voor alternatieven in onze Top 10 beste betrouwbare betaalde enquêtesites, of op onze pagina over geld verdienen met enquêtes invullen.

------------------------------

Wil jij lid worden bij het panel World of Tomorrow?

Goed dat je eerst onze ervaringen erbij pakt. In dit artikel geven wij je onze recensie en een beoordeling van alle belangrijke punten.

In deze review:

Plus- en minpunten

Hippe en eigentijdse website. Proberen op een andere manier te doen, meer online voor jonge doelgroep.

Naast vragenlijsten kan je ook meedoen aan forumdiscussies.

Nog geen beloningen in geld, wel in waarde- of cadeaubonnen.

Over World of Tomorrow

Helaas bestaan ze niet meer. Kijk vooral op onze pagina over geld verdienen met enquêtes in de 10 beste panels van Nederland te lezen waar je je zeker moet inschrijven!

Hoe werkt het?

Inschrijven is geheel gratis (dus geen kosten) en ook helemaal vrijblijvend. Daarna krijg je via mail vanzelfuitnodigingen om mee te doen aan onderzoeken. Deze worden gedaan voor verschillende bedrijven met als doel producten te verbeteren of nieuwe diensten te ontwerpen.

Pluspunt aan World of Tomorrow is dat ze heel erg hun best doen om de onderzoeken ook echt interessant te maken. Dit omdat ze zien dat het bij andere online onderzoeksbureaus vaak alleen maar gaat via lange surveys met heel veel dezelfde soort vragen. Hiermee lukt het ze om het leuker te maken en minder saai.

Vooral interessant hierin zijn de forumdiscussie, waarbij leden kunnen discussiëren over een onderwerp. Daar is ook een moderator bij aangesloten om te zorgen dat iedereen wel on-topic blijft. Het leuke aan deze manier is dat je meningen naast elkaar kan leggen en reacties vaak weer nieuwe reacties en inzichten oproepen.

Hoeveel ga je verdienen?

World of Tomorrow bestaat niet meer dus je kan je helaas niet meer aanmelden.

Maar we hebben in de Top 10 beste onderzoekspanels nog geneog andere goede opties... dus schrijf je gewoon bij meerdere panels in en dan verdien je tot wel € 500,- per maand!

Is World of Tomorrow betrouwbaar?

Dit hebben we helaas niet meer kunnen beoordelen omdat de site ophield te bestaan. Zodoende weten we ook niet of hun uitbetalingen echt goed werden verwerkt.

Eindoordeel

Onze conclusie is dat World of Tomorrow echt een potentiële topper is voor de toekomst. Wij geloven dat ze een van de beste van de branche zullen worden als ze vast blijven houden aan hun filosofie.