Door | 20 sep. 2023

Wil je de nieuwe iPhone 15 met een zakelijk abonnement aanschaffen?

Dan is het goed te weten dat je deze al in de pre-order kan bestellen.

En ook nog eens met een mooi aanbod.

We leggen uit waar je moet zijn.


Aanbod Odido Business

Als je een zakelijk abonnement overweegt en die voor je nieuwe iPhone 15 Pro wilt afsluiten, dan moet je zeker Odido Business overwegen. Je sluit bij hen namelijk een iPhone 15 Pro zakelijk abonnement af met verschillende voordelen.

Zo krijg je momenteel de aansluitkosten cadeau ter waarde van 20 euro. Ook krijg je momenteel korting op je bundel waardoor je maandbedrag wordt verlaagd. Dit voordeel loopt op van 3,38 euro bij het pakket van 2G + onbeperkt bellen tot wel 17,50 euro bij de meest uitgebreide bundel Unlimited Premium, waar veel extra’s in zitten bovendien:

  • In Nederland onbeperkt internet, bellen & sms
  • Snelheid in Nederland: tot 1000 Mbit/s down | 100 Mbit/s up
  • Buitenland: 50 GB internet + onbeperkt bellen en sms’en in de hele EU plus: IJsland, Liechtenstein, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Verenigde Staten en Turkije.
  • Onbeperkt bellen vanuit Nederland naar het buitenland

De toestelbetaling, het bedrag waarmee je jouw toestel elke maand afbetaald, is daarbij BTW vrijgesteld. Dit houdt in dat je deze niet maandelijks terug hoeft te vragen, maar direct de gehele voorbelasting kan aftrekken voor het toestel. Hiervoor krijg je een aparte factuur. Let op, bovengenoemde maandelijkse kortingen op de bundels zijn ook exclusief BTW, die je daarover dus wel betaalt.

Over de iPhone 15 Pro

De nieuwste iPhone die leverbaar is per 22 september 2023 is een goede keuze voor de echte professional. Zowel het design, de camera, batterij, opslag als prestaties gaan er flink op vooruit. 

De telefoon heeft een compleet nieuw jasje gekregen van titanium en het 6.1-inch OLED display (always-on) is ProMotion met een verversingssnelheid tot 120Hz. Het toestel heeft een Dynamic Island en de dunste schermranden van slechts 1,55 millimeter!

Vooral de camera’s zijn flink verbeterd wat betekent dat je er zeer goede foto’s mee maakt:

  • 48 MP hoofdcamera
  • 12 MP ultra groothoek camera
  • 12 MP telelens camera
  • 12 MP selfie camera met autofocus
  • 4K video opname met Stabilisatie modus
  • 3x zoomen zonder kwaliteitsverlies

De batterij gaat nog langer mee (3650 mAh all-day batterij) en is in een half uurtje al tot 50% opgeladen. Betreft opslagcapaciteit kan je zelf kiezen tussen 256 GB, 512 GB of 1 TB.

De goede prestaties van de iPhone 15 worden aangedreven door de krachtige A17 Processor. Wifi 6E zorgt voor een goede verbinding en 8G werkgeheugen zorgt voor snel schakelen tussen applicaties.

Benieuwd hoe de Pro zich verhoudt tot de normale iPhone 15 en 15 Plus? De voordelen zijn met name de titanium behuizing, sterkere en zuiniger chip van de processor, meer camera’s en ook meer opslagruimte.

Bestel de iPhone Pro via Odido en je hebt hem ook nog eens als een van de eersten. Je kan zelfs je maandelijkse abonnement, je bundel dus, elke maand naar wens aanpassen mocht je meer of minder nodig hebben. Zo betaal je nooit teveel voor iets dat je niet gebruikt.

Cashback korting bij Odido

Als je een abonnement afsluit bij Odido kan je daar cashback op krijgen. Als je lid bent van Euroclix, wat ons betreft de beste cashback site van Nederland, is dat 2,6% extra korting. Dit geldt op zowel de mobiele telefonie abonnementen als de internet contracten.

Wie is Odido?

Misschien niet zo bekend als KPN, of Ziggo maar toch heeft Odido al 6 miljoen klanten! Ze zijn zelfs de grootste mobiele aanbieders in Nederland. Verbaasd? Odido is de nieuwe naam van T-mobile, nadat zij samen verder gingen met Tele2. Die merken kende je natuurlijk wel. Ze zijn veranderd van merk en ook hebben ze een nieuwe missie: ze willen mobiele telefonie (en internet met hun glasvezelverbinding) meer menselijk maken. Dit betekent flexibeler en betrouwbaar. Leuk feitje: Odido is afgeleid van een Grieks woord en betekent “ik hoor”. 

Maar hoe willen ze dan hun missie gaan behalen? Dit is gestoeld op meerdere pijlers. Zo hebben ze de grootste 5G dekking van Nederland en kan je het altijd doorgeven aan de speciale verbindingsservice als je niet tevreden bent over je verbinding. Sterker nog: het netwerk is voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste mobiele netwerk van Nederland, en ook tot wereldwijd beste mobiele netwerk! Indrukwekkend. Daarbij is onbeperkt (unlimited) de nieuwe standaard, nooit meer nadenken over je datalimieten zodat je altijd verbonden blijft.

Ze hebben ook een zeer snel internet netwerk die je ook zakelijk kan afsluiten en combineren met een mobiel abonnement voor extra korting.

Gerelateerde artikelen: