ask-opinions review
Door | 29 apr. 2024

Deze review gaat over ask-opinions.com, een nieuw en dus nog ietwat onbekend enquête panel.

Mocht je overwegen er lid te worden dan is het mooi dat je eerst even de ervaringen op deze pagina doorneemt

ASK-Opinions staat nu namelijk niet in onze lijst van 10 best betaalde enquête sites in Nederland.

Die partijen kan je dus beter eerst uitproberen wat ons betreft.

Dit houdt zeker niet in dat we je het ASK-opinions panel afraden, want je kan er wel degelijk betrouwbaar enquêtes invullen voor geld.

In deze recensie zal je echter duidelijk worden welke verbeterpunten dit panel nog heeft om van ons een hogere score te krijgen.

Plus- en minpunten ask-opinions.com review

+ Inschrijfbonus van 10 zegels (80 eurocent);

+ Uitbetalen kan heel snel al, vanaf 2 euro. Dit gaat dan automatisch naar je bankrekening;

+ Het is een betrouwbaar panel;

 Relatief weinig onderzoeken om aan mee te doen, dit is meer bij andere panels;

– Daardoor verdien je niet bijster veel, ook omdat de vergoeding per vragenlijst niet heel hoog is;

Uitbetalen kan niet via PayPal of in bonnen.

Over ASK-opinions

De website ask-opinions.com en het panel dat je hier vindt is in eigendom van het gelijknamige ASK-Opinions B.V., ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 81618131. Net als bij andere panels kan je hier betaald worden voor je mening door vragen te beantwoorden voor geld.

ask-opinions betrouwbaar

Hoe werkt ask-opinions.com?

De eerste aanmelding kan al met alleen je email en een zelf verzonnen wachtwoord. Daarna kan je jouw account al activeren. Je moet wel minimaal 16 jaar oud zijn. Inschrijven geeft je geen verplichtingen en is gratis.

zo werkt ask-opinions

Voor zover wij weten gaan de enquêtes over uiteenlopende onderwerpen. Wel zijn het altijd vragenlijsten en hebben we nog geen andersoortige onderzoeken voorbij zien komen zoals producten testen voor geld, of websites testen. Wat wel eens voorkomt is reclames kijken om te beoordelen, maar dat is dan natuurlijk alsnog een survey.

ASK-opinions uitbetaling

Zodra je saldo 2 euro is wordt dit automatisch uitgekeerd. Dit gaat naar je bankrekening, daar is geen andere keuze mogelijk. Bij veel andere panels kan dit pas vanaf 5 euro en meestal zelfs per 10 euro dus dat is wel prettig, ook dat het vanzelf gaat. Wat is dus niet kan is enquêtes invullen voor cadeaubonnen en je kan ook geen PayPal tegoed verdienen. Als dat je voorkeur heeft moet je niet bij dit panel zijn.

Wat verdien je met ASK-opinions?

De verdiensten zijn nu net een van de mindere kanten van dit panel. Je verdient met onderzoeken zegels en die zijn 8 cent per stuk waard. Alleen zijn er veel geluiden dat de beloning per gemaakt enquête daarmee veel te laag is, lager dan concurrenten. En dat is toch wel belangrijk.

Je doet namelijk mee om om er geld mee te verdienen. Dan kan je dit dus het beste doen bij de beste betaalde enquête sites. Door bij meerdere van deze mee te doen kan je ook meer geld binnenhalen. En daar hoort dit panel (nog) niet bij helaas.

Is ask-opinions.com betrouwbaar?

Wat ons betreft is ASK zeker een betrouwbaar panel. We werken dat uitbetalingen goed werken en dat ook het bijhouden van het saldo zonder problemen verloopt. Toch wel de twee belangrijkste zaken die wij voor betrouwbaarheid bekijken. Daarbij is het een Nederlandse bedrijf en zit het goed met de beveiliging van je persoonsgegevens.

ask opinions betrouwbaar trustpilot

ASK-Opinion Trustpilot

Op de review site Trustpilot zijn meerdere panels te vinden met een zeer vergelijkbare naam als ASK-opinions en die van “ask opinion” lijkt op dit panel te moeten slaan, alleen heeft de aanmaker van de pagina waarschijnlijk een typefout gemaakt. Dit is waarschijnlijk omdat er geen ander panel met die naam bestaat. Bovendien bestaan er alleen Nederlandse reviews en ASK-opinions is nu alleen nog in NL actief. Omdat er ook over “zegels” wordt gesproken, die je alleen bij ASK-opinions.com kan verdienen, weten we het helemaal zeker.

Helaas zijn er vooral negatieve reviews te vinden tot dusver Niet heel gek overigens want dat hebben bijna alle panels, dat alleen de negatieve reviews online komen want dit zijn vaak de mensen die vanwege kwaliteitsredenen hun account hebben verloren. Anderzijds is het wel een beetje verontrustend dat er geen enkele positieve review is! Daarbij gaan de reviews niet alleen over verloren accounts, maar blijven verdiensten ook tegen te vallen in vergelijking met andere panels en dat is wel jammer.

Conclusie ASK-opinions review

Dit is een relatief nieuw panel. Nederland is het eerste land waarin ze actief zijn. Tot dusver zien we enkele interessante nieuwe innovaties die ze proberen toe te passen waar we best enthousiast over zijn, zoals het automatisch uitbetalen. We maken ons daarbij ook geen zorgen over de betrouwbaarheid van dit panel.

Wel zien we dat de mogelijke verdiensten nog hoger mogen om deze site te gaan rekenen tot een van de beste betaalde enquête sites van Nederland. Maar dat is op zich een punt waaraan ASK-opinions makkelijk zou moeten kunnen werken. En zeker omdat andere ervaringen in deze review wel degelijke erg positief zijn houden we dit panel enthousiast in de gaten.

Andere panel reviews: