surveyswine review
Door | 26 jun. 2024

Review: of SurveySwine betrouwbaar is?

Waarschijnlijk wel.

Maar moet je er dan inschrijven?

Nee!

Dat vereist toelichting: deze site is zelf geen onderzoeksbureau, ze willen alleen je e-mailadres zodat ze je vervolgens kunnen doorverwijzen naar de echte enquêtepanels. Daar verdienen ze namelijk hun geld mee!

Dan kan je beter jezelf direct inschrijven bij de 10 beste & betrouwbare enquête sites.

Plus- en minpunten

X Deze site is van zichzelf geen enquête panel of onderzoeksbureau

X Ze gaan jou dus niet betalen of belonen met geld / waardebonnen

X Ze willen eigenlijk heel plat gezegd alleen geld verdienen AAN jou, niet voor jou

Wat is SurveySwine?

Ze zeggen dat je bij hen geld kan verdienen met enquêtes. En dat ze in feite een service bieden waarbij jij je inschrijft bij hen, waarna zij jou gaan vertellen wat goede enquête panels zijn om online wat te gaan bijverdienen.

Zelf doen ze dus geen marktonderzoek, en ze gaan je dus ook geen surveys toesturen of vragenlijsten. Het is gewoon een slimme tussenpartij die geld verdient door mensen door te verwijzen naar de echte enquêtesites. Maar welk bedrijf erachter zit weten wij ook niet want dat is nergens vermeld.

surveyswine.com website
Surveyswine.com website

Hoe werkt SurveySwine?

Aanmelden is heel makkelijk, je hoeft alleen je e-mail in te vullen. Meedoen kost je niks en is vrijblijvend. Je hebt dus nooit een verplichting om ergens aan mee te doen. Lijkt ons niet meer dan logisch.

De dienst die je mag verwachten van SurveySwine is niet dat ze jou gaan betalen voor het meedoen aan onderzoeken / je mening geven. Ze gaan je wel voorleggen wat volgens hen goede marktonderzoekpanels zijn waar je geld kan verdienen op die manier.

Dus je moet je alsnog inschrijven bij die andere websites en daarna begin je pas met verdienen van geld naar je bank, paypal geld of je kan ook de enquêtes invullen voor cadeaubonnen. Per panel moet je ook apart uitbetalen. Veel service biedt SurveySwine dus eigenlijk helemaal niet.

Hoeveel kan je verdienen?

Helemaal niks bij deze site zelf, maar wel genoeg bij de partners die ze jou zullen aanbevelen. Hun partners zijn echter niet per se de beste enquêtebedrijven die er zijn dus sommigen zijn eigenlijk nog een beetje zonde van je tijd ook!

Schrijf je liever in bij de beste betaalde enquêtes binnen de Benelux, wij weten zeker dat je dan met een beetje goede wil zomaar een paar honderd euro kan binnenhalen per maand, dat is toch een lekker extra inkomen?

Is SurveySwine betrouwbaar?

Lastig om te beoordelen dit punt eigenlijk, want ze bieden je in feite niks dan dat ze je reclame sturen voor de enquêtesites waarmee ze op dat moment toevallig samenwerken. Daarbij is het zo dat we bij de echt enquêtebureaus letten op het goed toekennen van de beloning en zonder problemen uitbetalen van alle verdienten, maar die vlieger gaat hier niet op…

Wel vinden we het een beetje schrikken dat de privacy verklaring al lang niet is bijgewerkt (sinds 2015 niet) en dat er nergens vermeld is wel bedrijf er eigenlijk achter de website zit. De privacy statement is bovendien ook erg kort en vermeldt dat SurveySwine aan al haar partners, ook buiten de EU, jouw gegevens mag toesturen. Maar wie zijn dat dan? Kortom, en nee we kunnen het niet hard maken, maar dit voelt niet allemaal even lekker.

SurveySwine Trustpilot reviews

Op dit moment heeft deze partij nog geen reviews op Trustpilot dus kunnen we daar nog niet extra checken hoe goed en betrouwbaar deze site is volgens de ervaringen van gebruikers.

Conclusie SurveySwine review

Gewoon niet doen, in feite heb je er niks aan om je hier in te schrijven. Je kan zelf gewoon even kijken bij de lijst van betrouwbare en best betaalde enquête sites (aparte Top 10 voor NL & België) en zelf bedenken bij welke je mee wilt doen en welke niet.

Wij raden je in ieder geval aan om je bij meerdere van die tien aan te melden want dan verdien je absoluut meer geld! En dat is uiteindelijk waar het om gaat nietwaar?