gratis bol.com cadeaubon verdienen
Door | Geüpdatet 4 mrt. 2021

Bol.com, de winkel van ons allemaal, zo zeggen ze zelf.

En inderdaad dat klopt redelijk, want wie shopt er niet regelmatig?

Jij vast ook?

Dus dan wil je vast graag een gratis Bol.com cadeaubon verdienen.

Want met dat tegoed kun je nagenoeg alles wel kopen.

Wij geven je enkele leuke en makkelijke manieren waarop je dit kan innen.


1. Gratis Bol.com cadeaubon verdienen met enquêtes

Er zijn genoeg manieren van online geld verdienen met internet, maar een van de leukste en tegelijkertijd eenvoudigste is toch wel geld verdienen met enquêtes. Bovendien genereert het ook een mooie bijverdienste, niet onbelangrijk toch?

Er zijn genoeg panels waar je mee kan doen aan onderzoeken tegen betaling, maar je kan je het beste inschrijven bij de best betaalde enquête sites (link naar de Top 10 voor Nederland én België). En dan vooral meedoen bij meerdere sites, dan kan je meer surveys maken en dus meer beloningen binnenhalen.

Meedoen is gratis, bij enkele van die beste websites krijg je zelfs direct al een startbonus alleen maar voor het aanmelden. En het is ook vrijblijvend, je hoeft niet verplicht aan elk onderzoek mee te doen.

Bij elke vragenlijst of ander soort onderzoek wordt altijd eerst verteld waar het over gaat, hoeveel punten / geld je ervoor krijgt en hoe lang het ongeveer duurt. Dan mag je zelf inschatten of je zin / tijd hebt op dat moment.

De panels betalen vaak in geld uit, maar je kan naast enquêtes invullen voor geld vaak ook als uitbetaling kiezen voor verschillende bonnen. Welke dit allemaal zijn kan je terugvinden per onderzoekspanels in ons artikel enquêtes invullen voor cadeaubonnen / waardebonnen.

En hoeveel je op deze manier kan verdienen? Nou dat verschilt wel, want hoeveel onderzoeken je kan doen hangt een beetje af van de doelgroep waarin je valt. Maar nogmaals, door je bij zoveel mogelijk sites / panels aan te melden zal je ook vaker kunnen meedoen. En dan verdien je zomaar 200 – 500 euro per maand.

Deze manier van Bol.com cadeaukaarten verdienen is misschien nog wel makkelijker, want je hoeft niet eens na te denken. Tenminste, zo simpel is het toch om even te klikken op een linkje of een mailtje te lezen (je hoeft hem niet echt te lezen, maar alleen op een link in de mail te klikken)?

Lijkt ons wel. En er zijn dus gewoon sites die je betalen om dit soort kleine opdrachtjes te doen. Dat zijn online spaarprogramma’s, en bij voorkeur meldt jij je natuurlijk aan bij de beste spaarprogramma’s van Nederland. Want die betalen beter, gebruiken geen accountscore en zijn betrouwbaar.

Met een click of mail ben je maar enkele seconden bezig, dus de vergoeding per klik is ook maar centenwerk. Maar dat geeft niet, je kan er wel heel veel van doen achter elkaar. Daarom loont het ook juist hier om je bij zoveel mogelijk van dit soort sites aan te melden, want dan heb je meer te doen.

Je denkt vast dat dit niet veel zal verdienen, want als het maar met een cent per keer gaat… maar niets is minder waar, ook hier kan je enkele honderden euro’s per maand bijverdienen.

De spaarprogramma’s hebben vaak namelijk ook aanvullende manieren waarop je meer en sneller geld kan verdienen trouwens. Zoals spelletjes spelen, reviews schrijven, betaalde enquêtes, jackpots, vrienden en familie aanbrengen en eigenlijk altijd ook wel cashback mogelijkheden. Die laatste leggen we je nog even extra uit in het volgende stuk.

3. Cashback verzamelen bij Bol.com & weer uitgeven bij Bol.com

Cashback verdienen of verzamelen is namelijk een manier van online geld verdienen op zich. Of eigenlijk is het ook een manier van geld besparen tegelijkertijd. Het concept houdt namelijk in dat je geld terug (“cash – back”) krijgt wanneer je bij bepaalde webshops een bestelling doet.

Maar dat doe je nu al natuurlijk, vaak genoeg. Bij Bol.com dus, maar ook Wehkamp, Coolbue, AliExpress, HEMA, Media Markt, GROUPON en ga zo maar door. En ja bij al die winkels en nog 2500 andere grote partijen kan jij dus gratis en voor niks gewoon een bedrag terug krijgen op elke bestelling. Dat is dus gratis extra korting tot 15%, zelfs bovenop de al lopende aanbiedingen en acties!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf inschrijven bij een cashback site. Zij werken namelijk samen met de webshops en geven jou die korting. Niet direct bij het afrekenen, maar je krijgt het achteraf via de cashbacksite terug. En dit kan je dan laten uitbetalen in gewoon geld, maar vaak ook in cadeaubonnen / gift vouchers.

Bedenk je eens hoeveel je wel niet uitgeeft op dit moment bij webwinkels, en hoeveel je hier dus laat liggen nu aan gratis geld! Meld je dus direct aan bij de beste cashback sites die er zijn in Nederland. Een normaal gezin bespaart hiermee zonder enige moeite of extra werk meteen al 1000 euro op jaarbasis.

Moet je er dan verder nog iets voor doen? Nee, alleen via een speciale link naar de webshop surfen en niet direct, daarna kan je gewoon verder winkelen zoals je gewend bent. En Euroclix heeft ook een toolbar die je kan installeren dan gaat het zelfs allemaal automatisch. Je krijgt gewoon een seintje dat je ergens korting kan krijgen.

Dat scheelt, want dan kan je het nooit meer vergeten om je cashback te krijgen, en hoef je ook niet alle 2500 webwinkels uit je hoofd te leren waar jij met extra korting kan shoppen.

En als klap op de vuurpijl kan je jouw verdiende cashback niet alleen laten uitbetalen in geld naar je bankrekening, maar ook in allerlei bonnen, waaronder die van Bol.com. Zo kun je dus door te shoppen bij Bol.com, een gratis Bol.com cadeaubon verdienen, en dit tegoed weer bij hen uitgeven waardoor je weer cashback krijgt. Geniaal!

Gerelateerde artikelen: