De Onderzoek Groep betrouwbaar? Reviews en Ervaringen

Auteur: |
de onderzoekgroep logo

Let op! De Onderzoek Groep bestaat niet meer! Kijk voor de beste enquête sites of op onze pagina over enquêtes invullen voor geld.
-------------

Is het verstandig om lid te worden van De OnderzoekGroep? Zij ze betrouwbaar?

Die vraag gaan we in deze recensie voor je beantwoorden.

Onze site gaat over allerlei manieren om geld te verdienen op internet, zoals onder andere een pagina over het invullen van enquêtes voor geld of cadeau- en waardebonnen.

Op die pagina zal je kunnen zien dat De OnderzoekGroep naar onze mening niet een van de betere onderzoekpanels van Nederland is. Ze staan dus ook niet in onze Top 10 betrouwbare enquête sites. Hieronder lees je waarom we die keuze hebben gemaakt, met een beoordeling van alle belangrijke eigenschappen en blik op de betrouwbaarheid.

In deze review:

Plus- en minpunten

Je krijgt helemaal geen financiële beloning voor het meedoen aan onderzoek;

Soms is er wel een loting met cadeaubonnen als prijs maar dat is wel erg weinig verdiensten;

Het zijn vaak langere onderzoeken en je wordt ook vaak gebeld. Vrij irritant!

De onderzoeken zijn wel interessant en hebben boeiende onderwerpen.

Hoe werkt het?

Zoals met alle enquêtes sites kan je geld verdienen met het invullen van surveys. Bij De Onderzoek Groep echter krijg je geen beloning per ingevuld onderzoek in de vorm van geld, cadeau- of waardebonnen noch loten voor een loterij. Enkel heel af en toe kan je hopen dat er een loterij is.

Het punt vinden wij echter bij deze website is dat je voorafgaand aan elk onderzoek eerst gebeld wordt of je mee wil doen. Dan stellen zo ook een paar controlevragen om te kijken of je wel in de doelgroep past. Dit is gewoon vrij irritant! Bij andere enquete sites krijg je alleen een mailtje en kan je meedoen wanneer je wil. Als De OnderzoekGroep je eenmaal aan de telefoon heeft zijn ze best wel drammerig dat je mee MOET doen.

Hoeveel kun je verdienen?

In principe niks, daar kan je maar het beste rekening mee houden. Je moet dit echt doen omdat je het leuk vindt om met onderzoeken mee te doen en je mening te geven over dingen en zo misschien een verschil te maken.

Is De Onderzoek Groep betrouwbaar?

Ja zo komen ze wel op ons over. We hebben ons namelijk op een gegeven moment uitgeschreven en toen hebben we ook echt nooit meer een belletje of maitlje gehad. Dat is best netjes dus. Het kan dus geen kwaad om het uit te proberen.

Conclusie

Niet geschikt om geld mee te verdienen. Niet lid worden dus als je daar naar op zoek ben. Er is geen beloning, geen verdiensten.