looselipped.com review
Door | 29 apr. 2024

Looselipped.com is een relatief onbekend enquête panel.

Toch denk je er wellicht over na om je er aan te melden.

Goed dat je dan eerst deze review leest, want…

Loose Lipped staat NIET in de top 10 best betaalde enquête sites, dus wij adviseren je dan ook aan om eerst voor deze aan te melden.

En als je dan nog tijd over hebt, dan zullen we je LooseLipped niet afraden.

In de volledige recensie hieronder word je vanzelf duidelijk waarom deze beoordeling uit onze test en vergelijking met andere panels dit oordeel is gekomen.

Plus- en minpunten Looselipped.com review

+ Verdiensten kan je inwisselen voor PayPal tegoed, voor veel mensen de voorkeur

+ Vergoeding per gemaakte enquête is voldoende en eerlijk

+ De site is zeker betrouwbaar

 Weinig onderzoeken om aan mee te doen (1 tot 6 per maand), is bij concurrenten een stuk meer

– Daardoor verdien je niet bijster veel

Uitbetalen kan niet op andere manieren zoals naar je bankrekening of in bonnen

Over Loose Lipped

Loose Lipped, de website looselipped.com en het panel dat hier te vinden is, is actief in meerdere landen en in eigendom van Just Panels. Alle enquêtes worden verstuurd via de software van CINT, een Zweeds bedrijf. Listwise Nederland is een partnerpanel van ze en beide websites zijn in eigendom van het bedrijf Just Panels.

Zoals de bedrijfsnaam suggereert heeft dit bedrijf dus consumentenpanels in beheer zoals de twee voorgenoemde en wellicht wel meer, al zijn wij daarvan momenteel niet op de hoogte. Zij stellen marktonderzoeken beschikbaar aan de leden via een samenwerking met meerdere (internationale) markonderzoeksbureaus.

Hoe werkt Looselipped.com?

Meedoen met dit panel is in principe vrij eenvoudig. Daardoor kan je ook al vrij vlot starten met verdienen. Enkel een eerst aanmelding is al te realiseren met je email, geboortedatum en postcode. Daarna kan je al je account activeren in inloggen om je eerst betaald enquête in te vullen.

Er zijn overigens geen verplichtingen bij een inschrijving, je hoeft niet aan alle mogelijk onderzoeken mee te doen waarvoor je wordt uitgenodigd. Elke keer kan je op voorhand bedenken of de vergoeding het je waard is en of je wel genoeg tijd hebt. De beloning en invultijd staan namelijk in de uitnodiging.

We is het slim om eerst zoveel mogelijk je hele profielkenmerken in te vullen. Daarmee kan LooseLipped namelijk bepalen in welke doelgroep je valt. Want elk onderzoek zoekt namelijk een specifieke groep mensen die ze willen bevragen. Als ze deze informatie niet over je hebben ontvang je wellicht de verkeerde uitnodigingen waarbij je alsnog niet mee kunt doen. En mis je wellicht een anders onderzoek dat wel voor jou bedoeld had kunnen zijn. Zonde want dan verdien je ook minder.

hoe werkt looselipped

Alle uitnodigingen ontvang je overigens per email en de surveys maak je via internet. Kan op elk apparaat, dus laptop maar ook prima telefoon of tablet. Na afronding ontvang je direct je verdienste op je saldo van je account. De onderwerpen van de enquêtes lopen er uiteen en soms zijn het ook andersoortige onderzoeken dan alleen maar vragen beantwoorden. Zo kan je sporadisch producten testen voor geld, of websites testen. Vaker krijg je de kans om reclames te beoordelen.

Loose Lipped uitbetaling

Zodra je saldo 10 euro bereikt kan je een uitbetaling aanvragen. Er is hier maar één optie en dat is PayPal. Dit gaat per de genoemde tien euro maar dit is niet wat je ontvangt want Paypal houd nog 20 cent in voor de transactie. Je ontvang dus 9,80 euro. Je kan bij dit panel dus niet de enquêtes invullen voor waardebonnen. Alleen PayPal tegoed verdienen is hier mogelijk. Je kan ook geen enquêtes invullen voor geld naar je bankrekening.

Wat verdien je bij Loose Lipped?

De verdiensten bij een enkel panel als deze vallen je wellicht wat tegen. Als je net lid wordt zijn er nog relatief veel onderzoeken om aan mee te doen, maar later valt dat sterk terug. En hoewel de vergoeding per gemaakte survey echt wel netjes is, bijna alles sites betalen ongeveer hetzelfde, moet je daardoor niet verwachten dat je elke maand kan laten uitbetalen als je wat langer lid blijft.

De belangrijkste tips die wij dan ook geven is om altijd van meerdere panels lid te worden voor betere verdiensten. Maar dan moet je natuurlijk wel beginnen met alle 10 beste betaalde enquête sites.

Is Looselipped.com betrouwbaar?

Ja LooseLipped is betrouwbaar dat kunnen we je beloven. In hun samenwerking met CINT voldoen ze aan alle internationale kwaliteitseisen voor goed onderzoek en dat loont ook voor de panelleden. Alle uitbetalingen worden netjes en snel verwerkt en je gegevens zijn er veilig. Alle onderzoeken zijn anoniem.

Conclusie Looselipped.com review

Zeker geen slechte site, maar ook niet een van de betere. Geen enkele reden dus om geen lid te worden, want ook de betrouwbaarheid is goed. Onze ervaringen met LooseLipped zijn positief en daarmee ook deze review.

Andere panel reviews: