Ervaringen / Review: is BesteBetaaldeEnquêtes.nl betrouwbaar?

Auteur: |
Bestebetaaldeenquêtes.nl logo

Alleen een goede recensie kan deze vraag beantwoorden.

Dus hebben we die voor je geschreven!

We zullen niet beweren dat deze site niet veilig is...

Maar jezelf er aanmelden is simpelweg niet nodig!

Ze zijn namelijk zelf geen enquête bedrijf / onderzoeksbureau, maar een sluwe tussenpersoon die jouw e-mailadres wil hebben om je daarna alleen maar door te sturen naar de echte enquête sites. Daar krijgen ze namelijk voor betaald.

Maar daar kan jij jezelf ook gewoon meteen inschrijven bij de 10 beste betaalde enquête sites van Nederland of België.

Verder in deze review:

Plus- en minpunten

Zijn zelf helemaal geen enquêtepanel, zij gaan jou dus niet betalen voor het enquêtes invullen.

Ze willen jouw mailadres om reclame te sturen voor hun partners. Om zo geld aan je te verdienen.

Ze zeggen dat je vanaf € 10,- per enquête kan verdienen, maar dat is een zeer foute belofte. Verreweg de meeste onderzoeken kennen een beloning van enkele euro's, en daarvan veel zelfs nog minder dan 1 euro!

Over BesteBetaaldeEnquêtes.nl

Deze site is eigenllijk niets meer dan een slimme een tussenpartij. Ze vragen jouw gegevens op om je vervolgens reclames toe te sturen voor de enquêtesites waarmee zij afspraken hebben. Ze gaan je dus nooit zelf betalen of beloningen uitkeren, maar proberen gewoon geld aan je te verdienen.

Dat is niet erg en hun goed recht, maar waarom niet anders? Ze kunnen ook gewoon meteen vertellen welke panels wat hun betreft goed zijn? En jou zelf de keuze geven bij welke je mee wil doen of niet.

Hoe werkt het?

Je mag je gratis en zonder verplichting aanmelden via Bestebetaaldeenquêtes.nl. Kost je dus niks, "so far so good..." Je dient daarvoor je geslacht, voornaam, achternaam en e-mailadres in te vullen. Daarna zal je mailtjes van ze gaan ontvangen waarin ze enquête bdrijven aanbevelen waarmee ze een samenwerking hebben. Ook nog steeds weinig mis mee.

Door jouw gegevens te delen krijgen ze geld van de enquêtebedrijven. Mogen ze van ons helemaal zelf weten, maar dit zorgt er wel voor dat ze er een specifiek belang bij hebben welke bedrijven ze jou aanbevelen en welke niet. En daar zitten wast wel panels tussen (wij vinden de bedrijven die ze op hun site noemen ook goed!), maar blijft dat zo? En waar zijn de overige panels die misschien wel beter zijn?

Jij kan je ook gewoon meteen zelf aanmelden bij de goede enquêtebedrijven. Die kan je nalezen op de pagina over geld verdienen met enquêtes invullen.

We hebben ook per panel meer informatie via onze pagina reviews en ervaringen over enquêtes invullen. Per panel hebben we een uitgebreid artikel geschreven.

Hoeveel kan je verdienen?

Ze beweren tot € 300,- per maand. Dat is wel heel veel met hun beperkte aantal partners! Wij zijn het op zicht wel met dit bedrag eens dat je met enquêtes invullen kan verdienen, maar dan wel bij de 10 beste betaalde enuête panels van NL en België. Het zou zelfs nog verder op kunnen lopen tot wel € 500,- per maand, afhankelijk van de doelgroep waartoe je behoort en hoeveel tijd je hebt om mee te doen.

Is BesteBetaaldeEnquêtes betrouwbaar?

We gaan niet zeggen dat ze niet betrouwbaar of niet veilig zijn. Ze zijn onderdeel van een Brits / Engels bedrijf dat te voldoen heeft aan de wetten op gegevensbescherming en ze hebben ook een goede privacy statement.

Het enige wat we dus niet helemaal vertrouwen of ze niet enigszinds bevooroordeeld zijn in de enquête bedrijven die ze promoten.

Conclusie

Inschrijven is zinloos helaas, kost je onnodig een extra stap en tijd omdat jij jezelf ook meteen bij de beste onderzoekspanels kan aanmelden. Een extra tussenpersoon betekent alleen maar een risico.

En dat is niet nodig want: dit zijn de 10 beste enquête sites van Nederland (ook een Top 10 België). Je mag zelf bepalen of en bij welke je lid wil zijn.