Geld Verdienen in de Avonduren (avondwerk)
Door | Geüpdatet 19 feb. 2021

Wil je in de avonden graag wat bijverdienen?

Gewoon omdat je anders toch alleen maar niks zit te doen?

Van lui op de bank zitten is nog niemand beter geworden…

Of heb je echt wat extra geld nodig?

Wij geven je een aantal opties die je een eerlijke beloning opleveren.


1. Betaald worden voor je mening

Geld verdienen doe je wat ons betreft in deze tijd gewoon lekker vanuit huis, toch? En hoe leuk is het niet om je mening te mogen geven over allerlei zaken en daar dan zelfs geld voor te krijgen?

We hebben het over meedoen aan online onderzoeken via surveys. En nee enquêtes invullen voor geld is allang niet meer ellenlange vragenlijsten vol klikken; er wordt veel tijd besteed aan het aantrekkelijk maken van de onderzoeksmethoden.

Denk aan online discussies, reclames bekijken, producten testen en veel meer. Schrijf je vooral in bij (zoveel mogelijk van) de best betaalde enquête sites. Want daar verdien je zoals je wel snapt verreweg het meest.

2. Geld spaarprogramma’s

Een van de originele manieren waarop men ooit is begonnen om via internet geld te verdienen. Super leuk en super simpel want je krijgt betaald voor het klikken op banners, lezen van e-mail en spelen van spelletjes. En nog veel meer vergelijkbare simpele opdrachtjes.

Schrijf je vooral in bij de beste spaarprogramma’s, want daar verdien je de beste beloningen. En vooral bij meerdere van deze programma’s aanmelden want dan verdien je alleen maar meer.

3. Cashback verdienen

Stiekem is dit onze favoriet. Je verdient namelijk geld op het moment dat je het uitgeeft. Klinkt gek toch? Oké dan zeggen we het op een andere manier: jij gaat vanaf nu tot 15% geld terug krijgen op alles dat je koopt. Alles bij 3500 bekende webshops. Gratis. Bovenop de al geldende aanbiedingen. Easy money. Lees meer over cashback verdienen.

4. Geld verdienen aan je social media

Jij hebt waarschijnlijk accounts op meerdere sociale netwerken nietwaar? En daar ben je vaak op te vinden vermoedelijk? Om te kijken wat je vriendelijk doen en zelf te delen wat je hebt gedaan of ergens van vindt?

Maar waar veel mensen niet bij stilstaan is dat deze netwerken ook een gigantische kans bieden. Je kan namelijk via deze weg zo’n beetje miljarden mensen over de hele wereld bereiken… terwijl lid worden zelfs gratis is. Daar moet toch geld mee te maken zijn?

Ja dus. Lees in ons artikel geld verdienen met social media de verschillende methoden om hier een inkomen uit te halen. Daarbij kan je ook specifiek doorlezen wat de unieke mogelijkheden zijn per social media, wat YouTube werkt een stuk anders dan pakweg Twitter, Instagram, Facebook of Snapchat.

5. Je eigen website of webshop starten

Een succesvolle site of webshop is toch wel de ultieme droom van elke internet ondernemer. Dit is echter helemaal niet zo lastig als je wellicht zou denken.

Nee je hebt zelfs geen technische kennis meer nodig om die website of webwinkel te bouwen, daar zijn allemaal makkelijke tools voor. Zelfs een eigen vergelijkingssite maken is slechts een kwestie van kopiëren en plakken van kant-en-klare code.

Dus die website maak je in 10 minuten, de webshop in een uurtje. Klaar. Meer weten, lees ons artikel geld verdienen met een website. Daar vind je precies waar je moet zijn voor zaken als de tools, maar ook hosting en domeinnamen.

6. Marketing voor bedrijven doen

Je hoeft geen fulltime marketeer te zijn om geld te kunnen verdienen met online marketing. Er zijn genoeg bedrijven die jou willen inschakelen om dit voor ze te doen. Bijvoorbeeld voor hun producten adverteren via sociale media of een eigen blog, het kan allemaal. Dit concept heet geld verdienen met affiliate marketing.

Voordeel hier is dat je dus niet een eigen product moet verkopen maar dat van een ander, waardoor je dus geen last hebt van processen als verzending en klantenservice, laat staan retouren… Je krijgt betaald voor elke verkoop die je realiseert en dit kan flink oplopen.

7. Inpakwerk

Nog zo’n baantje dat je lekker vanuit huis kan doen, namelijk inpakwerk. Van theezakjes tot folderpakketten, je krijgt betaald per aantal geleverde ingepakte producten. Lekker een kop thee of koffie ernaast, radio aan en gaan.

8. Werken in de horeca

Bij uitstek de branche die in de avond juist heel druk is, en waar dus veel vraag is naar medewerkers. Van een (fast food) restaurant tot bar, café of hotel, er is altijd wel iets te vinden. Het is bovendien vaak heel gezellig werk dat je naast salaris een goede fooi oplevert.

9. Reclamefolders / krantenwijk

Folders, deur-aan-deur of kranten kunnen vaak in de avond worden bezorgd. Je hebt je vaste wijk en krijgt betaald per krant/folder. Nog steeds worden er heel veel verstuurd en dus kan je hier werk in vinden.

Het voordeel is dat je hier niet aan vaste tijden zit en dus zelf je rooster en tempo mag bepalen. En naast dat je lekker buiten bent kan je vaak rond de kerst ook vaak een mooie extra ophalen waarbij mensen graag een flinke fooi geven aan de bezorgers van hun wekelijkse of dagelijkse leesvoer.

10. Eten bezorgen in de avonduren

Je bestelt vast ook geregeld een pizza of laat een complete maaltijd thuis bezorgen omdat je geen zin hebt om te koken. Je ziet niet voor niets steeds meer maaltijdbezorgers rond fietsen of scooteren. Daar is veel vraag naar.

Het salaris is echt niet om naar huis te schrijven maar vergeet niet dat je in dit vak geregeld kan rekenen op een mooie fooi, zeker van mensen die cash afrekenen. Alleen wel een beetje jammer als het weer niet meezit, maar je bent wel buiten en in beweging.

Gerelateerde artikelen