1000 euro duizend
Door | Geüpdatet 4 mrt. 2021

1000 euro verdienen in 1 week, dat is echt veel geld hoor.

Om dat nu direct in 7 dagen te kunnen binnenharken is niet makkelijk.

Helaas beloven veel sites dat dit wel simpel kan zijn.

In dit artikel lees je waarom die beloftes niet waar zijn,

maar ook welke manieren wel werken.

Want online geld verdienen via internet, ook die duizend euro week, kan uiteindelijk wel degelijk.

Alleen niet nu meteen al van meet af aan.

Moet je over een week dit bedrag hebben, dan zul je snel geld moeten lenen (zonder BKR) of meer risicovolle methoden moeten toepassen zoals CFD Handel.


1000 euro verdienen in 1 week? Laat je niet gek maken!

Om maar meteen van wal te steken: er zijn talloze websites die je beloven dat ook jij uit het niets stinkend rijk kan worden. Zonder veel te doen. En dat iedereen dit kan. En dit geheim willen ze met je delen MAAR… dan moet je eerst wel even je gegevens invullen EN bovendien betalen om een e-book te ontvangen met die ene gouden methode.

ONZIN! In dat boek staat echt geen informatie die jou opeens rijk gaat maken. Juist doordat heel veel mensen hier in trappen worden juist deze gemene sites er beter van, maar jij niet! Want wat ze er niet bij vertellen is dat de informatie in hun boekje helemaal niet zo geheim is.

Dit gaat namelijk altijd over een van de volgende twee methodes van online geld verdienen:

    1) Beleggen in binaire opties of CFD Handel. Maar uit onderzoek van de AFM is gebleken dat bijna     100% van de mensen hier alleen maar veel geld op verliest en dat het risico dan ook super     groot is. Daarom zijn Binaire Opties al verboden in de EU en CFD zal vermoedelijk snel volgen.

    2) Affiliate Marketing. Of soms mooi verpakt als de geheime manier om met Bol.com rijk te     worden. Maar dat is uiteindelijk ook affiliate marketing. Lastige van deze manier is echter dat je     veel geduld moet hebben voordat je daadwerkelijk meer dan een paar centen gaat verdienen. En     er is echt geen shortcut. Maar hij werkt wel, dat leggen we verderop uit.

Conclusie: snel rijk worden en veel geld verdienen is niet makkelijk. Als dat zo was geweest kon niemand dat geheim houden en die kennis verkopen in een e-book. Of jou even leren in een training.

Maar er is ook goed nieuws, want er zijn wel degelijk methodes om via internet geld te verdienen. Die sommen we voor je op, met een realistisch beeld van hoeveel het je kan opleveren.

1 week te gaan

Verdienen in 1 week

Direct beginnen om te verdienen is mogelijk, zelfs veel sneller dan een week. Eigenlijk vandaag al, maar dit zijn manieren waarmee je kunt bijverdienen. Daarmee bedoelen we dat je er geen compleet inkomen mee gaat genereren. Denk aan tientjes tot een paar honderd euro per maand. Niet gek toch? En zeker als je de methodes combineert kan het nog meer worden.

Enquêtes invullen

Enquêtes invullen voor geld is stiekem onze favoriet. Door mee te doen aan betaalde onderzoeken kan je een lekkere bijverdienste scoren. En saai is geld verdienen me enquêtes allang niet meer met ellenlange vragenlijsten, tegenwoordig krijg je alle surveys online aangeboden met veel interactieve elementen.

Zo kun je ook meedoen aan forum debatten of live discussies. Of je mag reclames beoordelen van grote bedrijven. En je mag zelfs wel eens producten testen en terwijl je die een periode uitprobeert je mening geven. Daarmee kan je bepalen of die producten wel op de markt komen, en of de reclames de TV wel gaan halen. Tof toch?

Doe dit jij voorkeur via de beste betaalde enquêtes sites van Nederland / België. Die zijn betrouwbaar en betalen dus meer dan de rest. Als je slim bent schrijf je jezelf bij zoveel mogelijk in, want dat kan je aan meer onderzoeken meedoen en dus meer verdienen.

Online spaarprogramma’s

Via dit soort programma’s kan je vergoedingen krijgen voor extreem simpele taken. Maar dan ook echt hele eenvoudige opdrachten zoals klikken op banners, lezen van e-mails, likes geven op Facebook, spelletjes spelen etc.

De beloning is steeds maar enkele centen, maar je doet er dan ook meer een paar seconden over en je hoeft niet eens na te denken. Word lid van alle 10 de  beste spaarprogamma’s en je kan zoveel van dit soort taakjes doen dat je er alsnog mooi mee verdient.

Cashback sparen

Theoretisch is is dit een manier van besparen en verdienen in één. Maar dat maakt hem niet minder interessant: Speciale cashback sites geven jou tot 15% geld terug op al je aankopen bij meer dan 2500 webshops. Bovenop de aanbiedingen en acties! Gratis en voor niks.

Jaja horen we je denken, zeker bij allemaal van die onbekende en onbetrouwbare webwinkeltjes waar ik niks van nodig heb? Nee, juist bij de grote jongens als Bol.com, Zalando, Bonprix, AliExpress, Wehkamp, Coolblue, etc. Waar je nu al dingen koopt, tegen een te hoge prijs… Geen lid worden betekent dus gewoon dat je gratis geld laat liggen.

Hoe het precies werkt, dus eigenlijk hoe simpel het allemaal is, leggen we je uit op onze pagina over geld verdienen met cashback. Maar we willen je wel vast een sneak peak geven: de beste cashback sites, daar krijg je de meeste korting en dat zijn dus de websites waar je jezelf moet inschrijven.

1000 euro verdienen kan wel…

Alleen niet als je nu begint meteen al. Toch kan je via internet wel degelijk miljonair worden. Zeg maar die 1000 euro verdienen in 1 week. Dat is niet gelogen, maar wel erg lastig. Net als in het echte leven komt niets aanwaaien, je moet er wel degelijk hard voor werken. Maar als je dat er voor over hebt, dan ligt de (online) wereld aan je voeten.

Hoofdzakelijk zijn er twee manieren van veel geld verdienen die iedereen kan toepassen, zonder veel kennis of een inleg zoals bij beleggen:

Affiliate marketing

Dit is toch wel de meest toegankelijke manier om veel te gaan verdienen. Deze methode houdt namelijk in dat je producten gaat verkopen via internet. Niet die van jezelf, maar die van andere bedrijven. Jij gaat dus voor hun producten reclame maken en als je dat goed doet, dan krijg je daar (grof) geld voor.

Voordeel is dat je dus niet zelf een goed product hoeft te verzinnen, produceren, verpakken of verzenden. Laat staan dat je moet nadenken over retouren, opslag en klantenservice. Je hoeft je alleen maar te focussen op promotie.

En het voordeel is dat het schaalbaar is. Je hoeft niet langs de deuren te lopen, maar doet de marketing online. Bijvoorbeeld via Facebook, Instagram, Youtube en een eigen blog. Je kan er dus heel veel mensen mee bereiken en dus ook heel veel verkopen. Maar dan moet je wel goed zijn, want je bent niet de enige.

We geven je meer tips op onze pagina geld verdienen met affiliate marketing. We dagen je uit om het gewoon te gaan proberen. Meedoen is gratis en vrijblijvend, dus je hebt niks te verliezen!

Alvast de belangrijkste tip: je kunt bedrijven vinden waarvoor je reclame mag maken via speciale affiliate netwerken. En bij welke je jezelf vooral moet inschrijven lees je in het artikel over het beste affiliate netwerk in Europa. Je kan daar direct aan de slag voor ruim 1500 campagnes en bedrijven.

Eigen website of -shop

Een eigen website of webshop blijft nog steeds de ultieme manier van online ondernemen. Want het is eigenlijk je eigen online winkeltje. En die bouwen vereist tegenwoordig helemaal geen technische kennis meer hoor! Jij hebt al een website met automatische vergelijkers voor bijvoorbeeld de laatste prijzen voor internet, tv en bellen in 1 minuut in elkaar geplakt. Of een complete webshop in 30 minuten.

We leggen het je graag uit in ons artikel geld verdienen met een website. En denk ook niet dat je hiervoor een groot startkapitaal moet hebben, want je hebt al een domeinnaam voor 1 euro en krijgt bij je hostingpakket altijd gratis software waarin je de site of shop kan maken.

En dan heb je zomaal je eigen digitale winkel, waar je een onbeperkt aantal klanten in kan ontvangen. Die binnenkrijgen is nog wel een aardige uitdaging want dan zal je jezelf moeten verdiepen in zaken als SEO, SEA, social media en dergelijke maar als het aanslaat dan is 1000 euro verdienen in 1 week een makkie. Verwacht echter niet dat je dit binnen enkele weken al lukt…

Gerelateerde artikelen: