Geld Besparen met Cashback Korting & Acties

Auteur: |
cashback korting

Ben je op zoek naar een goede manier om geld te besparen?

Juist ook op losse & kleine uitgaven bij webwinkels?

Dan is cashback voor jou de oplossing!

Het is wat ons betreft een van de beste manieren om minder "onnodig" geld uit te geven.

In dit artikel:

Hoe je altijd & op alles cashback kan krijgen

Cashback betekent letterlijk dat je “geld terug” krijgt bij een aankoop. Maar er zijn maar weinig mensen die weten dat je op letterlijk elke aankoop die je doet deze extra korting kan krijgen! Gratis zelfs! Bovenop aanbiedingen. En het is nog super simpel ook.

We hebben het over speciale cashback sites. Dit zijn specialisten op dit gebied. Iedereen kan zich daar gratis aanmelden om mee te profiteren. Ze werken samen met duizenden bedrijven en webwinkels en bieden je cashbackkorting bij al die partijen. Dit kan zomaar oplopen tot 15% Daarnaast verzamelen ze ook de laatste cashback acties en daarover houden ze jou op de hoogte.

Doe ook mee en meld je aan bij de beste cashbacksite van NL: Euroclix! Je krijgt hier zelfs direct een startbonus van €2,55 bij je aanmelding. Hieronder leggen we je nog wat meer uit hoe het werkt.

Verschil tussen cashback korting & cashback acties

Deze twee termen worden vaak door elkaar heen gebruikt, maar vergis je niet er zit een groot verschil in! Wel zijn beide een goede manier om iets te kopen voor minder. Wij leggen je het verschil hieronder uit waarmee je duidelijke zal worden gemaakt hoe je het voor jezelf kan inzetten.

Cashbackkorting is een doorlopend voordeel dat je krijgt via bovengenoemde cashback sites. Je krijgt namelijk steeds een percentage of vast bedrag terug op je aankopen bij een bepaalde partij. Daarbij wordt soms wel een andere beloning aangehouden per productcategorie. Het punt is echter dat je in feite voordelig kan shoppen bij een webwinkel. Bovenop de al lopende aanbiedingen en promoties.

Cashback acties daarentegen zijn eenmalige prijsverlaging om een bepaald product verkocht te krijgen. Zo krijg je wel eens een paar tientjes terug op witgoed als wasmachines die een webshop simpelweg kwijt wil, of krijg je €200,- terug als soort van welkomstcadeau als je overstapt naar een andere energieleverancier. Nog steeds een lekker voordeel natuurlijk, maar dit soort acties kan je vaak niet toepassen op je wekelijkse aankopen. Maar daarom is het wederom handig om lid te worden bij een goede cashback site, want zij houden jou op de hoogte van de laatste acties.

Hoeveel kan je besparen met cashback?

Het meeste aan besparingen kan je uiteraard behalen met de doorlopende korting, dat snap je inmiddels. Dus zeker lid worden van een goede cashbacksite! Bij voorkeur de beste van Nederland: Euroclix. Maar hoeveel ga je hier dan mee overhouden?

Bedenk je dat je bij duizenden webshops geld terug kan krijgen, gratis en bovenop al geldende aanbiedingen. Daar zitten ook alle grote namen tussen als Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Zalando, Bonprix en ga zo maar door. Bij deze winkels kan je eigenlijk alles wel kopen tegenwoordig, en dus kan je op alles wat je nodig hebt die korting krijgen! Op kleine losse aankopen, maar ook op grote dingen als het boeken van je zomervakantie...

Die korting kan bovendien flink oplopen tot 15%, maar eerlijk is eerlijk vaak is die wel wat lager. Realistisch ingeschat 5% durven we wel te beweren. En gezien de online markt alleen maar blijft groeien de komende jaren zal een normale Nederlander daar gemiddeld zomaar €1.000,- mee kunnen besparen!

Nog meer bespaartips

Cashback is wat ons betreft de beste manier van geld besparen omdat je ermee in feite steevast extra geld in je portemonnee houdt. Maar er zijn nog veel meer manieren waarmee je dat voor elkaar kan krijgen. Wij hebben hierover een heleboel bespaartips verzameld met in totaal een potentiële besparing van €10.000,- op jaarbasis.

Belangrijkste uitgangspunt is hierbij dat het niet per se manieren zijn waarmee je bezuinigd of consuminderd. Dat zijn ook populaire termen maar houden vaak in dat je dingen moet gaan laten. Juist dingen die het leven leuker maken, zoals luxe uit eten, een dagje weg of naar de film. Wij vinden juist dat je hier als laatste op moet willen beknibbelen! Onze tips bevatten daarom met name advies hoe je hetzelfde product op een slimme manier kan krijgen voor een lagere prijs, of hoe je voorkomt dat je gratis geld laat liggen.

En om het extra makkelijk te maken om al deze tips door te nemen hebben we een geld besparen test voor je gemaakt. Hierin doorloop je in slechts 15 simpele vragen alle kostenposten van een normaal Nederlands gezin + weet je of je deze kan verlagen. En dan doen we er meteen een linkje bij naar de site waar je dat maar direct kan regelen. Succes!