lucratief geld verdienen
Door | 23 aug. 2022

Lucratief geld verdienen, daar ben je naar op zoek.

Dan bedoel je niet alleen dat het lonend moeten zijn, net winstgevend of quitte spelen.

Nee dan heb je het eigenlijk over veel geld verdienen, flinke winst maken.

Of dat je met weinig moeite de verdiensten binnensleept.

Wij gaan je een lijst met lucratieve opties geven waarmee je aan de slag kan.

Nu meteen, want waarom wachten?


1. Betaalde surveys: simpel lucratief geld verdienen

Je verwacht het misschien niet, maar meedoen aan betaalde onderzoeken, oftewel geld verdienen met enquêtes, is om meerdere redenen aantrekkelijk.

Je hebt er naast een emailadres en een telefoon of laptop niks voor nodig. Ja eventueel een PayPal account als je dat als betaaloptie prettig vindt. Maar kan ook via je bankrekening of cadeaubonnen.

En het levert je interessante beloningen op. Zeker als je meedoet bij de best betaalde enquête sites kan dit in een maand oplopen tot een paar honderd euro. Dan is het slim om je bij meerdere van deze partijen in te schrijven overigens, want dan kan je meer meedoen en dus meer verdiensten scoren. Inderdaad, enquêtes invullen voor geld is meer dan een leuk zakcentje.

2. Cashback: geld dat je nu weggooit

Ja, jij loopt nog wekelijks geld mis. Of beter gezegd, je betaalt teveel geld voor dingen die je online besteld. Je kan namelijk gratis extra korting krijgen bij meer dan 3000 webwinkels. En daar hoef je niks voor te doen.

Dit concept heet cashback shoppen. Je krijgt tot wel 15% extra korting op al je aankopen bij grote webshops als Bol.com, HEMA, MediaMarkt, AliExpress en nog veel meer grote namen. En die korting krijg je bovenop de geldende aanbiedingen.

Zeker als je veel online bestelt kan dit dus aardig oplopen. En misschien is dit wel een goede reden om veel meer online te gaan kopen, want het is dus in veel gevallen goedkoper. Doe het dan wel via de beste cashbacksite.

3. Social media: ongekende potentie

Denk er maar eens over na: Facebook, Intagram, Youtube en Twitter, om er een paar te noemen, daar kan je gratis lid worden. En dan kan je zomaar met jouw berichten miljoenen of misschien wel miljarden mensen bereiken. Bizar toch?

Natuurlijk is het daarmee mogelijk om lucratief geld te verdienen. Je moeten alleen weten hoe je dat aanpakt. Dat gaan wij je uitleggen in het artikel geld verdienen met social media.

4. Affiliate marketeer: het meest lucratieve online beroep

Ja daar durven we onze hand voor in het vuur te steken. Dit is de meest lucratieve manier van online geld verdienen. En daar zijn er veel van hoor!

Geld verdienen met affiliate marketing gaan we niet helemaal hier uitleggen, daar kan je beter het artikel over lezen, maar in het kort betekent het dat je reclame gaat maken voor producten van bedrijven en je daarvoor betaald krijgt als je succes hebt.

Een prestatie commissie inderdaad. Dus je moet wel zo goed worden dat je die successen gaat behalen, maar als je dat lukt… zijn de beloningen zeer aan de maat.

5. Youtube: lucratieve verdienmodellen

Deze website met video’s is een van de grootste portals die er is. Sterker nog: het is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Zou je ook niet verwachten toch?

In ons artikel geld verdienen met Youtube leggen we je uit op welke manieren je allemaal jouw gratis Youtube lidmaatschap kan omzetten in keiharde euro’s.

6. Leningen uitgeven: zeer winstgevend

Was jij ook altijd graag de bank bij Monopoly? Dit kan je ook doen in het echte leven, en dan krijg je nog rente ook op de leningen die je uitgeeft!

Maar je moet natuurlijk het wel goed regelen als je jouw eigen spaarrekening gaat plunderen om het uit te lenen. In het artikel geld verdienen door het uit te lenen leggen we je uit via welke goed gereguleerde platformen je dit kan doen en dan wel tot 16% rendement kan vangen.

7. Vastgoed: interessant rendement

Nee deze optie moet je niet overslaan omdat je denkt dat je heel veel geld moet hebben om te kunnen meedoen in deze markt! Investeren in vastgoed met weinig geld is juist heel goed mogelijk en zeker een goede manier van lucratief geld verdienen.

En met weinig geld bedoelen we dan vanaf 50 euro in het buitenland of vanaf 2000 euro binnen Nederland. Dat laatste kan je ook inwisselen voor een maandelijkse inleg van 100 euro. En de rendement zijn in vastgoed aardig lekker met 8% in Nederland tot 12% in het buitenland.

8. Crypto: risico dat lonend is

Veel mensen zijn nog een beetje huiverig voor cryptomunten en dat snappen we, ze gaan namelijk hard omhoog en omlaag in waarde. Maar er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met cryptocurrency.

Natuurlijk is het interessant als je gaat investeren in de beste cryptomunten, maar dan moet je het wel een paar jaar de tijd geven. Je kan ook crypto staking proberen, hierbij koop je munten waar je een rente op krijgt tot wel 10% Zelfs op zogenaamde stablecoins die niet in waarde kunnen schommelen omdat ze altijd 1 dollar waard zijn.

9. Eigen website: ultiem internet ondernemen

Ja dit blijft voor de internet ondernemer toch echt de ultieme droom: een eigen website. Vonden wij ook want daarom hebben we geldgenius opgericht natuurlijk.

En het is iet zomaar het geval dat veel mensen dit ambiëren want een website kan heel lucratief zijn. Zo kun je affiliate marketing toepassen op je site waardoor je er geld mee verdient, maar ook je site zelf kan heel veel geld waard worden.

Meer over de basics, hoe je begint en vooral ook hoe je er geld aan overhoudt lees je in ons artikel geld verdienen met een website.

10. Beleggen: de onvermijdelijke weg naar rendement

Al je alle passief inkomen goeroe’s moet geloven is de beurs echt nog steeds de weg naar financiële vrijheid. Nou vinden wij dat er genoeg alternatieven zijn ontstaan de laatste jaren, die heb je al voorbij zien komen, maar dat betekent niet dat ze ongelijk hebben.

Op de beurs beleggen kent namelijk ook steeds meer vormen. Zo heb je naast gewone aandelen ook obligaties, fondsen, ETFs, futures, tubo’s en opties. Allemaal met eigen risicoprofiel en mogelijke winsten. Zo is er voor ieder wat wils. Zolang je maar gebruik maakt van het beste beleggingsplatform zit je in ieder geval goed.

Je kan het met CFD handel zelfs nog gekker maken, want daarmee kan je tot wel 30 keer zoveel rendement maken op dezelfde instrumenten. En je kan er ook mee handelen in opties op onder andere crypto, goud, olie en grondstoffen zoals koffie en graan.

Op welke manier ga jij lucratief geld verdienen?

Je hebt nu tien opties doorgenomen waarop je lucratief geld kan verdienen. Het zijn geen misselijke verdiensten hoor. Welke passen het beste bij jou? 

We geven je geen financieel advies maar we zeggen er wel bij dat het slim is om niet al je tijd, en zeker niet al je geld, in één optie te storten. Verdeel je inspanningen en inleg zoveel mogelijk en wees alert.

Er zijn online genoeg partijen die je proberen op te lichten. Maak dus zeker gebruik van de platformen die wij aanraden waar je deze methodes in praktijk kan brengen. Die hebben we zelf voor je getest en zijn allen geregistreerd en betrouwbaar.

Gerelateerde artikelen: