Hoe werkt Internet en Bellen vergelijken

Deze vergelijker is een gratis tool die je mag gebruiken om de prijzen van verschillende internet+bellen paketten bij de geselecteerde aanbieders te vergelijken. Zo kun je zoeken naar de best mogelijke deal voor het abonnement dat jij zoekt. LEet op dat dit vaste telefonie is en dit tegenwoordig eigenlijk overal wel onbeperkt is. De belangrijkste verschillen zitten dus in de internetverbinding. Je kan zelf een voorkeur aangeven voor de internetsnelheid die je wenst te ontvangen.

Daarbij is het op voorhand slim om de postcodecheck te doen zodat je enkel nog de pakketten ziet die je ook daadwerkelijk in jouw wijk kunt krijgen. Daarbij kun je wens ingeven voor het soort verbinding: glasvezel of koper kabel/dsl en ook de gewenste snelheid.

Standaard worden de actieprijzen getoond. Vergelijk je liever op basis van de reguliere prijs omdat je waarschijnlijk even bij deze nieuwe aanbieder zal blijven dan kan je dat helemaal rechtsbovenaan selecteren. Weet wel dat het loont om jaarlijks de prijzen te vergelijken en bij een betere aanbieding over te gaan. Overstappen kun je namelijk vanaf een jaar na afsluiten alweer doen terwijl je geregeld het eerste half jaar zomaar tot 30% korting ontvangt.

Je kunt voor meer informatie en aanvragen van het pakket direct doorgaan naar de aanbieder via de knop “Bekijken “

internet bellen vergelijken

Waarom internet & bellen vergelijken

Een internet aansluiting is niet meer weg te denken, terwijl sommige mensen een vaste telefoon nog steeds heel prettig vinden. En hoewel je eigenlijk al niet meer zonder internet kan, kost het je wel een aardig bedrag per maand. Dus kan het verstandig zijn om de prijzen te vergelijken van providers en bij een betere deal de overstap te maken. Daarmee bespaar je geld, of je krijgt voor hetzelfde maandbedrag een beter product. Denk aan meer internetsnelheid, meer belminuten of lagere beltarieven.

En vergeet ook aanbiedingen niet waarmee je tijdelijk nog minder betaalt, of cashbackacties en welkomstpresentjes. En normaal gesproken krijg je er ook gratis nieuwe apparatuur bij en die vervangen is soms ook broodnodig. Denk aan je telefoon, router, wifipunten etc.

Meer dan genoeg redenen dus om geregeld internet en bellen te vergelijken en waar het de moeite waard is over te stappen. Maak die vergelijking jaarlijks, al is het maar dat je zeker weet dat je niet onnodig teveel betaalt, want met dat geld kan je ook andere leuke dingen doen.