elke dag 10 euro verdienen
Door | Geüpdatet 4 mrt. 2021

Denk je dat het kan, elke dag 10 euro verdienen?

Elke 24 uur / etmaal?

Dat is nog niet eens zo lastig ook.

Geloof je ons niet?

Deze zes manieren werken altijd.

Zonder risico of inleg.

Je hebt alleen maar een internetverbinding en e-mailadres nodig.


1. Betaald onderzoek

Geef jij graag je mening over dingen? En lijkt het je wel grappig om mee te denken met bedrijven hoe hun producten of services beter kunnen? Of hun nieuwe reclame wel op tv moet komen? Wat je vindt van een product dat je thuis test? En dat je er dan nog geld voor krijgt ook?

Daar kan je vandaag nog mee beginnen. Door je aan te melden bij enquêtes sites. En dan het liefst bij de best betaalde enquête sites. Deze onderzoeksbureaus doen dit werk in opdracht van grote bedrijven, instellingen en overheden en betalen jou graag voor je medewerking. In ruil voor jouw eerlijke antwoorden natuurlijk.

Het leuke aan geld verdienen met enquêtes is dat je ermee niet alleen makkelijk tien euro per dag mee verdient (50 cent tot een paar euro per ingevulde vragenlijst), maar dat je er ook echt een verschil mee kan maken.

Je hebt er ook niks voor nodig, alleen een emailadres en een bankrekening om je verdiensten uit te laten betalen. Of paypal in sommige gevallen. Ook kan je bij sommige panels naast het enquêtes invullen voor geld als uitbetaling ook kiezen voor enquêtes invullen voor waardebonnen.

Omdat de onderzoeken online worden gedaan kan je de surveys altijd en overal even tussendoor maken. ‘s Avonds thuis op de bank, wanneer je op de bus zit te wachten, in de trein of zelfs tijdens een saai college!

2. Klikken op banners & mail lezen

Als je enquêtes invullen al simpel vond wat denk je hiervan: betaald krijgen voor het klikken op links / banners en het lezen van reclame mailtjes? Dat zijn een aantal van de simpele taken waarvoor je een beloning krijgt bij zogenaamde spaarprogramma’s. Bij voorkeur natuurlijk bij de beste spaarprogramma’s van Nederland.

Andere dingen waarvoor je een vergoeding kunt krijgen zijn onder andere: likes geven op social media, reviews schrijven, spelletjes spelen, vrienden aanbrengen en nog veel meer. De verdienste voor elke klik is misschien maar enkele eurocenten, maar omdat het je ook maar één seconde werk kost kan je er alsnog goed mee verdienen.

Geld verdienen met spaarprogramma’s is daarom heel laagdrempelig, en zelfs zo eenvoudig dat je er niet eens bij na hoeft te denken. En zeker door je bij meerdere van dit soort sites aan te melden lopen de totale inkomsten zomaar op tot 10 eurootjes op een dagje klikken.

3. Gratis cashback

Spaarprogramma’s zijn vaak ook cashbacksites. Dit betekent dat ze samenwerken met webshops waar hun leden korting kunnen krijgen. Gratis extra korting, bovenop de al lopende acties en aanbiedingen.

Zeker als jij je aanmeldt bij de beste cashback sites kan dit oplopen tot 15% van je aankoopbedrag bij duizenden grote webwinkels als Bol.com, Wehkamp, AliExpress, Thuisbezorgd, Greetz, Bonprix, OTTO, HEMA en nog veel meer.

Meedoen is vrijblijvend dus meld je vooral aan bij de allerbeste cashbacksite. Wacht er niet mee, want je krijgt dus ook korting op echt alles dat je online koopt. Meld je je niet aan en koop je wel iets in de tussentijd dan loop je dus gratis geld mis.

4. Verdien aan je sociale netwerken

Linkedin, Instagram, Snapchat, Pinterest, TikTok, Facebook … en ga zo maar door. Hoeveel social media accounts heb jij wel niet? En hoeveel geld heb je daar al aan verdient? Niks? Zonde.

Denk maar eens na: met die gratis accounts heb je wel toegang tot miljarden mensen over de hele wereld die je kan bereiken met jouw berichten, tweets, stories etc. Natuurlijk kan je daar cash aan overhouden.

Lees dus zeker ons artikel geld verdienen met social media even. Daar leren we je niet alleen de handigste manieren om te verdienen maar linken we je ook door naar specifieke artikelen per sociaal netwerk, zoals: geld verdienen met Youtube en geld verdienen met Facebook bijvoorbeeld. In plaats dat die sociale media je de hele avond bezig houden met onzinnige dingen, kan je er dus ook gewoon eurootjes mee scoren.

5. Affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing, ja klik op de link want dat artikel wil je lezen. Dit is misschien wel de allermooiste manier om online geld te verdienen. De term klinkt wat ingewikkeld, maar betekent eigenlijk niet meer dat je online reclame gaat maken voor de producten van bedrijven. Bijvoorbeeld op Twitter of je eigen blog. En als je dat goed doet, dus iets verkoopt bijvoorbeeld, dan krijg je daarvoor betaald.

En begrijp ons niet verkeerd: hier kan je echt veel geld mee verdienen. Sommigen zijn hier al een eigen bedrijf mee gestart of gewoon rijk van geworden. Het mooie is dat je niks nodig hebt want je hoeft alleen maar de producten aan te prijzen, niet te produceren of verzenden. Je moet er alleen voor zorgen dat er mensen jouw advertentie te zien krijgen en vervolgens er iets mee doen.

Soms krijg je al betaald als mensen alleen maar op jouw link klikken, en een vrijblijvende offerte aanvragen. En als je pas een fee krijgt bij een verkoop ook goed, want die beloningen zijn vaak veel hoger.

Maar wat ga je dan verkopen? En welke bedrijven staan er dan voor open om zomaar met jou samen te werken? We raden je aan om je aan te melden bij speciale affiliate netwerken, waar meerdere bedrijven hun campagnes klaarzetten voor iedereen die mee wilt doen. Jij ook.

Het beste affiliate netwerk van Nederland geeft je direct toegang tot 1600 producten en campagnes om te promoten. Meedoen is gratis en zonder eisen. Ze zorgen ook voor de betaling en ondersteunen je met analyses en gratis te gebruiken banners en promotiemateriaal.

6. Start een website of -shop

Affiliate marketing wordt voornamelijk toegepast door mensen met een eigen site. Maar er zijn zoveel meer manieren van geld verdienen met een website. Zo kan jij al binnen enkele minuten een eigen vergelijkingssites starten zonder enige technische kennis, of heb je al binnen een half uurtje een webshop online.

Niet voor niets is een eigen succesvolle site nog altijd de grote droom van elke internet ondernemer. Het is een beetje je eigen winkel waarbij je helemaal eigen baas kunt zijn. En: het levert in potentie meer op dan alle andere methodes die je maar kan bedenken.

Moeilijk? Nee hoor, tegenwoordig kan iedereen een website bouwen zonder 1 letter code. Prijzig? Nee hoor, een domein registreren kost je maar 1 euro en de hosting is ook tientjeswerk.

Probeer en combineer, dan kun je nog veel meer dan elke dag 10 euro verdienen!

Heb je al een voorkeur welke optie het beste bij jou past? Of niet helemaal niet? Geeft niks, het is vooral slim om er gewoon een paar uit te proberen en te ervaren. Zeker als je ze combineert wordt het ook makkelijk: elke dag 10 euro verdienen.

Bedenk je wel dat het niet vanzelf gaat, je zal er wel tijd in moeten steken. Juist door de afwisseling van verschillende manieren kan helpen om dit leuker te maken, al vinden wij alle opties op zichzelf eigenlijk al best leuk 🙂

Gerelateerde artikelen: