Beste Betaalde Enquêtes: Reviews / Ervaringen / Recensies

Auteur: |
enquête invullen

De best betaalde enquêtes

Ben je op zoek naar goed beoordeelde, veilige enquête sites?

Dan hebben we geweldig nieuws voor je!

Wij hebben alle online enquête panels gereviewd en daaruit in een lijst gekomen met de beste 10 in Nederland, en ook een Top 10 voor België.Deze websites / onderzoeksbureaus scoren goed op betrouwbaarheid en je kan er tevens goed geld verdienen. Je vindt een toelichting van de plus- en minpunten bij alle panels, zodat je alsnog zelf kan bepalen bij welke sites jij jezelf wilt aanmelden. Wel raden we je aan om je altijd bij meerdere panels in te schrijven want dan verdien je per saldo ook meer geld.

Hoeveel je kan verdienen met enquêtes invullen ligt er maar net aan hoeveel tijd je erin steekt, maar als je alle tien de beste site gebruikt kan je er zomaar rekening mee houden dat je een bijverdiensten / inkomen kan binnenhalen van € 300,- tot € 500,- per maand!

Onder de top 10 lijst kan je een uitgebreide omschrijving vinden van alle criteria waarop we de score / beoordeling hebben gebaseerd. Dit is op basis van onze eigen ervaringen, maar ook nemen we online recensies van anderen mee in onze overweging en natuurlijk alle klachten en opmerkingen die wij mogen ontvangen via deze website. En dat zijn er best wat...

Slecht enquête sites

We hebben niet zomaar gekozen voor een Top 10. Dit zijn namelijk echt de enige sites die de moeite waard zijn. Waren het er meer geweest dan hadden we wellicht een Top 11 of 12 gemaakt, maar helaas valt de kwaliteit van sites geregeld tegen blijkt uit onze evaluatie.

Staat een site dus niet in onze lijst, dan is dat geen goed teken. Kan je je beter eerst bij de Top 10 aanmelden als je betrouwbaar en veilig geld wil bijverdienen.

Wil je toch weten waarom een bepaalde site de Top 10 niet heeft gehaald dan kan je even kijken op onze reviews en ervaringen pagina. Daar vind je van alle enquêtesites een uitgebreide review artikel. (Hieronder kan je ook een lijst vinden met directe links).

Net als reviews van andere soorten websites waar je online geld kan verdienen, zoals bijvoorbeeld cashbacksites, affiliate marketing netwerken en online spaarprogramma’s(get-paid-to-sites).

De reden dat bepaalde sites de toplijst niet hebben gehaald is overigens vaak hetzelfde: de beloning is erg laag, of er zijn heel veel klachten dat beloningen niet worden uitbetaald. Kortom: zonde van je tijd want je houdt er niks aan over! Geen geld tenminste, wel een slechte nasmaak.

Sites die we in deze categorie scharen zijn onder andere meedoenaanonderzoek.nl en De Onderzoek Groep. Die laatste geeft je zelfs helemaal geen beloning en belt je om de haverklap op je mobiel of je weer aan een onderzoek mee wil doen...

Nep enquête sites

We vinden het eigenlijk heel jammer dat we het hierover moeten hebben, maar dit is wel een onderwerp waarvoor we je gewaarschuwd moeten hebben! Er is namelijk een groeiend aantal websites dat reclame maakt dat jij daar geld kan verdienen met enquêtes invullen.

Maar… ze zijn eigenlijk van zichzelf helemaal geen enquêtepanel of onderzoeksbureau. Ze gaan jou helemaal niet betalen. Ze willen alleen maar dat jij je e-mailadres invult zodat ze je vervolgens reclamemails kunnen sturen voor de echte enquêtesites. Daar krijgen ze dan namelijk geld voor.

Sites die zo werken zijn onder andere enquêteplein, enquêtevergelijk, surveybee, betaaldeonlineenquetes (.nl), panelchoice, panelxl.nl, surveyswine.com etc. We gaan niet zeggen dat het echt onverstandig is om je hier aan te melden, maar weet dat het niet nodig is.

Je kan namelijk gewoon zelf hier beste enquête sites vinden en zelf bepalen waar jij je wil inschrijven. Nep enquête sites sturen je misschien deze namen ook wel toe, maar ook panels die niet goed zijn maar waar ze wel geld van krijgen. En zelfs overige reclames die niks te maken hebben met enquêtes invullen voor geld. Dat is dus gewoon spam en daar zit je vast niet op te wachten!

Alle reviews & ervaringen per site:

(In alfabetische volgorde)

Panel gemist?

Staat er een panel niet bij waarvan je een review zoekt? Of misschien je eigen ervaringen over wil delen of een klacht indienen? Dat horen we graag van je! Je kan met ons contact opnemen via ons contact formulier. Let wel op: wij schrijven alleen over enquête sites / onderzoek panels in Nederland of België.