Automatisch geld verdienen, dat klinkt bijna te gek voor woorden.

Alsof het op je rug groeit, of dat je een geldboompje hebt.

Hoe vaak hebben we onze ouders niet horen vertellen dat dit niet bestaat?

Maar nee, het is echt mogelijk.

We geven je enkele methodes waarmee jij, en eigenlijk iedereen, dit kan realiseren.

Zonder technische kennis, zonder risico en zonder dat je nu al een flinke som geld moet hebben om te kunnen beginnen.

Waardoor je helemaal vanzelf, zonder nadenken op de automatische piloot geld binnenhaalt.


1. Automatisch geld terugkrijgen op al je aankopen

Dit is letterlijk de makkelijkste en meest automatische manier om geld te verdienen. Eigenlijk gewoon gratis geld, dus laat dit niet liggen! We hebben het hier over het fenomeen geld verdienen met cashback shoppen.

Je kan namelijk tot wel 15% terugkrijgen op al je aankopen bij meer dan 3000 webwinkels. Extra korting dus, zelfs bovenop de al geldende acties en aanbiedingen. Waaronder bij juist de interessante shops als Bol.com, Media Markt, HEMA en ga zo maar door, niet alleen bij de onbekende shops al zitten die er ook wel tussen.

Punt is dat je hier niks voor hoeft te doen, anders dan lid worden van een van de beste cashback sites. Je moet alleen naar de webshop gaan via een speciale link, maar als je de toolbar installeert gaat ook dit vanzelf. 

Verder reken je alles gewoon af zoals je gewend bent, alleen krijg je achteraf dus een bedrag terug via de cashbacksite. Dit proces is volledig geautomatiseerd, je hoeft het dan alleen nog maar uit te betalen naar je rekening.

Bedenk maar eens hoeveel je nu al online shopt, en wat je daarop zou kunnen verdienen op deze manier! Voor een normaal gezin is het al zomaar 100 euro per maand of meer, zonder iets anders te doen. En zeker als je ervoor zorgt dat je veel online gaat shoppen, bij de winkels waar je korting krijgt, kan dit nog flink oplopen.

2. Automatisch geld verdienen als affiliate

Het mooie van geld verdienen met affiliate marketing is dat je als affiliate zoals dat mooi heet alleen maar een tussenpersoon bent. Je maakt namelijk reclame voor producten van bedrijven en krijgt een beloning als via jouw link / advertentie iets wordt gekocht.

Je hoeft je dus niet te bekommeren om de productie, verzending, betaling, opslag, retouren, klantenservice etc. Jij zorgt alleen voor de kliks en krijgt via het beste affiliate netwerk vanzelf een bedrag naar je rekening overgemaakt. Zij regelen de registratie en facturatie.

Maar hoe moet je die mensen dat bereiken dat ze op jouw link / reclame klikken? Bijvoorbeeld met je eigen website of blog, maar ook via email of social media kan je dit toepassen. We gaan hierna verder uitleggen van je met deze kanalen allemaal kan.

3. De onbenutte potentie van je social media

Het meest toegankelijke kanaal voor affiliate marketing, maar eigenlijk überhaupt om geld mee te verdienen zijn sociale netwerken. Social media kent zoveel potentie om twee simpele redenen:

Ten eerste heeft iedereen er accounts, jij ook al natuurlijk, en dat is gratis. En toch, en dat is de tweede reden, je kan via die weg zomaar miljarden mensen over de hele wereld bereiken! Daar moet geld aan over te houden zijn toch?

Nu kun je affiliate producten verkopen via je socials, maar er zijn ook andere opties. We beschrijven ze voor je in ons artikel geld verdienen met social media. Daarbij verwijzen we je ook door naar meer specifieke artikelen met tips per netwerk, zoals Facebook weer andere manieren kent om geld te verdienen van o.a. YouTube of Pinterest.

4. Start een blog, website of webshop

Social media is toegankelijk, maar je snapt wel dat dus ook heel veel mensen dit proberen. Daar tussen komen kan lastig zijn. Zeker op korte termijn. Een website starten is een andere optie die ook erg aantrekkelijk is, en vaak meer een gevoel geeft dat je een echte internet ondernemer bent.

En een site maken is tegenwoordig super simpel en goedkoop. Voor een euro heb je al een domein en de software om de site te bouwen is niet alleen gratis inbegrepen bij je hosting maar ook zo intuïtief in gebruik dat je er bijna niet meer over na hoeft te denken.

Hoe je hiermee kan starten leggen we uit in ons artikel geld verdienen met een eigen website. Ook vertellen we je meer over het eenvoudig opzetten van een webshop of vergelijkingssite. Er is in ieder geval veel potentie voor automatisch geld verdienen.

5. Koop een domein

We vertelden je net al dat je een domein al voor 1 euro kan aanschaffen. Je hoeft er dan niet per se een site op te bouwen om er geld mee te verdienen. Geld verdienen met domeinnamen handel is namelijk ook erg aan het toenemen.

Een goede domeinnaam is namelijk erg belangrijk voor het succes van een site. Daar willen ondernemers vaak grof geld voor betalen. Er zijn domeinen die letterlijk miljoenen opleveren. Zeker omdat veel domeinen al bezet zijn is hier veel schaarste. En van een euro naar een miljoen is een beste winst.

6. Automatisch geld verdienen met een E-book of training

In plaats van een site of blog schrijven kun je dit ook gieten in een andere vorm, namelijk een digitaal boek of cursus die je daarna voor eeuwig kan verkopen via netwerken zoals PayPro.

Voordeel is dat je dit maar één keer hoeft te fabriceren en daarna de rest volledig vanzelf kan verlopen. Let wel dat je succes afhankelijk is van de interesse in het onderwerp en hoeveel concurrentie er al is.

7. Automatisch rendement zonder teveel risico

Stel dat je wel een spaarpotje hebt dat je aan kan wenden om mee te investeren of beleggen. Geld dat je kunt missen dus, want er is altijd wel een soort van risico. Daarom ontvang je namelijk rendement, omdat je risico neemt. Maar dit risico kan je wel beperken.

Beleggen op de beurs kent bijvoorbeeld heel veel risico, dat raden we je niet zomaar aan of je moet het echt tientallen jaren kunnen laten staan. Maar er zijn betere opties:

Crypto staking betekent dat je cryptomunten koopt en daar rente op krijgt. Je hoeft er dus niet in te handelen. En zelfs het risico dat munten minder waard worden heb je niet per se, want je kan dit ook doen met munten die een vaste waarde hebben van bijvoorbeeld 1 dollar. En het rendement is oplopend tot boven 10% erg goed.

Geld verdienen door het uit te lenen is ook erg interessant. Klinkt juist als een groot risico, maar we bedoelen niet dat je zomaar wildvreemden via marktplaats je geld moet gaan uitlenen. 

Nee er zijn juist speciale platformen opgericht waar je als investeerder, al vanaf 10 euro, kan meedoen. Het platform geeft dan zelfs garanties dat je jouw geld altijd terug krijgt en neemt alle risico’s op zich. 

Bovendien is de tegenpartij aan wie je uitleent gewoon contractueel verplicht terug te betalen inclusief rente, wat jouw winst is. En die kan oplopen tot wel 16% dus dat tikt flink aan. 

Als laatste is vastgoed een interessante optie omdat je jouw geld hier stopt in een pand, en die zijn waardevast en daarmee een goed onderpand voor je investering omdat je de betreffende woning of bedrijfsgebouw altijd weer kan verkopen.

En juist ook investeren in vastgoed met weinig geld, vanaf 50 euro, is juist heel goed mogelijk. Daar zijn ook speciale platformen voor en het rendement is met 8-12% stukken beter dan je spaarrekening zodat je ermee echt automatisch geld kan verdienen.