Geld Verdienen zonder Investeren Inleg
Door | 20 feb. 2021

Je wil geld gaan verdienen. Dan wil je niet eerst moeten investeren, want daar is een inleg / startkapitaal voor nodig.

Dat kost je in eerste instantie alleen maar geld dus in plaats van dat het je iets oplevert. Misschien heb je dit bedrag zelfs helemaal niet.

Gelukkig zijn er ook genoeg manieren om inkomen te genereren waarbij dit niet nodig is. Super simpel en toegankelijk, je kan er direct mee beginnen.

1. Tegen betaling vragenlijsten invullen

Het maken van surveys en enquêtes klinkt misschien niet sexy, maar enquêtes invullen voor geld is echt een ideale manier om wat te kunnen bijverdienen. De vragenlijsten worden tegenwoordig allemaal online afgenomen op een zo leuk mogelijke manier. Bewust, omdat mensen anders zich gaan vervelen en ook geen goede (eerlijke) antwoorden geven.

Denk naar interactieve vragen en video’s ook aan forum discussies bijvoorbeeld. Het mooie is ook dat je dit via handige apps ook even tussendoor kan doen op je telefoon als je een kwartiertje op de trein moet wachten ofzo.

Je verdient er zomaar een paar honderd euro per maand mee als je geregeld meedoet. Helemaal als je jezelf aanmeldt bij de best betaalde enquête sites natuurlijk. Want die betalen je meer per survey en hebben ook meer werk voor je elke week. Dat is dus goed geld verdienen met enquêtes.

2. Nieuwe dingen keuren

Klinkt best leuk toch? Wij hebben wel eens een nieuwe chipssmaak mogen uitproberen voordat die op de markt ging komen, of een nieuw soort scheermesjes gebruiken om onze ervaringen te delen met de bedenkers van dat product. Het mooie is dat je daarmee echt een verschil kan maken of de producten nog worden aangepast of helemaal niet worden gelanceerd.

Dit kan je ook doen via de hierboven al genoemde best betaalde enquête sites. Via die panels zoeken de onderzoeksbureaus ook voor deze onderzoeken naar geschikte kandidaten. Besef wel dat dit natuurlijk niet elke week gebeurt, maar het komt voor dus meld je er vooral aan. Meer weten hoe het precies werkt? Lees dan ons artikel geld verdienen met producten testen.

3. Kleine taken doen

Online spaarprogramma’s bieden je de gelegenheid om geld te verdienen met absurd simpele opdrachtjes. Denk aan klikken op linkjes of banners, het lezen van reclame mailtjes en het geven van likes op je sociale media. Maar ook meedoen aan gratis acties, spelletjes spelen en je vrienden aanbrengen.

De beloning per voltooide taak is natuurlijk centenwerk, maar omdat je heel veel van dit soort taken kan doen in een minuut verdien je er alsnog aardig goed mee. Vooral ook omdat er genoeg van dit soort sites zijn die je tegelijkertijd kan gebruiken.

4.  Gratis geld …

Hoeveel geld geef jij wel niet uit online? Steeds meer de laatste jaren? Zeker sinds de corona crisis… Wij hebben een hele goede reden voor je om nog veel meer van je aankopen via internet te doen in plaat van de winkel om de hoek. Dit kan je namelijk een heleboel extra centjes opleveren.

Via cashback sites kan je namelijk bij duizenden webshops altijd extra korting krijgen. Tot wel 15% bovenop de lopende acties een aanbiedingen zelfs. En daar hoe je eigenlijk helemaal niks voor te doen… bizar toch? We leggen het allemaal aan je uit, en je zal het jammer vinden dat je hier niet eerder vanaf wist, want al die tijd liep je die gratis korting mis.

5. Laat je social media voor je werken

Jouw accounts op sociale netwerken kosten je niks. Toch geven ze je een kanaal via welke je misschien wel miljarden mensen over de hele wereld kan bereiken. Natuurlijk moet je daar wat aan kunnen overhouden denk je niet?

In het artikel geld verdienen met social media leggen we je enkele manieren uit waarop dat kan. Tijd dus om te stoppen met zinloos scrollen door je timelines of je vrienden te stalken, maar eens iets nuttigs te doen op Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, Twitter ,Linkedin etc. etc. etc.

6. Verdien aan je filmpjes

Dit lijkt in eerste instantie misschien ongelooflijk veel werk, maar dat is het niet. Je mag namelijk naast videomateriaal dat je zelf maakt ook gewoon bestaande video’s gebruiken waar geen commerciële rechten op zitten. Die kan je zelfs op Youtube vinden en direct kopiëren.

Meer informatie over dit onderwerp kan j teruglezen in ons artikel geld verdienen met YouTube, waarin we je handige tips en tricks geven hoe je hiermee kan beginnen.

Maar wel even een waarschuwing: Google (eigenaar van Youtube) heeft onlangs bepaald dat je pas geld kan verdienen als jouw kanaal 1000 volgers heeft of een minimaal aantal gekeken uur van je video’s… dat kan dus wel even duren voordat je daar bent.

7. Dingen van anderen verkopen

Klinkt gek hé? Maar nee we bedoelen niet dat je de TV van je schoonmoeder of de auto van je broer moet verkopen hahaha. Nee, er zijn bedrijven die jou graag aan boord hebben als affiliate marketeer. Oftewel: dat jij voor hen online reclame gaat maken voor hun producten en campagnes.

In ruil daarvoor krijg je uiteraard commissie. Soms per verkocht product, soms al als mensen via jouw advertentie een vrijblijvende offerte aanvragen of zelfs al als ze er alleen maar op klikken. Dat kan dus snel gaan.

Via speciale affiliate netwerken kan je direct aan de slag voor duizenden grote bedrijven in Nederland. Van energieleveranciers tot grote webwinkels. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. Daisycon is het beste affiliate netwerk van Nederland en regelen alles wat betreft betaling, het bijhouden van je verdiensten en maken zelfs gratis promotiemateriaal voor je zoals banners die je kunt plaatsen op je website, blog of social media.

De potentie van de methode is gigantisch, want er zijn mensen die hier niet alleen hun werk van hebben kunnen maken, maar ook zelf stinkend rijk mee zijn geworden. Bedenk je echter dat je dit succes niet zomaar bereikt en het wel van de grond af moet opbouwen.

8. Medicijnen testen

Je kunt vaak grof geld krijgen als je vrijwillig meedoet aan medische onderzoeken. Wetenschappelijke analyses of studies waarbij nieuwe medicijnen worden getest op mensen. Soms zijn dit zelfs trajecten van meerdere dagen waarbij je in het ziekenhuis moet blijven slapen.

Maar bedenk je wel dat hoe hoger de vergoeding, des te groter de kans is op negatieve bijwerkingen. En daar ben je dan niet voor verzekerd… Dat is natuurlijk wel een gevaar, maar ach misschien heb je geluk dat je in de controlegroep zit en krijg je het placebo medicijn… wij doe liever meer aan online onderzoek zonder pilletjes 🙂

9. Verkoop je eigen e-book

Weet je heel veel over een bepaald onderwerp, of ben je gewoon een goede schrijven die mooie artikelen of verhalen verzint? Of misschien heb je wel een cursus of training die je kan uitschrijven. Tegenwoordig heb je daar geen uitgever meer voor nodig maar kan je dit gewoon als digitaal boek verkopen.

Er zijn verrassend veel mensen die bereid zijn om daarvoor te betalen, als je maar het juiste publiek weet te bereiken. Dat kan je natuurlijk ook uitbesteden, door mensen die affiliate marketeer zijn jouw e-book te laten verkopen voor een deel van de opbrengst.

10. Spelenderwijs verdienen

Ben jij zo’n persoon die altijd wint met Monopoly, RISK en Mens-erger-je-niet? Probeer je geluk dan eens online! Er zijn namelijk websites waar je spelletjes kan spelen en daarmee geld kan winnen. Denk aan kaartspellen maar ook spelletjes als Bejeweled.

Besef echter wel dat hier ook heel veel websites zijn die niet bepaald betrouwbaar zijn. En vaak zijn het ook verkapte goksites waar je eerste geld moet inleggen. En dat was nou juist niet de bedoeling toch? Gebruik dan de eerder genoemde methodes hierboven die zijn sowieso betrouwbaar.

Gerelateerde artikelen: