geld verdienen met euroclix tips
Door | Geüpdatet 19 feb. 2021

Wie heeft er nog niet gehoord van Euroclix, of zijn zusje Panelclix?

Veel mensen gebruiken het om online geld mee te verdienen,

Maar werkt dat wel? En hoe dan? En levert het veel op?

Al die vragen gaan we beantwoorden, inclusief tips hoe je er het meeste uithaalt.

Ben je eigenlijk op zoek naar een review / ervaringen? Lees dan onze Euroclix review.

Maar bottom line: je moet er eigenlijk gewoon lid worden. Schrijf je nu in en ontvang meteen 150 punten (€2,55) startbonus.


Wat is (geld verdienen met) Euroclix?

Het is lastig om een label aan deze site te hangen, of een sticker erop te plakken. Het is namelijk meerdere dingen in één, dat zal je in dit artikel wel duidelijk worden. Het is namelijk een casbacksite, maar ook een enquêtepanel. En ook nog een spaarprogramma, ze hebben een eigen creditcard en nog veel meer.

Alles staat in ieder geval in het teken van geld verdienen dan wel besparen. Alles wat je verdient dat spaar je op in je account en kan je vervolgens laten uitkeren naar je bankrekening. De beste term is dus wat ons betreft online spaarprogramma.

Euroclix, onderdeel van iFlavours BV, was een van de eerste spaarprogramma’s in Nederland en al snel de grootste, tot de dag van vandaag. Dat is niet zomaar, ze doen dus wel echt iets goed. Daarom vinden wij ze ook het beste spaarprogramma, het beste enquête panel en ook nog de beste cashback site in één.

geld verdienen met euroclix banner aanmelden

Euroclix tips

De basis van dit programma is die van een gemiddeld spaarprogramma, waarbij je voor kleine taakjes kleine vergoedingen krijgt. Denk aan e-mails lezen, klikken op links, spelletjes spelen en meedoen aan acties. Dat is leuk en simpel geld verdienen, maar schiet niet echt op.

Wat wel snel verdient zijn hoofdzakelijk drie dingen: 1) enquêtes invullen via Panelclix, 2) cashback verdienen door te winkelen met korting bij aangesloten winkels, en 3) de Euroclix creditcard. Hier zitten 3 van de de 5 beste tips die we je kunnen geven dus ook aan vast:

  • Log geregeld in en kijk of er een marktonderzoek is waar je aan mee kunt doen. Niet alle onderzoeken krijg je namelijk een uitnodiging van per e-mail. Reden is dat Panelclix zo groot is dat de onderzoeken dan te snel vol zitten.
  • Alles wat je online koopt kan je met extra korting kopen via Euroclix, dit heet cashback. Bij wel duizenden webshops krijg je die korting, extra bovenop al geldende aanbiedingen. Maak hier gebruik van en koop veel online.
  • Installeer vooral de Clix Assistent die je hierbij helpt. Zie verderop.
  • Gebruik de Euroclix Mastercard, daarmee spaar je vanzelf zonder dat je het merkt.
  • Vinden.nl is een zoekmachine waar je clix kan sparen. Wissel google dus in voor vinden.nl en je spaart vanzelf wanneer je iets opzoekt. Super handig.
  • Nodig je vrienden en familie uit om ook Euroclix te gebruiken, daarmee krijg je niet alleen 150 clix per aangemelde vriend, maar ook 10% bonus over hetgeen dat zij verdienen, voor altijd.

Wat is Panelclix?

Panelclix is het enquêtepanel van iFlavours waar je kan enquêtes invullen voor geld. Het is verbonden met Euroclix. Je kan apart van het panel lid worden, maar dan word je alsnog wel uitbetaald via Euroclix. Dat heeft overigens alleen maar voordelen zal je verderop leren.

We vinden dit de beste enquête site in Nederland en België om meerdere redenen. In het kort: ze betalen beter, hebben veel onderzoeken zodat je veel verdient en zijn zeer betrouwbaar. Maar lees voor alle details vooral onze Panelclix review.

Let op dat je geregeld inlogt, vaak staan er onderzoeken klaar om aan mee te doen die je niet als uitnodiging in je mail krijgt.

Euroclix winkels

Bij Euroclix krijg je als lid cashback korting bij heel veel webshops en winkels, wel duizenden. Tot wel 15% kan je voordeel oplopen. Waaronder bij grote namen als Bol.com, Thuisbezorgd, MediaMarkt, AliExpress, Bonprix, HEMA, Albert Heijn, Independer, Bijenkorf, OTTO, Alibaba, Kleertjes.com, ABOUT|YOU, Body&Fit, Praxis en ga zo maar door.

Je krijgt geld terug op je aankoopbedrag, dus het is een extra korting bovenop de aanbiedingen en acties van de winkels zelf. Naast de kortingen zijn er ook geregeld extra exclusieve acties en aanbiedingen voor Euroclix leden.

Euroclix assistent

Om cashback te krijgen moet je eerst bij Euroclix inloggen en via een speciale link naar de webwinkels surfen, daarna gaat het winkelen net zoals je gewend bent. Maar als je de clix assistent installeert gaat dit helemaal vanzelf en hoe je niet eerst in te loggen en de link te zoeken. En dit kan je dan ook niet meer vergeten.

Bovendien onthoudt de assistent voor je welke winkels je allemaal met korting kan kopen, hoef je dat dus niet uit je hoofd te leren. Vooral fijn omdat er steeds nieuwe winkels bij komen.

Vinden.nl & Euroclix

We noemden het eerder al even in de tips, maar via Euroclix kan je zelfs geld verdienen door dingen op te zoeken op internet met een zoekmachine. Niet Google, maar de Nederlandse equivalent vinden.nl Voor elke search krijg je 1 clix (1 – 1,7 eurocent). Dat schiet lekker op. En je moet elke dag toch genoeg opzoeken dus eigenlijk is dit niet eens extra werk.

Deze samenwerking is overigens wel tijdelijk dus zal niet voor eeuwig blijven bestaan. Vermoedelijk stopt die ergens in 2021.

Euroclix Mastercard creditcard

Om het nog makkelijker te maken om clix te verdienen kan je ook hun eigen cashback creditcard aanvragen. Daarmee krijg je op alles dat je ermee koopt 0,25% terug. Een lekkere extra korting dus en het gaat helemaal vanzelf. En je hebt alle overige voordelen van een normale creditcard zoals aankoop verzekering e.d.

Euroclix hack?

Veel mensen denken dat er een hack bestaat om veel sneller op een illegale manier meer geld te verdienen. Maar helaas, die is er niet. Maar dat maakt niet uit, met de tips die we je eerder gaven kan je er al echt lekker mee verdienen hoor.

Euroclix saldo uitbetalen

Oké, je bent lid geworden van Euroclix en bent lekker aan het verdienen geweest, maar hoe ga je er dan voor zorgen dat je die verdiensten laat uitkeren? Dat doet Euroclix gewoon in euro’s naar jouw eigen bankrekening. Ideaal.

Bij veel andere vergelijkbare sites kan dit veelal alleen via PayPal of zelfs in cadeaubonnen, prijzen of kado’s. Het geld is vaak al binnen enkele dagen binnen dus dan kan je er ook snel iets leuks mee doen.

Euroclix koers: bonus op je punten

Het is verleidelijk om je verdiende geld zo snel mogelijk uit te laten betalen, dat kan immers al vanaf 10 euro. Maar we raden je aan om dit vooral niet te doen. Als je namelijk langer spaart krijg je meer terug voor diezelfde punten, tot wel 70% bonus. Zie het staartje hieronder. Nog een extra reden waarom deze site zo goed is.

doorsparen betekent meer geld verdienen met euroclix

Euroclix: hoeveel verdient het?

Onder aan de streep… de hamvraag… waar het allemaal om draait: hoeveel kan je met dit programma verdienen? Word je er rijk van? Dat ligt er maar net aan hoe goed je er gebruik van maakt.

Doe je alleen de basis dingen als de mailtjes lezen en meer niet, dan gaat het maar enkele euro’s zijn. Ga je echter volgens onze 5 tips ook goed gebruik maken van alle opties en je neemt de tijd om veel cashback te verdienen, vrienden en familie aan te brengen en vooral veel enquêtes in te vullen, dan kan dit zomaar oplopen tot een paar duizend euro per jaar. Niet gek toch?

Schrijf je dus vooral snel in bij Euroclix en ontvang meteen 150 clix startbonus.

Gerelateerde artikelen: