1000 Euro Verdienen in 1 Week? Geen Trucjes nodig!

Auteur: |
1000 euro

Duizend euro, dat is echt veel geld hoor!

Om dat nu direct in 7 dagen te kunnen verdienen is niet makkelijk.

Helaas beloven veel sites dat dit wel simpel kan zijn.

In dit artikel lees je waarom die beloftes niet waar zijn,

maar ook welke manieren wel werken.

Want geld verdienen via internet, ook die € 1000,- per week, kan wel degelijk.

Alleen niet nu meteen. Moet je over een week dit bedrag hebben, dan zul je snel geld moeten lenen (zonder BKR).

In dit artikel:

Laat je niet gek maken!

Om maar meteen van wal te steken: er zijn talloze websites die je beloven dat ook jij stinkend rijk kan worden. Zonder veel te doen. En dat iedereen dit kan. En dit geheim willen ze met je delen MAAR… dan moet je eerst wel even je gegevens invullen EN bovendien betalen om een e-book te ontvangen met die ene gouden methode.

ONZIN! In dat boek staat echt geen informatie die jou opeens rijk gaat maken. Juist doordat heel veel mensen hier in trappen worden juist deze gemene sites er beter van, maar jij niet! Want wat ze er niet bij vertellen is dat de informatie in hun boekje helemaal niet zo geheim is.

Dit gaat namelijk altijd over een van de volgende twee methodes van online geld verdienen:

    1) Beleggen in binaire opties of CFD Handel. Maar uit onderzoek van de AFM is gebleken dat bijna     100% van de mensen hier alleen maar veel geld op verliest en dat het risico dan ook super     groot is. Daarom zijn Binaire Opties al verboden in de EU en CFD zal vermoedelijk snel volgen.

    2) Affiliate Marketing. Of soms mooi verpakt als de geheime manier om met Bol.com rijk te     worden. Maar dat is uiteindelijk ook affiliate marketing. Lastige van deze manier is echter dat je     veel geduld moet hebben voordat je daadwerkelijk meer dan een paar centen gaat verdienen. En     er is echt geen shortcut. Maar hij werkt wel, dat leggen we verderop uit.

Conclusie: snel rijk worden en veel geld verdienen is niet makkelijk! Als dat zo was geweest kon niemand dat geheim houden en die kennis verkopen in een e-book. Of jou even leren in een training.

Maar er is ook goed nieuws, want er zijn wel degelijk methodes om via internet geld te verdienen. Die sommen we voor je op, met een realistisch beeld van hoeveel het je kan opleveren.

Vandaag al verdienen

Direct beginnen om te verdienen is mogelijk, maar dit zijn manieren waarmee je kunt bijverdienen. Daarmee bedoelen we dat je er geen compleet inkomen mee gaat genereren. Denk aan 300 tot 500 euro per maand. Niet gek toch? En zeker als je de methodes combineert kan het nog meer worden!

Enquêtes invullen

Dit is stiekem onze favoriet. Door mee te doen aan betaalde onderzoeken kan je een lekkere bijverdienste scoren. En saai is het allang niet meer met ellenlange vragenlijsten, tegenwoordig krijg je alle surveys online aangeboden met veel interactieve elementen.

Zo kun je ook meedoen aan forum debatten of live discussies. Of je mag reclames beoordelen van grote bedrijven. En je mag zelfs wel eens producten thuis testen en terwijl je die een periode uitprobeert je mening geven. Daarmee kan je bepalen of die producten wel op de markt komen, en of de reclames de tV wel gaan halen. Tof toch?

Doe dit jij voorkeur via de beste betaalde enquêtes sites van Nederland / België. Die zijn betrouwbaar en betalen dus meer dan de rest. Als je slim bent schrijf je jezelf bij zoveel mogelijk in, want dat kan je aan meer onderzoeken meedoen en dus meer verdienen.

Online spaarprogramma’s

Via dit soort programma’s kan je vergoedingen krijgen voor extreem simpele taken. Maar dan ook echt hele eenvoudige opdrachten zoals klikken op banners, lezen van e-mails, likes geven op Facebook, spelletjes spelen etc.

De beloning is steeds maar enkele centen, maar je doet er dan ook meer een paar seconden over en je hoeft niet eens na te denken. Word lid van alle 10 beste spaarprogamma’s en je kan zoveel van dit soort taakjes doen dat je er alsnog mooi mee verdient.

Cashback sparen

Theoretisch is is dit een manier van besparen en verdienen in één. Maar dat maakt hem niet minder interessant: Speciale cashback sites geven jou tot 15% geld terug op al je aankopen bij meer dan 2500 webshops. Bovenop de aanbiedingen en acties! Gratis en voor niks.

Jaja horen we je denken, zeker bij allemaal van die onbekende en onbetrouwbare webwinkeltjes waar ik niks van nodig heb? Nee, juist bij de grote jongens als Bol.com, Zalando, Bonprix, AliExpress, Wehkamp, Coolblue, etc. Waar je nu al dingen koopt, tegen een te hoge prijs… Geen lid worden betekent dus gewoon dat je gratis geld laat liggen!

Hoe het precies werkt, dus eigenlijk hoe simpel het allemaal is, leggen we je uit op onze pagina over cashback verdienen. Maar we willen je wel vast een sneak peak geven: de beste cashback site, dus de website waar je jezelf moet inschrijven, dat is Euroclix NL / Euroclix BE.

Veel verdienen kan wel

Toch kan je via internet wel degelijk miljonair worden. Zeg maar die 1000 euro verdienen in 1 week. Dat is niet gelogen, maar wel erg lastig. Net als in het echte leven komt niets aanwaaien, je moet er wel degelijk hard voor werken! Maar als je dat er voor over hebt, dan ligt de (online) wereld aan je voeten.

Affiliate marketing

Dit is toch wel de meest toegankelijke manier om veel te gaan verdienen. Deze methode houdt namelijk in dat je producten gaat verkopen via internet. Niet die van jezelf, maar die van andere bedrijven. Jij gaat dus voor hun producten reclame maken en als je dat goed doet, dan krijg je daar (grof) geld voor.

Voordeel is dat je dus niet zelf een goed product hoeft te verzinnen, produceren, verpakken of verzenden. Laat staan dat je moet nadenken over retouren, opslag en klantenservice. Je hoeft je alleen maar te focussen op promotie.

En het voordeel is dat het schaalbaar is. Je hoeft niet langs de deuren te lopen, maar doet de marketing online. Bijvoorbeeld via Facebook, Instagram, Youtube en een eigen blog. Je kan er dus heel veel mensen mee bereiken en dus ook heel veel verkopen. Maar dan moet je wel goed zijn, want je bent niet de enige.

We geven je meer tips op onze pagina geld verdienen met affiliate marketing. We dagen je uit om het gewoon te gaan proberen. Meedoen is gratis en vrijblijvend, dus je hebt niks te verliezen!

Alvast de belangrijkste tip: je kunt bedrijven vinden waarvoor je reclame mag maken via speciale affiliate netwerken. En het beste affiliate netwerk in Europa is Daisycon, dus daar moet je jezelf vooral aanmelden.

Eigen website of -shop

Een eigen website of webshop blijft nog steeds de ultieme manier van online ondernemen. Want het is eigenlijk je eigen online winkeltje. En die bouwen vereist tegenwoordig helemaal geen technische kennis meer hoor! Jij hebt al een website met automatische vergelijkers voor bijvoorbeeld de laatste prijzen voor internet, tv en bellen in 1 minuut in elkaar geplakt. Of een complete webshop in 30 minuten.

We leggen het je graag uit in ons artikel geld verdienen met een website. En denk ook niet dat je hiervoor een groot startkapitaal moet hebben, want je hebt al een domeinnaam voor 1 euro en krijgt bij je hostingpakket altijd gratis software waarin je de site of shop kan maken.